💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 436
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 615
Всъщност Мадагскарков е нарочен още откакто гласува различно от това, което се бяха разбрали с Мартин. И че Дени не го понася също е така. Но точно тази седмица сам си докара капитанството с досадното си намилане и преиграване.
 Когато опре ножът до кокала Благо се стяга и играе на терен и може и се справя. Но преди това е постоянно в паника. Кой какво, той все гледа да изскубе от поемането на отговорност. Лъже, маже и когато вече го изтъпанят пред камерите и трябва да се маскира на героят, който е в представите си, скоква и започва да лъска доспехите.
 И сега ще си призная, че ми падна в очите не толкова с всички безумни ходове, които направи, а с нещо, което забелязах в ИГ. След победата му над Гатьо, всички останали участници отдадоха почит на любимецът на публиката. Сал Благо си мяташе кадри и клипчета лично от неговото представяне и се главозамайваше от постигнатото в тази битка. За Гатьо ни звук, ни стон.
 Забравих да похваля Мудева. Браво за хубавите думи, които намери за всеки. Показа как се прави.
 Оряшкова се раздаде на макс. Дано това да не е лебедовата и песен.
Той и Радо гласува както си иска, но Рълев въпреки всичко знае, че това е просто някакъв вид наивност, а не някаква настройка срещу него. Той знае, че с Радо са си заедно от началото и могат да разчитат един на друг. Същото важи до голяма степен и за Мастагарков. Всички видяхме как той чакаше Мартин да се върне като беше на елиминация. Мартин се настрой срещу Мастагарков заради един объркан глас и заради това, че му бе отнето мястото под прожекторите на битката с очилата. Всичко е на база его. Реално, Мастагарков не е направил нищо толкова фатално или лошо за играта им, че Мартин да се чувства "предаден". Рълев защо не се чувства предаден от Радо, а просто му се дразни? Защото егото му не е толкова крехко. Реално погледнато Мартин е този, който предаде Мастагарков и сега настройва всички срещу него без достатъчно логична причина.

Мастагарков може да е досаден, може да е мрънкялник, но той наистина беше  приятел с Мартин, докато Денислава е просто член на коалицията му, защото така е удобно в момента. Едно леко разклащане и Денислава ще го предаде без да се замисля. В крайна сметка никой не е перфектен. Мастагарков много хленчи, а пък Мартин много лесно се пали и почва да обижда, това също е досадно и дразнещо за другите, предполагам и за Мастагарков, но въпреки всичко той беше готов да остане лоялен на Мартин, обратното обаче йок...

# 616
Иска ми се Мастагарков да спечели капитанската и да му дадат възможност да премести Марто при леля Вили.

Иначе Оряшкова беше много по-бърза от Виолета на пъзела. Кво става някой не си е научил урока за руля май?

# 617
Епизодът от тази вечер много ми заприлича на американски тийн сериал, в който една двойка от малка провинциална гимназия се мисли за много "куул", нарочва си някого за жертва и не спира да се гаври и подиграва с него. Естествено останалите "съученици", недорасли тийнове, всячески се опитват да им се мазнят и да им влизат в тона, за да изглеждат и те поне малко "куул" и за да не станат те следващия обект на "училищен" тормоз.
Много ниска топка се оказаха Денислава и Мартин. Той малко по-излъскан и мазен, тя - абсолютна простакеса.

# 618
Епизодът днес беше абсолютен индийски сериал. Имаше злодеи, подляри, интриганти и главния герой - добра душа, леко глупавичък, но с добро сърце. Действието се развиваше точно толкова бавно, колкото в тези сериали. Накрая се намеси Кришна и оправи нещата.

# 619
Страхотна корица.
За мен Момчил ще остане лицето на сезон 5, така както Юли 1, Андрей 3, Фифо 4.
За сезон 2 нямам никакви любимци - евентуално Ваня.

Виолета няма как да е герой на сезона,защото не е харесвана,нито е показала нещо героично.
Абсолютен Злодей си е,а героите стават винаги положителните образи(в нашия случай Момчи, Рълев, Радо,Мастагарков..)
Още в началото не можах да харесам Дени и сега,след гаврата на Мартин и нея срещу Мастагарков, мнението ми се затвърди. Противни коментари и плюене зад гърба на Благо.
Мартин го отследвах в ИГ, и от него съм много разочарована. Да ходи да се прави на шеф в кръчмите.

Пупитке, тази година сме на едно мнение и въобще не ми лазиш по нервите.

Виолета, заедно с Гатьо, изнася сезона, буквално. Всичко се върти около нея и ако не е тя ще гледме брутална скука. А това, че героите са винаги положителни герои няма да го коментирам Grinning Grinning всъщност е точно обратното....ако сте гледала Американския СЪРВАЙВЪР ще ме разберете. Там най-обичани и коментирани вече 20 години са най-големите злодеи. Но в България хората имат свъвсем друга представа за тези риалита и ви разбирам. Аз още в момента, в който хората масово оплюваха Йо и Бо, се отчаях и вдигнах ръце Grinning Grinning

# 620
  • Sofia
В момента тук, на тази битка, има ли някой за сините, или всички сме за червените?
😄😄
Аз.🫣Заради Момчи и Мишо.😄
С риск да осъмна пребита с камъни,малко да ви шокирам посред нощите. Mr. Green
Не харесвам Мастагарков.Абсолютно съм съгласна със Слабе и Джой.
Няма да коментирам поведението на всички при Старейшините,обсъдили сте го достатъчно.Но да чета как всички били лицемери /без Момчи/,само Мастагарков - не,ми идва малко в повече.Той затова обикаляше като цветарка.На  Дунев пускаше мухата за Дени-капитан,на Мартин - за Дунаев...'Щото не е лицемерен.😉
А  и мрънкащ мъж ми е всичко друго,но не и мъж.
п.п.Само да поясня,че не мога да го сложа на един кантар с Дунев.За втория направо имам непоносимост.😁

