💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 557
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 585
Радо може и да е завеян ,ама пъзела срещу Виолетка ,като по учебник си го подреди.😁 А и Рълев, хич не е за подценяване, неговият мозък щрака и в движение.😉 А и аз не вярвам Мастагара да вземе Момчи, нали и той е контузен.

# 586
Най-вероятно утре си е част от сценария Оряшкова да напусне като герой. Все пак жената няма шанс за финал, но е добър човек и все още има имидж за спасяване.

# 587
  • София
Според мен с поредните изменения на правилата, елиминациите ще са в събота, а в петък ще са залозите. Те двете битки така или иначе се провеждат една след друга.

# 588
  • Варна
Искам Рълев да спечели капитанската битка и да захлеби и той нещо. Заслужава го след толкова раздаване на терена от два месеца. Радо също.

# 589
  • софия
После ще ви настигам, но да се излея.
 Днес за сефте гледах с кеф от до. Битката беше разкошна, и двете племена се представиха повече от отлично. Много ми хареса и как сините с усмивка изпратиха червените да хапват. Искрено се зарадваха за тях.
 Вили беше фурия, какво направи тази жена, не свръх сили, ами не знам.
 И Радо светна покрай нея и Рълев цъфти, че и разговори водят. Много съм доволна.
 Сега за Благо. Коги сам си направиш, каквото си направиш, та и неговата. Мартин и Дени се бяха насочили към Дунев, но Мадагаскарков буквално ги изнерви до краен предел всички. Бетер 3 годишно на път. Мамо, мамо, мамооооо,  пристигнахме лииии. Само, дето тук пътуването 4 дена и Марто, Марто, Мартооооо,  кой ще нахендрим капитан, рамотомеболи.
 Всяка седмица Благо се заканва, че ей сега започва да играе за себе си и веднага след това забравя и ходи да дудне на всеки на главата това, което си мисли, че ще се хареса. Честно и аз бих го номинирала. Виждам една млада версия на Вальо. Високопарни думи на синхрон и после мяу, мяу. Толкова фиксиран да гради геройски имидж, но думите и действията се разминават.
 И според мен с много мрънкане е нацелил без да иска точния човек. Оряшкова. Така ще я изработи и тя, нали добра душа и чувствайки се виновна за загубата на племето ще си сложи главата на топора. Така Благо ще си лекува рамото на спокойствие, а Оряшкова ще се сбогува с игрите.

# 590
Мартин напълно овладя племето на Старейшините.

Как хубавичко ги извъртява всичките?!
С посредствени качества на арената, с едно прилично физическо ниво, но без да блести си продължа напред, а отборът му е направил шпалир към финала и му отдават чест. Rage
Очаквам всеки момент да  почнат да викат. "Един за всички, всички за Мартин!"

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 23:45 от sineva 1

# 591
  • София
А, не, не. Ако ще се раздават огърлици, брадви и кесии, нека спечели Мастагарков. Много ще ми е кеф да им видя физиономиите на змиите.
Ако пък има пленяване, то нека го вземат гладиаторите.

# 592
После ще ви чета!
Три  неща от днес:
1)  на такова нещо като Дунев му се вика "Пена разнасячката".Даже и не искам да влизам в подробности и да коментирам и другото подобие на "успял "мъж-Мартин.
2) Виолета може всякаква да е , но й сече пипето за всичко, нищо че "не я слуша главата".
3) Оряшкова като видя ,че Мудева я няма, реши да си ходи май

# 593
  • Варна
Тая година, все още няма някой брадви, триони, огърлици и ъглошлайфи . Време е вече...

# 594
Изборът на секунданти също ще е интересен. Рълев ще си вземе или Радо, или Вили.
А помните ли анонсът от събота на битката със залозите? Че вече щели да ходят само номинираните и техните секунданти, това ли беше? Че те до битката в събота не трябва ли да са отпаднали вече?

Аз разбрах, че само секундантите ще ходят 🤔

# 595
И аз видях ситуацията като, Слабе. Мастагарков сам си го направи с тия совалки "кой ще правим капитан" в продължение на 4 дена, така всички решиха, че симулира за рамото. Ми и аз да бях, сигурно бих си помислила, че симулира.

# 596
Дунев и Оряшкова са СРАМ за българския спорт!!! Никога не съм вярвала, че един елитен спортист може да мишкува толкова и да се държи толкова недостойно! За Мартин, Денислава и Виктория даже не искам да си губя времето да пиша.

# 597
СлаБе адмирации за поста. На същото мнение съм за моделчето ми, колкото и да е красавец.😜 Точно като някое малко дете се жалва, че и не се спря, цяла БГ и няколко околни държави разбраха , че е болен и го боли рамото. А пък ,че го изкараха герой изобщо не го разбирам. Крум цял сезон номинира и гледа да прецака Радо и Рълев и никой няма проблем с това- стратегия било, ама като се опитват да отстрелят Мастагарков всички скочиха болен бил. Болен да , ама и силен, съответно голяма конкуренция. Защо някой трябва да го замести и да изгърми той ???

# 598
Жал ми е за Дунев. Съсипа името си, авторитета си. Голям спортист, малък човек. Дано Никол не чете какво става в социалните мрежи - за нас Дунев е само лице от екрана, за нея си е нейният тати. Sad

# 599
Три  неща от днес:
1)  На такова нещо, като Дунев му се вика "Пена разнасячката"
Даже и не искам да влизам в подробности и да коментирам и другото подобие на "успял" мъж - Мартин.
2) Виолета може всякаква да е, но й сече пипето за всичко, нищо че "не я слуша главата".
3) Оряшкова като видя, че Мудева я няма, реши да си ходи май
++++++В десетката и за трите! Simple Smile
С това "Пена разнасячката" ме разсмя от сърце. Satisfied Не съм го чувала този лаф, но мнооого му тича на портата Дунев.
Много се орезили тоя човек.
То не беше скатаване и мишкуване по кьошетата. То не беше донасяне и портене. То не беше въртене на г.зО, както му оттърва.
Не го разбирам, за какво му е всичко това, че да си плюе на лицето. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт