💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 533
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 210
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аслъ!

Но много е загрижен дали Мастагарков трупа самочувствие! Simple Smile
В понеделник Мартин ще направи всичко възможно Мастагарков да изгуби натрупаното самочувствие, за което Дунев толкова усърдно работеше.

# 3 211
  • София
Новият ЧакалКаст
Гости на Чакала са Жоро 😀 и Виктор. 😊

На среща с Жоро и Фейгин
Аквамен и зимната принцеса гостуват на Неделчо и Ния-Косара

# 3 212

Вижте това видео, хахаха
Това е Дунев в Игри на волята... 😀

https://fb.watch/nZ9BSgMl-9/

Точно 😀😀😀👍👍👍

# 3 213
  • София
Из фейсбук

# 3 214
  • София
Плюсчета и минуси / Прогнози
след седмица 8

++
Радо, Крум, Рълев и Момчил

Момчил се върна на двата плюса след като беше там през първите няколко седмици, но след това беше малко низвергнат ако мога така да се изразя...

+ и малко:
Мастагарков

Благо драпа нагоре към двата плюса!

+
Калоян и Теди
Вики и Мишо

= / +
Оряшкова

=
Нямам

= / -
Мартин

-
Дени

- и малко:
Вили

--
Дунев

Генерални прогнози:

Първа сериозна грешна прогноза да отчетем!
Цвети отпадна, а тя ми беше твърдо в топ 10, т.е. дотук съм -1! 😮
ШОК!

И така новите прогнози:

Нямам промени в топ 1, топ 3, топ 5 и топ 8
До топ 10 ми бяха Дени и Цвети, т.е. трябва да сложа някой нов на мястото на Хърмаяни.
Мхмх, е кой да е този юнак? Аз съм разкарал по-маловажните герои според сценария и видяното дотук + тези с малкото синхрони и сега трябва да вкарам точно такъв.
Амии сложна работа. Хайде ще стрелям с Михаил, колкото да сложа някого. Ако не отпадне на капитанска следващата седмица като нищо ще стигне и топ 10. Мишо в началото ми беше сред фаворитите, но после го извадих от топовете, е сега се връща, макар и за 9-10 място.

# 3 215
Участници от "Игри на волята" налазват попфолка!

Много от участниците от тазгодишния сезон на риалитито по NOVA могат да се видят и в друг тип продукции.

Футболистът и модел Благомир Мастагарков, който показва отлично представяне до този момент във формата, станал популярен още с участието си в два фолк клипа. 31-годишният нападател на ФК Брацигово си партнира с Галена на парчето „Мама ураган“. Именно там той е в ролята на кукления партньор на Барби – Кен. Другата продукция, в която се снима, е в хита на певицата на Галин – Лидия, „Гледай ме щастлива“.

Емануела и Деси Слава си размениха две от своите най-любими на публиката песни и заснеха видеоклипове към тях – „Мъже милиарди“ и „Нотариално заверен“. Интересното е, че и в двете ленти участва Румен Радев, който напусна предаването по-рано от очакваното.

Моделът участва и в клип на Диона„Недоволен“. Диона и Румен са модерните Бони и Клайд, които се занимават с обири, но жаждата за богатство надделява над любовта. Радев може да го видим и в лентата на Джена „Сърце от лего“.

Участникът Калоян Митов пък снима с Преслава в песента „В твоето легло“.

Теодора Мудева, която също е моделка, участва в клип на един от най-слушаните изпълнители в последната година – Меди. Красавицата партнира до изпълнителя в хитовото парче „Рана“.  

Теодора , която е Мис България 2018, снима още един попфолк клип с гаджето си Румен, а именно парчето на Емилия и Галин „Ела, хабиби“.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 12:53 от cool_style

# 3 216
  • Euskal Herria
Че от кога Румен Радев е модел? Нали уж го представиха като учител.

# 3 217
  • София
Успеваемост седмица 8:

Лоша седмица генрално, защото не познах кой ще си тръгне. Дори и не бях близко...
Иначе отново доста неща познавам, но то като ти избяга най-важното, някак си не ФърФи.

Познах:
Гладиаторите са на резиденция ; Рълев капитан ; капитанската елиминационна битка няма да е елиминационна ;
Една номинационна победа за Старейшините
-
Не познах:
Оряшкова капитан ; Победа за Гладиаторите в едната номинационна битка (всъщност щях да позная ако не беше саботажа на заразното зло) ; Крум и Дунев номинирани ; Крум да си ходи. Тръгна си Цвети, която от началото на сезона неминуемо ми беше в топ 10?! 😮

Новите прогнози:

Капитани: Рълев и Михаил
Току-що писах Мишо за топ 10 и някак си не върви да го елиминирам, така че за пореден път стрелям с прогноза, че капитанската елиминационна битка няма да е елиминационна! Макар че този път да е много по-вероятно от миналата (когато пък се очакваше масово, хаха).
Има обаче едно друго нещо за което си мисля. Могат да направят Крум капитан с идеята да го елиминират ако отсреща е силен син (Мастагарков, Момчил, Мишо, Дунев). Но няма да стрелям с това. Мина ми през главата ама само толкоз.