И като съм започнала с признанията /а и шокът да е пълен/,и другото мрънкало Цвети не харесвам.
Доста са причини и все такива дребнички,но се натрупват.Например,няколко пъти я хващам да лъже /това и за Благо се отнася/.Като последната ѝ лъжа,след битката с Мудева.
"От един път 'сичко напра'их, ...от два пъти.
Тя беше изкарала само две,аз изкарах 'сичките."
И кога това,ма Цвети?!Аз явно друга битка съм гледала.

Всъщност вълната реши всичко - обърна лодката и сините загубиха цялото предимство. А се видя, че Оряшкова съвсем не е слаба с пъзела, за малко да навакса.
ВълнАта и продукцията.😉
Защото половината червени изобщо не се и намокриха втория път.Нито Крум,нито Цвети,нито Теди.
Ако бяха плували и те,предимство щяха да имат друг път.
Иначе,адмирации за Оряшкова и Виолета тази вечер.

п.п.Забравих да коментирам Радо /за Виолета/:
"Добра е като характер,добра е жената.В смисъл,за пример е донякъде."
🫢🤣

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 14:02 от avi10

# 621
Всъщност Avi10, Цвети наистина беше изкарала всички 10 двойки, а Мудева само две. Та не е лъгало девойчето за това.

На днешната битка бях за сините заради Момчи. За останалите всичко сте казали. Леле колко хейт-Не успях да харесам всичко Joy

# 622
Не мога да повярвам,че днес виках за Вили.
Утре съм на профилактичен преглед.

Мартин и Денислава ми съсипаха всичките адмирации,които имах за синия отбор.И черешката на тортата - Мишока Дунев,който явно смята до финалите да си откара тихичко и кротичко цър цър по диваните и леглата,докато другите му сервират бучка сиренце.
Аз такава скатавка като него не съм виждала в 5 сезона.Поправете ме ако греша.

Жалко за Момчи, Момчи и Мишо.

# 623
Аз съм доволна, че хитрата сврака Мартин е на реката. Време му беше.
Яд ме е за моя любимец Момчи, но той ще се справи.
Усетиха, че Мастагарков е машина на терен и двете клюкарки Мартин и Дени всячески се опитват да го сготвят.
Колкото Вили и Дени са добри в битки, толкова са противни същества в живота. Начинът, по който се гаврят с Мастагарков е абсолютно грозен и не може да има никакво охравдание за такова поведение..
Която е жената в момента с Мартин, трябва да бяга с 200, от този манипулатор.

# 624
  • Sofia
Всъщност Avi10, Цвети наистина беше изкарала всички 10 двойки, а Мудева само две. Та не е лъгало девойчето за това.
Да де,ама от един-два пъти ли ги изкара?Защото тя това твърди.

# 625
Моето мнение, че за тази загуба на сините вината е 100% на Оряшкова. Да оставим настрана дали щеше да мине мрежата или не. Дори и с наказание щеше да мине, но това е друга  хипотетична линия в развитието на играта.
 Основния проблем беше лодката. Мимето се беше курдисала на кърмата, защото там имаше една напречна дъсчица и беше единственото удобно място да поседне. Съответно килограмите и физиката си казаха думата и задната част на лодката потъна почти до борда. А това че вълните атакуваха точно там "изотзаде", изобщо не я притесни, дори се опита да изгребва вода след първата "вълна телеграма" без дори да си надигне дупето. Никаква мисъл, ама никаква.

# 626
  • Sunshine state
Жалко, че Благо не се защитава ИЗОБЩО. Аз ако бях на негово място, нямаше да си мръдна пръста на игрите и даже щях да им кажа, че саботирам. Ще ги наклада яко. 😂 Ама той няма характер.. Жалко, че така грозно го нападнаха и разкъсаха, щото това дружно ритане на слабия винаги ми е било много отвратително. Оттук натам го съветвам саботаж до дупка. Евала на Момчил, че не пя в обшия хор. И Дунев, и Оряшкова, та и Виктория са едни долни мишки и заслужават да спят на реката. Няма да си мръдна малкият пръст в игрите и щях да им вгорча живота - така и така ще
ме номинират до дупка, поне да им го направя интересно. 😂

# 627
На Оряшкова ѝ писна да гладува на реката. Дали не си мисли "Вечерта ще ям или като победител с племето, или победена навън"?
На Оряшкова й стана неудобно, че Румен и Мудева са извън играта, а тя е вътре. Какво ли ще си помисли Румен за нейното нахалство? По-добре да си ходи, че онзи ще се обиди.

# 628
Другаря Красимир ще го видим ли на индивидуална битка във втора фаза тоя сезон?
Че така като го гледам, ще остане и за 6 сезон.
И как се прави на невестулка пред Благо..... ей така си взе и 50 гроша.

# 629
Леле хора тоя Мартин е топ топ противен тип от всички сезони взери заедно. Сериозно ли това поведение се поощрява в обществото ни? Гледам предаването за разнообразие, но тоя епизод супер много ме напрегна.

Веднага бързам да ти отговоря - да, точно това поведение се одобрява от българското общество.

Общи условия

Активация на акаунт