💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 572
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 330
  • Варна
Айде почнаха интригите и от моята любимка водещата

# 331
  • София
Ох пък и Ралица и тя.... Не мога вече...
Ще имаме ли битка тая вечер или само словесни пререкания?

# 332
Влизам да кажа, че много от старейшините са лицемери, но ДУНЕВ е такова безграбначно мекотело. Този човек няма грам достойнство и мужество. Той е подметката на чехъла. Как може да го лансират като достоен българин. Срамота.
Вярно е че Мастагарков е шматка и мрънкало, но човека играе, побеждава и е целия в рани. Винаги се е раздавал за племето и е поемал удари. Верно е наивен будала и социалната му игра е нула, но е открит и не е лицемер. Всички други са страхливи мишки и лицемери. Ще се радвам ако ма Мастагарков му дадат грошове и защитен артефакт. И ще се накефя ако стигне до финал.

Цитирам, за да остане това готино мнение за Дунев, да не се изтрие случайно, че много ме кефи 🥰

То затова и дъщеря му е такава, каквато беше, няма как с такъв баща да има друг пример.

# 333
Предатели са я ,и интриганти Rage

# 334
Дунев сега що не скокне да каже "аз го избрах като най-достоен, а не щото Мартин така ми каза"

# 335
  • София
Няма да е елиминационна капитанската! Няма да рискуват Рълев.

Обаче се чудя на какво Мастагарков би бил Рълев?

# 336
  • Някъде в Матрицата
Дунев сега що не скокне да каже "аз го избрах като най-достоен, а не щото Мартин така ми каза"

Не му дадоха възможност да каже. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 337
Ще има най-вероятно пленяване на капитан  утре .

# 338
Благо, съжалявам, но си “боклук” и страхливец.

# 339
  • София
Леле хора тоя Мартин е топ топ противен тип от всички сезони взери заедно. Сериозно ли това поведение се поощрява в обществото ни? Гледам предаването за разнообразие, но тоя епизод супер много ме напрегна.

# 340
Мисля, че Рълев ако плени утре Мастагарков, направо ще го спаси от хиените!

# 341
  • тук и там
Освен Момчил,никой друг не става от това племе на Старейшините.Сега на Мастагарков симпатизирам,точно заради онези хиени от племето.Боя се,че може и Момчил да нарочат,защото не се поддава на манипулации.

# 342
  • София
Ако не утре, ще го пратят пак в сряда или четвъртък, те са го нарочили.

# 343
  • София
Чета тук и гледам оттатък. Чакам да обадите, че състезанието отпочва... Дано не е в утрешното предаване.

# 344
  • BG-DE
Абсолютно, утрешната битка няма да е елиминационна но и това мекотело Мастагарков едва ли ще спечели 😊

Общи условия

Активация на акаунт