💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 679
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 430
След рекламите очаквайте: Виолета и нейното чудодейно възстановяване.

Скоро очаквам реклама с Вила на фастум гел или Диклак 😉

# 2 431
  • софия
Милото багънце,  как кротко и спокойно си каза всичко. Любим Радо.
 След малко ще започне битката, пожелавам успех и на двете.  И нека по-добрата победи.

# 2 432

Скоро очаквам реклама с Вила на фастум гел или Диклак 😉
Не вярвам производителите да искат да си изгубят клиентите

# 2 433
  • Другата България
Дори не смея да предположа, но ще опитам - щом Крум не взе грошове, вероятно при следващ съвет той ще е номиниран. Много зависи кой ще дръпнат от Старейшини, но който и да е, няма да е в негова полза. Но пък въпреки поредната му грозна проява ми се иска да  се спаси, ако ще ходи на номинация, и да се върне.
И пак говорят за елиминационна капитанска....този път и Момчил го спомена.

# 2 434
Радо е скрита лимонка, просто не го интересува заобикалящата го среда иначе си е в много час за нещата. То накрая да не се окаже , че през цялото време я е мислил тази игра и затова такъв отвеян е  бил.😜

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 01:09 от Joy 05

# 2 435
  • София
Защо да са 200? Нали на съюзник дават 30?
Да, но Рълев се гласеше за номиниран, не за съюзник, преди хода на продукцията вчера.И за мен не е същото грошовете да са във Виолета, независимо, че са съюзници, има трети човек във формата, за когото тя очевидно би го предала. Тя сигурно и Дунев би избрала пред него.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:52 от La Vikinga

# 2 436
Калоян ми е много submissive за мъж, не се сещам за точен еквивалент на български, съжалявам.

# 2 437
  • софия
Няма как да не броят и да не очакват капитанска елиминационна. До фаза 3 доста народ ще трябва да се разчисти. Най-вероятно другата седмица ще е такава.

# 2 438
  • Другата България
Калата е гоооооолямо разочарование.Очаквах доста повече от него освен един набеден пъзелист,който се справя толкова добре главно заради подготовката с Жоро и наизустяването на пъзелите,които са правили преди предаването.
Аз до преди две-три седмици мислех, че това е победителя.
Докато се усетих какво разочарование е наистина. Но пък е млад, с това го оправдавам.
Защо да са 200? Нали на съюзник дават 30?
Да, но Рълев се гласеше за номиниран, не за съюзник, преди хода на продукцията вчера.И за мен не е същото грошовете да са във Виолета, независимо, че да съюзници, има трети човек във формата, за който тя очевидно би го предала. Тя сигурно и Дунев би избрала пред него.
А, сега разбрах.
Моята теория е друга, но това няма общо с въпроса ми. Blush
Разбрах какво имаш предвид.

# 2 439
Радо е скрита лимонка, просто не го интересува заобикалящата го среда иначе си е в много час за нещата. То накрая да не се окаже , че през цялото време я е мислил тази игра и затова такъв отвян е  бил.😜

Аз на Радо се радвам още отначало. Особено ми стана симпатичен на камънака, когато толкова спокойно, мегаспокойно отговаряше на провокативните въпроси на Вила

# 2 440
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама тя вече е добре, каза го още сутринта като се събудиха. А и по никакъв начин не демонстрира болки в ръцете и ребрата.

На мен Радо ми стана много смешен като ги изпращаха на битката - Цвети овесила нос и притеснена, останалите напрегнати, а той супер жизнерадостно им пожелава "Забавлявайте се!". Joy

# 2 441
  • София
Радо как искрено се зарадва. Помисли за брат си. Innocent

# 2 442
Виолета хем виновна, хем по гръб на пада. Rage
Дори не ми се коментира. Има само една дума да подобно поведение - гьонсурат! Trollface

# 2 443
Радо, Калоян и Теди на една маса беше една от най-неловките комбинации на света.

# 2 444
  • София
Пъзела, който дадоха на Крум и Рълев, е елементарен за редене и всеки път се чудя защо на повечето им отнема толкова много да го наредят. Имам чувството, че повечето от там не са пипали пъзел през живота си.

Общи условия

Активация на акаунт