💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 571
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Като ви чета,  се чувствам замислена дали този линч тази вечер не е жокер от продукцията за плен на Мастагар утре?
Направо би се измъкнал, щото пепелянките се оказаха всички в Синия отбор.
Ще дойде и дюшеш на Крум. Аз съм за такъв развой на продукцията Wink
Аз също.
То май натам вървят нещата, иначе много ще падне рейтинга на Марто и Денка.

# 316
Цитат
9 и половина, а още не е започнала съществената част на епизода... Само на мен ли ми омръзна да гледам два часа пълнеж на ефирно време? Изключително скучно е да слушаш толкова дълго време как ще се избира някакъв си капитан... Понеделнишките епизоди вече най - не са ми интересни.
Защо го правят това не разбирам!! След онези епизоди, в които само Моника, Мастагарков и Мартин се разправяха кой за кого гласувал, това е поредната тъпотия.
Всички чакат играта!!!

# 317
  • София
Аз обаче защо останах с впечатление, че Мартин каза на Мишо на разговор в кухнята, че ще гласува за него за капитан. Така ли беше?

# 318
Окончателно се разочаровах от Мартин. Дунев дори не си заслужава писането.

# 319
  • Варна
Тези от продукцията,ако продължават така скоро никой няма да ги гледа..
Ох, с това синьо...🤮

# 320
Когато Дени беше болна Мастагарков нямаше скрупули да я прати на елиминация, нормално е сега дори да не е съвсем ОК да му върнат жеста, но всъщност той просто се страхува, ако беше сигурен, че капитанската няма да е елиминационна щеше да се бие да е капитан
Още ли дъвчим глупостта, че Мастагарков го е страх? Мастагарков беше на 2 елиминационни последните седмици и на едната даже беше болен, а на другата дори не взе грошове, защото пое отговорността за случката с храната. Някъде тук се спомена, че дори до ден днешен има проблеми с тази контузия. Това, че го било "страх" са си пълни глупости, сори.

# 321
Нямам търпение да дочакам момента, когато пак опре ножа до кокала, как Дунев ще каже на Денка - ти си най- силната и за това гласувам за теб!

# 322
Ако тази седмица не е елиминация капитанската, какво ще правят другата седмица?
Ралица и Димо ли ще са?

# 323
Влизам да кажа, че много от старейшините са лицемери, но ДУНЕВ е такова безграбначно мекотело. Този човек няма грам достойнство и мужество. Той е подметката на чехъла. Как може да го лансират като достоен българин. Срамота.
Вярно е че Мастагарков е шматка и мрънкало, но човека играе, побеждава и е целия в рани. Винаги се е раздавал за племето и е поемал удари. Верно е наивен будала и социалната му игра е нула, но е открит и не е лицемер. Всички други са страхливи мишки и лицемери. Ще се радвам ако ма Мастагарков му дадат грошове и защитен артефакт. И ще се накефя ако стигне до финал.

Какво му е на Мишо да иде? Не се е наял ли още? Истината е че всички ги е страх, но прпдуцентите няма да пуснат Мастагарков да си иде. Просто битката няма да е елиминационна тази седмица, а другата.

# 324
  • Sofia
Малка сива и страхлива мишка, що е то? Красимир Дунев уважаеми! Спортист и олимпийски медалист.. Ех, Дунев, Дунев, може да си бил страхотен спортист, ни си кръгла черна нула, като човек! Месец и половина спа и лежа, и се кри като храстче в резиденцията. Мен ме е срам само като те гледам, а ти как сам се търпиш, не знам!

# 325
За мен Мастагарков просто не иска капитанството, защото го е страх, а не защото го боли рамото. Все пак ние виждаме само това, което ни дават, а те са с него нон стоп.
Ама то всеки го е страх не само Мастагарков.
Мартин до оня ден се натискаше да бъде капитан, но сега излезе с номера, че момичетата не искали пак да е той. Rage
Мастагарков освен болките в рамото има най-голямо основание да не иска да бъде, защото в последните дни е бил на най-много битки от всички в племето. Нормално е да иска да се възстанови, още повече, че го изпратиха на елиминация болен с температура и разстройство. Беше лепнал летен вирус, който много изтощава, а той беше на тежка физическа битка с Гатьо, който никак не е за подценяване.
Да смешен е начина, по който иска да се освободи от тази отговорност, но си е в правото според мен.
А Дунев, който цял сезон скатава уж заради щерката, че я чака, сега какво чака?!
Нито съм му адвокат, нито фен, но ми е жал за Благо. Хем го блъскат на битки, хем му се присмиват.
А Мартин пази Боже да ти е враг, щом с приятелите си така постъпва. Брутален просто.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:01 от sineva 1

# 326
Аз обаче защо останах с впечатление, че Мартин каза на Мишо на разговор в кухнята, че ще гласува за него за капитан. Така ли беше?
Когато е спокоен, че няма опасност от директна елиминация ще гласува за него.

# 327
Ааа Виле, щом е до злоба, значи си имате много! Особено ти и щерката!

# 328
Дунев е най-голямото разочарование този сезон! Както се казва: никога не е късно да станеш за резил! Жалко!
+1000
Ама много голямо❗

# 329
  • Sofia
Тая вечер съм за Червените. Сините малко да се разджуркат на рекичката.
Щот съм сеирджийка Smiling Imp Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт