💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 694
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 135
  • Буркина Фасо
глей сега, глей ... как мандрила ще поеме отговорност и ще стане капитан. Smiley

# 136
  • София
Вили, аз не съм видяла Денислава грам да се замисли за това, че си на реката. Заета е да изпълнява завета на Мартин.

# 137
Много е лошо когато си повярваш и после се сблъскаш с всенародната любов.
Справка - МудевИ.
Сега и Денка.

В социалните мрежи ще настигне и размине Мудеви. 😄 Те за разлика от нея извадиха късмет да излязат по-рано. Мартин и той върви натам. 😄

# 138
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Eх, Дунев пак отърва кожата, няма да е капитан. Как пък на такива недостойни мишки все им се разминава и все се измъкват! И в живота е така.
Че и наклепа Мастагарков пред Елвиса, а уж бяха приятели, само от него имаше искрена подкрепа. Страшна мижитурка и използвач, отвратена съм!

# 139
  • София
Мастагарков пое най-голямата отговорност.
Отиде на директната елиминационна битка срещу топ играчи като Крум и Румен Радев. И това беше зверски тежка игра.

Така че Дени (особено) и Мартин и да тичат срещу него не могат да го настигнат.

# 140
Ееее Вили хвали щерката пред ергените.

# 141
Къде са другите гладиаторчета? Няма ги край огъня, няма ги и под навеса .. и спални чували няма под него

# 142
Ееее Вили хвали щерката пред ергените.
Пък ергените извадиха голямата баданарка.

# 143
  • София
Виолета разговори Радо 😂😂😂

# 144
  • На Изток от Рая
Интересно ми е, ако капитанската не е елиминационна и Мастагарков се завърне жив и здрав и не ходят на елиминации,  до кога ще го правят капитан и ще се скатават.

# 145
  • София
Старейшините какво ги вълнува, Гладиаторите - какво ги вълнува. Sweat Smile

# 146
Виолета разговори Радо 😂😂😂
Полага и се 10 процента от наградата , за този успех Joy

# 147
Какво гледаме сега? Излиянията на Виолета? Някакво рекламно време ли си е платила..

# 148
Прави са за Мастагарков. Въобще не иска да поема отговорност за каквото и да е. И е голяма цветарска - на един едно, на друг друго, на трети - трето....
Не искам да прозвучи грубо, но вие кое предаване гледате? Мастагарков пое отговорността при случката с телефона и храната и отиде на елиминация на която дори не взе грошове, защото се водеше "наказателна".

# 149
47 години ? аз и давах 59 🤭

Общи условия

Активация на акаунт