💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 461
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 195
Всичките дразнещи особи за мен се изказват един след друг по синхрони. Ще взема да си скубя косата вече. Добре , че изгледах един що годе приятен разговор край огъня, че малко да ми размине. Егати и пълненето на тези епизоди. Толкова ли пък много е зажадняла публиката за евтини сеири и скандали, все едно хич ги няма под път и над път в БГ!? Няма ли да почва вече тази битка ??? 🧐

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 23:32 от Joy 05

# 196
  • София
Аз старейшините не моа ( Вили стайл) да ги разбера. Правят изказвания, синнхрони, но аз нищо категорично не разбирам. Въртят се някак около думите, с изключение на Мартин, ама и неговите не схващам.
Нали Мишо ще е капитан?

# 197
Мастагарков ми беше станал неприятен донякъде с поведението си към Моника, но след като го нарочиха за жертвен агнец, започвам отново да му симпатизирам.

И при мен е същото. Зорлем ще го направят герой. 😃

# 198
Цвети била лицемерка...А Дунев какъв е?! Шушу мушу и тича да докладва! Благо, Благоооо! Не ти е лесно, брат! И що си хабиш красотата пред Денка!?!?  Голяма грешка - не си питал Злобила.

# 199
Оф, Крум пак "блесна" - щели те да направят капитан Иван Joy не, Крумчо, другите ще направят капитан, който си искат. С твоите камъни по твоята глава. Самочувствие до небето, на какво отгоре, не знам, но ще видим кой какво ще яде накрая.

Мартин как прости номинацията на Дунев, а не може да прости някакви думи на Мастагарков, който в опитите си да се опази, се оплита като пате в калчища. Мисля, че Благо изобщо не е злонамерен, наистина отиде на битка вместо Мартин срещу Крум и Радев, на която Мартин нямаше да оцелее. Виждаме го как пръхти при по-тежки изпитания. Нейсе, човекът с най-много рани ще ходи пак да ги спасява.

# 200
  • София
Мина един час, още нямаме капитан. Rolling Eyes Ще стана аз накрая.

# 201
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 202
Що нито Момчил, нито Мастагарков не му кажат на Дунев - ти ще си, че ти си бил никога и не си контузен и ти сервират баници. Ти, като мъж, стани капитан поне 1 път.

# 203
Седнали тримата окаяни,ранени и си оплакват болежките и никой неще да е капитан .

# 204
Крум срещу Цвета на кофички.
Поне да го прати вкъщи жена. Големия стратег.

# 205
"Бях болен - едвам оцелях" ..

# 206
  • София
Какъв е проблема да изберат Дунев??? Егати скатавката...Ще пратят травмиран човек за n-ти път като капитан..Пък и му се подиграват, че го боли...

# 207
Пичове айде бе ,свърши годината докато решите кой да е капитан Smile

# 208
Аз,аз искам,аз!

# 209
  • София
Мишо с шест филии с яйца. Sob

Общи условия

Активация на акаунт