💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 382
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 270
Оряшкова и Виктория защо пък са срещу Мастагарков.

# 271
Мартине ,Мартине излагаш се.Ама колкото и да си човек на продукцията и да си влезнал ей така за малко разнобразние ,ще дойде и твоя ред .И дано главата ти падне от Мастагарков

# 272
  • BG-DE
За мен Мастагарков просто не иска капитанството, защото го е страх, а не защото го боли рамото. Все пак ние виждаме само това, което ни дават, а те са с него нон стоп.

# 273
  • Другата България
Не помня в други сезони имало ли е избор на капитан, който така категорично е заявил, че не иска да бъде такъв. И пак го прие с достойнство човека. Егаси гаврата!
Хареса ми че само Момчил показа собствено мнение отново...
Той и на продукцията го е показал. Ама не й е харесало....Sunglasses

# 274
  • София
Не бих гласувал за контузен съотборник.

А най-голямата скатавка е Краси Дунев. Това не се търпи вече.

# 275
  • София
Дано днес изгубят териториалната и да отидат на реката, че сега са много чийл и всичко им е точно...даже скучаят..

# 276
Абе, как на никой от тия хора не му мигна окото, че това ще го излъчват после, че ще се видят всичките им хихикания и злоба, и умишлена жестокост към човек, който изрично им казва, че не е в най-добрата си форма.

Те се мислят за велики стратези, надиграли и Господ. И Крум и Мартин и Виолета и Денислава и Дунев. Грозни хора

# 277
Крум и Сие са смешни и колкото и да не харесваме Виолета, в случая е права.
Малко е трудно, човек да оцени това, което казва, заради начина, по който го казва. Дори Рълев се опита да я спре, защото няма смисъл от скандал преди битка. Всеки може да брои до седем и действията на крумовата дружина бяха абсолютно прозрачни и без никаква тежест. Не знам защо им се върза Виолета.
Така си е, напълно съм съгласна. Тя за много неща е права, но просто начинът, по който ги поднася с обиди, епитети и т.н., отвращава околните. Ако имаше по-малко злоба в себе си, щеше да е приемана по съвсем различен начин.

# 278
Мартин и Дени ми са точно, като някакви бабички-клюкарки пред блока по цял ден обсъждат Благо и се кодошат на негов гръб, а на него фитили пускат. Верно няма такива клюкарки, като тях. Много са смешни, та чак жалки.
Той Мастагарков ясен не му се ходи пак на битка много пъти беше, а и при него малко страх лозе пази, но те пък наистина прекаляват с гаврата.
Но от всички, които включиха в заверата Мишо единствено се държа достойно без да се надсмива над Благо и изрази готовност да стане капитан. А Мартин дори не се пробва при Момчи, защото и той е мъжко момче и нямаше да влезе в клюкарския им тон.
А Дунев голямо шубе човек.
Момчи контузен, Мартин три пъти е бил, Мастагарков на няколко поредни битки ходи, нормално да иска малко почивка, независимо че го прави по смешен начин, но Дунев грам не подема.
Да застане, като мъж, като голям спортист и да каже - Отивам.
До оня ден с оправданието, че чака дъщеря си, бяха опънали чадър над него, редно беше сега да върне жеста. Ама не, натиска си парцалите.

А двете клюкарки русата и черната, женската и мъШката направо отврат. Scream

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 23:02 от sineva 1

# 279
  • София
Момчи ми хареса как гласува и аргументира!
Аз пропуснах какво каза, просто цялото гласуване много ми досади и се разсеях. Може ли някой да разкаже?

# 280
  • Брюксел / София
Дунев е най-голямото разочарование този сезон! Както се казва: никога не е късно да станеш за резил! Жалко!

# 281
  • Варна
Само Момчил мисли за племето и за хората в него

# 282
  • София
Ох час и половина избират капитан....

# 283
Оряшкова и Вики се свили като мишки и се пазят. Дунев и той така, ама пък и нагъл. Все е отворил устата и иска нещо. Мишо и той запя в хора. Само Момчил става за нещо.

# 284
срам за олимпийски медалист да е такъв лигльо

Общи условия

Активация на акаунт