Отговори
# 585
Много енергия в Афра, като огнено кълбо е! Много успехи я чакат занапред. 🌷Напомня ми, по енергия, на Берен Саат.

# 586
Само малка част от таланта на това прекрасно момче:

https://twitter.com/halfmoonito/status/1718669836329328870?t=0rL … oKs_rFKEFkXw&s=19

# 587
Изчетох ви ама все едно не съм та те така ето гифки от 43 Simple Smile

Пак казвам всичко съм го гледала няма да ме шашнат отново.Сериала който започнах от жив любопитски интерес в момента не е това което беше ,но някой може ли да каже на Бирсен да спре да мрази толкова хората.
Откривам ,че нямам против Хамси вече даже съм и свикнала.Вече нищо не ми пречи защото съм апатията на Ферит...

Сериала го продължавам не за двамата а само за Мерт нека и това да кажа при мен винаги има доминация над единия и пак се случи колкото и да не исках да се случва.Преди месеци като говорих,че искам да я измятка както Чънар - Йешим тази седмица Лейля реши да копира думите на Чънар от сцената за яхтата за ХамФер вай -вай.Оригиналност! Даже и интонацията беше същата.

Сцената на Афра отново беше много добра в този сериал обаче по големия проблем е,че не може да се снима по лошо е от сценария.

НЯМА ДА ОТКАЧА - ОТКАЧАМ....Настръхваш като се замислиш.

Рамо наистина ли го напиват вече се запитвам? Толкова натурално изпълнение на персонаж от години не съм виждала.
Дирен и всичките му сцени хейт към Кязъм шапка за Дирен.
Гюлчин много ми харесва да не кажа,че ми е една от любимките в това дизи Ифа си има нейната история която мисля,че е пряко свързана с Голден Бой даже подписа си слагам.
Способен ли Аби на предателство? Не го харесвам!
КайСун - флуиди ама бързо бе къзъм...

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 19:25 от x BlackRose x

# 588
Диди, много кодирано пишеш и нищо не ти разбрах /почти/. Ако може, би ли обяснявала по-като за малове Stuck Out Tongue Winking Eye

Сори, но в тази серия Мерт не ме впечатли особено, хеле с това лигаво поведение на Ферит, докато пърхаше около Пелин. Да не кажа, че ми се повдигаше от него.
За сметка на това, Афрош направо ме разби в сцената в градината на ялъто.

# 589
Диди, много кодирано пишеш и нищо не ти разбрах /почти/. Ако може, би ли обяснявала по-като за малове Stuck Out Tongue Winking Eye

Сори, но в тази серия Мерт не ме впечатли особено, хеле с това лигаво поведение на Ферит, докато пърхаше около Пелин. Да не кажа, че ми се повдигаше от него.
За сметка на това, Афрош направо ме разби в сцената в градината на ялъто.

Нали казах ,че няма да коментирам.Но ако толкова искаш да знаеш винаги можем ЛС
Просто чакам! До сега вървим до всичко което мисля.
Ами това се изискваше от героя и това предаде Мерт.

В колата по време на песента си беше жив бунт.Била съм в точно такава криза и е по плашещо от рев и задух даже,но е много лично да го споделям защо.

# 590
  • Яко в Матрицата...
Разходих се из Туитър и всички говорят за Абидин. Щял да предаде Ферит. Какво е направил? Любопитна съм, ще споделите ли?

# 591
Рени, чета и аз и нищо не разбирам. Тарък намесен, Хам намесена...

# 592
Звъняно е от телефона на Феро 5 пъти на Пелин а той и звънна само 1 път...
Ехидна физиономия по време на прегръдката.Сега аз изчислих,че това бебе е в началото на 5-тия месец с размерите.Благодарение на този сериал ще взема докторска степен по всички науки без да се запиша да я следвам тази медицина...
Тарък няма как да дойде - Баран ще снима за друг сериал.Но за Юсуфи може да има шанс.

# 593
То и аз видях, че 5 пъти е звънил на Пелин, но рекох, че е недоглеждане от екипа. Демек, докато са правили репетиции.

# 594
  • Яко в Матрицата...
Честно казано, не виждам каква е далаверата на Аби да се кооперира с Пельо. Ама кой знае какво са измислили тия кукута.

# 595
Честно казано, не виждам каква е далаверата на Аби да се кооперира с Пельо. Ама кой знае какво са измислили тия кукута.
Вуйче нали иде... Simple Smile Актьора е много добър гледала съм в Тешкилят с Чаалар.

# 596
  • София
А всъщност нали Абидин се появи след разговора на Ферит с Ифакат и го заведе в парка. Май от там тръгват подозренията, че има нещо странно в поведението му.
Пело била бременна в пети месец, отговаряло на 30та не на 19та серия до колкото четох. То там един куп варианти се извъртяха, но ще видим сценаристите.

# 597
Абидин да не е бил мафиот при вуйчото Joy
Доколкото си спомням, имал тъмно минало, преди да влезе в ялъто.

Ааа, забравих да кажа, че почти харесвам братовчедката Пъръл. Изглежда ще играе ляво на Хамси Sunglasses

# 598
  • София
Извинявам се, ако е коментирано, но в коя серия се очаква Пелин да изчезне, за да изгледам няколко серии наведнъж и да наваксам? Нямам нерви да я изтърпя серия по серия.

# 599
Извинявам се, ако е коментирано, но в коя серия се очаква Пелин да изчезне, за да изгледам няколко серии наведнъж и да наваксам? Нямам нерви да я изтърпя серия по серия.
Че тя сега дойде бе мила? Както е тръгнало няма и да излезне.

Общи условия

Активация на акаунт