Териториална битка:
Старейшините се завръщат в резиденцията за съжаление

Номинационни битки:
Е, крайно време е гладиаторите да спечелят поне една такава битка. Ще има една победа в синьо и една в червено.
Така че на пангара ще са Крум и ??? Ето тук ще е сложно вече. Има толкова много опции. Пф. Според мен няма да смеят отново да стрелят по Благо. Може би ще нахендрят Момчил, не знам. Не знам наистина, сложно е, ама имам такова усещане. И така стрелям с Момчил - Крум и за мое голямо съжаление, бушменчето ще е аут. Преди това Мастагарков ще бие Калоян на съюзническа и Момчи ще има предимство, а Благо ще ходи на кастинг битка, където може да не познае и да бъде пленен. Ето ви възможен сценарий за това толкова мечтано в темата боядисване на Благо в червено. 😈

# 3 218
Фейгин и Жорката са такива слънца , те са ми любимците от предния сезон. И са си същите, много се радвам,че са се намерили .Изобщо в предния сезон като изключим сърбина и адютантката му ,които не понасях,Джаферович и още една,две всички други бяха ОК, способни и нелоши хора. Сега обаче е голяма градобитнина (любимо от Радичков ,много точно идва напоследък )...да видим Момчил и Радо дали и те ще ме разочароват.

# 3 219
Превъртете чакалкаста с Жоро на 30:39 Grinning Grinning Grinning Grinning

# 3 220
  • софия
Кога ще бъде Катето в Надкаста? Чакам с нетърпение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 221
Кога ще бъде Катето в Надкаста? Чакам с нетърпение Stuck Out Tongue Winking Eye
би трябвало днеска

# 3 222
Участници от "Игри на волята" налазват попфолка!

Много от участниците от тазгодишния сезон на риалитито по NOVA могат да се видят и в друг тип продукции.

Футболистът и модел Благомир Мастагарков, който показва отлично представяне до този момент във формата, станал популярен още с участието си в два фолк клипа. 31-годишният нападател на ФК Брацигово си партнира с Галена на парчето „Мама ураган“. Именно там той е в ролята на кукления партньор на Барби – Кен. Другата продукция, в която се снима, е в хита на певицата на Галин – Лидия, „Гледай ме щастлива“.

Емануела и Деси Слава си размениха две от своите най-любими на публиката песни и заснеха видеоклипове към тях – „Мъже милиарди“ и „Нотариално заверен“. Интересното е, че и в двете ленти участва Румен Радев, който напусна предаването по-рано от очакваното.

Моделът участва и в клип на Диона„Недоволен“. Диона и Румен са модерните Бони и Клайд, които се занимават с обири, но жаждата за богатство надделява над любовта. Радев може да го видим и в лентата на Джена „Сърце от лего“.

Участникът Калоян Митов пък снима с Преслава в песента „В твоето легло“.

Теодора Мудева, която също е моделка, участва в клип на един от най-слушаните изпълнители в последната година – Меди. Красавицата партнира до изпълнителя в хитовото парче „Рана“.  

Теодора , която е Мис България 2018, снима още един попфолк клип с гаджето си Румен, а именно парчето на Емилия и Галин „Ела, хабиби“.

Големи чалгари се оказаха участниците от текущия сезон, като прибавим и Мартин който е бил половинка на Емануела, нещата са ясни. Да си припомним влизането и излизането му от къщата на Големия брат през 2018 г.:

https://www.vbox7.com/play:7122be6fdb

https://www.vbox7.com/play:b4077af676

# 3 223
# 3 224
Няма смисъл просто. За някои потребители  каквото и да направи Рълев все е лошо.
Шегата му била гавра. Айде моля ви се. Чак пък толкова. Можеше и по далече да стигне. Да си трае и да се изтъпанчи Крум при Старейшините. Колко бегаж е стегнал-един вагон. На всички им беше забавно. И на вечерята бяха в чудесно настроение.
Когато се карат  с някои - гавра, когато се шегуват пак гавра.
Та преди няколко епизода Теди даже рева за да изглежда по достоверна шегата и. Ама тогава беше - "браво на Теди, много добре"
Щом е Рълев обаче е гавра.
Ами даже му е малко на Крум щом само се шегува с него. Май забравихте на какво бяха подложени с Радо когато попаднаха при Гладиаторите. Начело с Гатьо и Крум.
Нищо лошо до сега не е направил Рълев. Играе си играта човека.

Общи условия

Активация на акаунт