💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 527
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 305
  • SF
Става въпрос за брата на Рълев, не брата на Момчил. На неговото отпадане не се акцентира достатъчно.

А какво трябва да акцентира? Нали тук през 5 поста се пише, че на продукцията не й пукало за здравето на участниците. Момчето се разболя и го пратиха да се лекува. Освободен е от договор с продукцията по здравословни причини.

# 1 306
Ох бе Ване.

# 1 307
  • София
На Радо му казват, че не става въпрос за грошовете, а за това кой не трябва са получава грошове и гласове, той пак си знае неговото. Smile И точка. Вярно е, че всяка елиминационна битка крие риск, но в битка между Цвети и Рълев, този риск е сведен до минимум.

# 1 308
  • Другата България
Радо.....Joy

Иван: “Радо, нали, така и така, така да стане, щото...така...“
Радко: “Абе...ще го обсъдим с Вили и Теди...“
Иван: “Ще го обсъдим, но така трябва да стане, щото, нали ....../обяснява защо/“
Радо: “Да, добре, ама...струва ли си...добре, ще го обсъдим....Joy
Радо в синхрон :“Не съм сигурен, че идеята на Иван е добра, но щом иска, ще го подкрепя.“
Радо след минута: “Абе, ще трябва да помисля все пак преди да го подкрепя.“ Joy

Малкото агънце, предпочитам него да гледам и слушам пред сините стратези.

# 1 309
  • Sofia
"Със сигурност ще го подкрепя.
Не със сигурност..."
🤣🤣🤣

# 1 310
Голямото агне се измъчи да се обяснява с агънцето

# 1 311
  • Другата България
Голямото агне се измъчи да се обяснява с агънцето
По-скоро овенът и агънцето.....Joy

Крум пак като човекът, който коли и беси.
Голяма грешка, той не е осъзнал, че вече нищо не зависи от него в това племе.
“Капитанството му го даваме......“ Ти кой си, че да го даваш, от вас ли си го донесе?

# 1 312
Мери, не гледам, но така хубаво си го написала, че ясно го виждам Joy
Направо съм на косъм да си променя топ фаворита.
Силно се надявам тези две момчета да си останат приятели и занапред, а да не е било само за играта.

# 1 313
  • София
Нямал друг избор Иван каза Крум. Joy Delulu is the solulu, дори не му се подигравам, понякога и аз се самозалъгвам, за да мога да продължа напред с ежедневни задачи. Grinning

# 1 314
Айде и Рълев почна с Нероденият Петко. Той да не мисли да саботира ? За този негов план, първо трябва и двете битки да изгубят и бога на игрите да е с него за да не му се паднат някои делвички или кръста на Цецо. С много ако са им стратегиите на всичките. Крум и той подобни ги мисли ще ги обръща той ,че финала да спасили. СмЕх. Аман от стратези.😜

# 1 315
  • София
Калоян чак си върна думите назад, като осъзна как звучат. Sweat Smile

# 1 316
  • София
Радо.....Joy

Иван: “Радо, нали, така и така, така да стане, щото...така...“
Радко: “Абе...ще го обсъдим с Вили и Теди...“
Иван: “Ще го обсъдим, но така трябва да стане, щото, нали ....../обяснява защо/“
Радо: “Да, добре, ама...струва ли си...добре, ще го обсъдим....Joy
Радо в синхрон :“Не съм сигурен, че идеята на Иван е добра, но щом иска, ще го подкрепя.“
Радо след минута: “Абе, ще трябва да помисля все пак преди да го подкрепя.“ Joy

Малкото агънце, предпочитам него да гледам и слушам пред сините стратези.
Култово, жалко че го изпуснах!

# 1 317
  • Другата България
Очаквано, Крум просто закъсня, “ужасно закъсня“.

# 1 318
  • SF
Цитат
А Мартин, след като някак се справи с Мастагар, ще се насочи към Момчил, и това очаквам. Защото и той е силен, а и далеч по-умен от него./[/b]

Не съм сигурна.
Мисля, че Мартин много внимателно си подбира на кого да вика. Ситият лъв няма да му се даде като Мастагарков, да му стиска ръцете извън терена и да му търси погледа за одобрение.
Следващият може да е Дунев.
За да му минат репликите на Мартин, му трябва опонент с доводи като: Ама аз не съм искал това да кажа! Ти не си ме разбрал. Извинявай, ако не сме се разбрали, но друго съм искал да кажа.
Ситият лъв може да не му кряска в лицето, но ще знае много добре, че на този няма да му минат номерата.
Докато на Мастагарков и сега да му подаде ръка и да му се извини Мартин, веднага ще приеме. Уж ще си има едно наум, но ще го удари на чувства и приятелство и ще му прости.

# 1 319
  • София
Мен много ме радваше Радо предишните пъти на резиденцията как го даваха всеки път първо да хапва кайсии и след това се нареждаше с другите за филии и колбаси. Този път явно беше много гладен и не спази реда.

Общи условия

Активация на акаунт