💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 430
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не ми хареса как групичката злорадстваше за избора на Мастагарков, държат се унижаващо. От друга страна Мастагарков имаше сходно поведение към Моника и мисля, че ако не беше той сега жертвата, щеше да е от другата страна и да се включи в присмиването. Не е приятно за гледане.

Не съм  убедена, че е толкова сериозна травмата му, не ми звучи убедително, когато разказва. Почувствал тогава парене и затова мисли, че може да е разтегнато. А сега какво чувства? По-скоро не искаше да е капитан, пробва всякакви варианти - Дунев, Дени, Мишо, но не се получи.

# 661
Мастагарков дори да няма проблем с рамото пак не е длъжен да става капитан. Човекът беше вече на 2 елиминационни битки и е доказал, че не е скатавка. Дунев, Оряшкова, Мишо и Виктория спокойно можеха да станат капитани, ама ги е шубе и им е по-удобно да си мишкуват.

# 662
  • София
Не е длъжен, но и другите не са длъжни. Оряшкова вече е била няколко пъти, Мишо беше отрязан от Мартин, каза му, че не е готов още, следващ път, Виктория не я броят за опция.

Въпрос на надхитряне беше, но не беше това начинът, по който го направиха. Получи се грозно. Ако на някого му е ред да мине през някаква битка, от която се отпада, това е Дунев. Не знам защо си го пазят.
И не знам защо за тях е "спокойно", а за Мастагарков не е "спокойно", те вярват, че ще е с отпадане и никой не иска.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 10:35 от Niya-

# 663
Добре де, защо Мастагарков не каза твърдо: боли ме рамото, физически не съм добре, не мога и няма да стана капитан. Да стане Дунев например...

# 664
  • SF
Всички се уплашиха за това капитанство, но само Маскагарковите вълнения излъчиха.
Обикновено са големи напъни и самопредлагания кой да вземе двата гласа, а сега зорлем набутаха тази привилегия И ЧЕСТ на безопасната игла в племето.

И в отсрещния отбор е същата работа, като там споменават и двата гласа, а не само "битката ще е елиминационна".
Трябваше Олимпиева да бие и Мастагарков да бъде "наказан" при Червените. Поне щеше да е щастлив от факта, че някой ще иска да играе с него.

# 665
Не ми хареса как групичката злорадстваше за избора на Мастагарков, държат се унижаващо. От друга страна Мастагарков имаше сходно поведение към Моника и мисля, че ако не беше той сега жертвата, щеше да е от другата страна и да се включи в присмиването. Не е приятно за гледане.
Гаранция. Така щеше да се държи. Показа го вече.
Всъщност тези предавания показват много нелицеприятни черти, които носим у себе си и някак се налага извода, че масово хората са мижитурки. Единици са тези, които не са.
Всъщност Мастагарков нямаше полезен ход. В един момент, независимо от действията или бездействията му,
Мартин реши да го нарочи. Може би, когато играха заедно с Денислава в елиминационния дуел с ханойските кули. Тогава реши да играе с нея. Беше въпрос на време кога ще активизира плана си за унищожение на Мастагарков.
Всички знаем, че котките ловят мишки. Но все пак е гадно да гледаш как котката си играе като мъчи мишката дълго време преди да я убие.

# 666
  • София
А откъде дойде тая всеобща убеденост, че ще има елиминация на капитан? Самоубедиха се, или някой нещо им е подшушнал?

А Виктория пък защо да не я броят, какво ѝ е? Хем от вярната коалиция, хем силен играч. А и много беше прав Мастагарков, че колкото и силен мъж да пратят червените, ако насреща му е жена, като нищо ще дадат я делви, я лъжици, я някое топче, и има голям шанс.

# 667
Не ми е любимец, противно на всеобщото мнение, Мастагарков, но: според моите наблюдения (с едно око в повечето случаи), в началото Мартин му влияеше по този начин - да се присмива, подиграва и да назидава. Мартин много умело манипулира и подстрекава, а после се прави на приятно разсеян. Все други обират негатива, вместо него. Не харесвам такъв тип хора - подмолни и изключително лицемерни, чак да ти стане нелицеприятен… Мастагарков е наивен човек. Той просто се доверява и мисли, че всеки е като него, ама не е! Затова и сега е сам, защото прецени грешно човека отсреща и му се довери, а той от своя страна си го смачка в удобен момент! Виновни са и двете страни в случая.

# 668
  • Sofia
Само ще вметна, че от отношението на Йо и Бо към другите участници до съответно това на Елвиса и Денислава има един космос разлика.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 17:02 от Сиена М.

# 669
  • София
maminka702, Мартин беше вече на Чистилището, когато Мастагарков се държеше зле. И предвид подготвените участници там, не очакваха въобще да се върне скоро. Отвътре си му идва и на Благо. Сега така се случи той да е нароченият, защото има по-силни характери от него. Не го оплювам Благо, със сигурност той поне не би използвал квалификации, но ако имаше тази възможност, бил на мястото на Дунев и Вики - присмиващи се клакьори.

# 670
  • SF
А откъде дойде тая всеобща убеденост, че ще има елиминация на капитан? Самоубедиха се, или някой нещо им е подшушнал?
Точно това, което разказвам. Подшушва екипът, който иска от играчите да обсъдят капитанството и евентуална кражба на капитан или елиминационна капитанска. По-застрашените от номинация за капитан са по-чувствителни към подадената информация. Мастагарков реши да си опече нещата преди да се съберат за заснемането на "предаването на капитанството" в ръцете му, но другите пък станаха чувствителни за неговите думи и се уплашиха да не би някой да се вслуша и да номинира друг за капитан (и съответната елиминация).

# 671
Не са сигурни, че точно тази капитанска ще е и елиминационна, но предполагат, че има голяма вероятност да е. Не изчисляват обаче волята на "боговете", които обичат да се гаврят с плановете на смъртните.
Между другото - в предишни сезони имало ли е отпадане на секунданти?

# 672
не помня да е имало отпадане на секунданти.

# 673
  • SF
Ще стане интересно, ако и с това ги изненадат. Simple Smile

# 674
Не са сигурни, че точно тази капитанска ще е и елиминационна, но предполагат, че има голяма вероятност да е. Не изчисляват обаче волята на "боговете", които обичат да се гаврят с плановете на смъртните.
Между другото - в предишни сезони имало ли е отпадане на секунданти?
Миналата година според  мен е било предвидено да отпадне секундант- обаче загубиха Алексата  с Виктория  и замазаха там нещо. Бяха казали пак доколкото си спомням, че ще падат глави и всички очаквахме елиминация, обаче взеха, че избраха Алекса за капитан с Виктория секундант и те взеха че изгубиха. Всички помним как се оказаха с един повече на резиденцията, отколкото бяха леглата Grinning Та сега има голяма вероятност да са се върнали към тоз сценарий, което ще си е хубава изненадка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт