💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 539
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 600
И аз видях ситуацията като, Слабе. Мастагарков сам си го направи с тия совалки "кой ще правим капитан" в продължение на 4 дена, така всички решиха, че симулира за рамото. Ми и аз да бях, сигурно бих си помислила, че симулира.
Каквото и да е направил,  отношението им е дъно

# 601
И аз като Слабе, мисля че Мастагарков сам насочи вниманието към себе си с това ходене от едни на други. Това обаче не изключва, че ми е неприятна злобата, с която го сготвиха. Да бях на него, нямаше да им проговоря и нямаше да им играя. Да се пази човекът, че го чакат капитанска и елиминационна, ако паднат.
Въпреки отвратителния характер на Вила, евала за днешната игра.
За утрешните секунданти, дано Благо избере Момчил. Ще разбият на плочките. Изберат ли капитаните Радо и Мишо, май ще играят до зазоряване.
Много ми хареса играта днес. За разлика от предхождащите я кроежи на Мартин, Денислава и Дунев при сините и Виолета с Рълев при червените.

# 602
  • Sofia
Мен пък не ме дразнят ничии стратегии и кроежи. Обаче ми е адски противно да злорадстваш и да унижаваш някого, мислейки си, че даже си готин.
Мартин е достатъчно умен, за да е прозрял, че Мастагарков не е. Толкова.
А Денислава е хитрана и си оплита кошницата на няколко фронта, независими един от друг.
Много добре играят, но поведението им е грозно.

# 603
Тая година, все още няма някой брадви, триони, огърлици и ъглошлайфи . Време е вече...
И чужденци няма, ти да видиш... Откъде намериха толкова българи...

# 604
  • София
Мастагарков от самото начало е дразнител и неприятен за мен. Не знае какво иска, как го иска... Не спира да мрънка и все досажда. Като детето дразнител на детската площадка.

# 605
  • софия
Защо Сините обсъждат смяна на капитана, това откога е позволено?

Аааа, вярно, Жени и Мирелка, ама там не беше ли по лекарска препоръка?

Оряшкова днес с добра битка. А и всички я похвалиха, вярно на лебедова песен прилича....И ако отпадне какво, на Мастагарков ще му върнат ли капитанството Joy Joy  или с нова порция ехидно кикотене ще го дадат на Дени Imp

Искам Мастагарков да е на капитанска и да си е класическа битка с награди без елиминации. Една нормална седмица в сезона бе продукция, толкова много ли е Joy

# 606
Слабе , извинявай , но Денислава от самото начало си се обяви срещу Мастагарков -все пак Неиколчето и Дунев бяха "приятелското  семейство" .
Мартин е слаб физически  , доста побутван от продукцията и нараняването на егото му с плахото поведение и липса на категоричност от Благо  го ожесточи срещу него  Намери поклоници в лицето на Дени и Виктория и  му стана по-лесно да разчиства противници.  
Ако беше в Сървайвър би обрал овации , но в това предавне за мен Мартин е просто един интригант , за който битките не са на терена.
Факт е че операторите проследиха всички оплаквания на  Мастагаргов за болежките на рамото му , но и е видимо физическото му състояние и всички видяхме тежките битки, които проведе ( не мятане по шашки , което спаси Мартин от елиминации , а то и там не е сигурно докъде стигна ръката на продукцията )

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 00:33 от gerido

# 607
  • SF
Леле,... Има нова тема! Вече сте я направили стара, но аз сега я намирам. Simple Smile

Много съм възмутена от интригантското поведение на Дени. Цял ден разнася цветето, за да прави смях на другите. Да беше показала позиция, да не го беше приела. Най-вероятно не му го е оставила в леглото и не му го е дала да го изяде, както се заканва пред другите и разчитайки на това, че Мартин ще се смее по-силно от нея на смешките й.
Оряшкова, също набедена за много свястна, имитира тяхното поведение.
Въобще, всички се усетиха кой е силният и се завъртяха около него.   Денислава особено не пропусна да се вклини в Мартин. Да я пази. И да има с кого да клюкари.

Отключиха и голямата клюкарска стая в Резиденцията.

# 608
СлаБе адмирации за поста. На същото мнение съм за моделчето ми, колкото и да е красавец.😜 Точно като някое малко дете се жалва, че и не се спря, цяла БГ и няколко околни държави разбраха , че е болен и го боли рамото. А пък ,че го изкараха герой изобщо не го разбирам. Крум цял сезон номинира и гледа да прецака Радо и Рълев и никой няма проблем с това- стратегия било, ама като се опитват да отстрелят Мастагарков всички скочиха болен бил. Болен да , ама и силен, съответно голяма конкуренция. Защо някой трябва да го замести и да изгърми той ???
Не е така, Мастагарков е нарочен още от битката с очилата. Мрънкането просто беше удобно оправдание да почнат да хапят по-открито и пред камерите.

# 609
  • софия
Отключиха и голямата клюкарска стая в Резиденцията.
Но и Крумката още не се дава, пак е на стратегическа позиция на горния етаж  Joy Joy Joy оххх много се смях , беше готин,  аз все още си го харесвам.

П.п.да не ме разберете погрешно Joy
1. Сит Лъв Heart Heart
2. Рълев Heart

П.п.п оф, днес много се разписах какво ми става? Шъ извинявате, ама последно за Мартин - чак пък голям стратег, айде айде, просто е подлец, гадняр и много мнителен и плашещо злопаметен. Хич не ми се вижда титан на мисълта.
Ралица кефи днес  - " виждам ти картите" Grinning

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 00:42 от freespirit

# 610
  • София
Вили - "какво ще правиме?", Рълев - "ще се къпеме", Вили - "ще се къпеме", подскачайки

Помислих, че заедно ще се чипкат, така се радваха. 🤣🤣🤣
тая ако влезе с мен в банята ще се метна от третия етаж и ще избягам на реката Smiley

Спокойно дишай. Няма да ти се наложи

# 611
  • софия
Всъщност Мадагскарков е нарочен още откакто гласува различно от това, което се бяха разбрали с Мартин. И че Дени не го понася също е така. Но точно тази седмица сам си докара капитанството с досадното си намилане и преиграване.
 Когато опре ножът до кокала Благо се стяга и играе на терен и може и се справя. Но преди това е постоянно в паника. Кой какво, той все гледа да изскубе от поемането на отговорност. Лъже, маже и когато вече го изтъпанят пред камерите и трябва да се маскира на героят, който е в представите си, скоква и започва да лъска доспехите.
 И сега ще си призная, че ми падна в очите не толкова с всички безумни ходове, които направи, а с нещо, което забелязах в ИГ. След победата му над Гатьо, всички останали участници отдадоха почит на любимецът на публиката. Сал Благо си мяташе кадри и клипчета лично от неговото представяне и се главозамайваше от постигнатото в тази битка. За Гатьо ни звук, ни стон.
 Забравих да похваля Мудева. Браво за хубавите думи, които намери за всеки. Показа как се прави.
 Оряшкова се раздаде на макс. Дано това да не е лебедовата и песен.

# 612
  • SF
И Дени, и Вики (особено тя пък по едно време), и Орешкова, и Мишо имат идеята, че в момента, в който влизат в сформирано племе, стават бушони. Когато виждат, че Кептън Мартен се е настроил срещу  някой друг, целта им е да го донастройват. Подкрепят го, с други думи казано.
Дени се усука около Мартин още с идването си и забълва срещу Мастагарков, че я бил пратил на битка, а не се бил предложил като мъж срещу нея. Сякаш тя беше пратена с 1 глас на тази елиминационна бита - този на Мастагарков. На съвета Мастагарков срещу себе си ли трябваше да гласува или да се направи, че не умее да брои гласове и се е прецакал?! Файда нямаше да има. На Дени й трябва някой, който да е мразен, за да не е тя.
Вики също се усети, че за момент, аха Дунев да я номинира, Денислава също нещо й се зъбеше и айде на елиминация. Сега й е гот от ситуацията с Мастагарков.
Дунев ще им е благодарен цял живот на Мартин и Дени, че го пазиха и ще гласува за когото му кажат.
Ще видим утре, но Мастагарков трябва да спре с цветята.

# 613
  • София
Хоп и аз в новата тема.Корицата е топът на топа! Heart
То голямо жалКване тук.Супер си беше епизодчето!Не може само игри,трябва и воля!
Аз изпаднах в шок.
Дени,Дени на един синхрон по време на битката сподели,че било добре,че не са те сложили на позицията на майка ти.Не беше нужно.Виолета колкото дупки изкопа,ти многократно ги изрина,че и дъното стигна!
Не мога да я разбера.Видя,че майка й и Рълев се събраха, при сините тати Дунев я пази,вече е оздравяла,няма една драскотина,върза корделките и...копае ли,копае.
Мартин-той вкарва някаква негова мисъл,от негова страна нямам изненади.Благо май прав ще излезе,че Денка го е оплела в женските си мрежички.Дано му светне там,след разговора с децата.Много ще ми хареса,ако я подкара и нея по коалиция Simple Smile
Но и двамата са цвете,не за мирисане,а като оня хербарий,дето Денка разнася.
Дунев е не дъно,Марианска падина е той.Хубаво страх го е,стар е,но да ходиш и да присядаш по диванчета и да снасяш какво казал,как го казал-не, беше ме срам да го гледам.
Вероятно сега няма да се предлага,защото го нахапаха комари.
Оряшкова също ме разочарова,но поне си призна,че е видяла колко трудно е минал Благо на ръце и че наистина! го боли-изглежда чак на терен го е разбрала.
Червените не ги коментирам днес.Единствено Рълев ми пада лееко с новата си дружка.Имах чувството,че ще се предложи да й изтърка гръбчето на мама.
Единственият нормален е човекът от Корицата!

# 614
Е аз предаването го почнах след това гласуване и само по разбори на участниците се информирам и ориентирам Simple Smile
Малко е слабохаратерен Благо , но на терен е удоволствие да го гледам.
Дени и Марто с хъс и уроци при Фифо не могат да надделеят на физическите  качества и подготовка на Благо .

Общи условия

Активация на акаунт