💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 365
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Реално Рълев говориш пълни глупости.Никога преднината не ти е била толкова голяма.Егати лъжците.

Беше. Той говореше за самото трасе преди за започнат да целят двойките.

Ама за Виолета щом нейните хора падат - все е късмет

# 1 036
Какво предимство му дадоха на Мастагарков?

# 1 037
  • Брюксел / София
Може ли някой да ми припомни мастагарков има ли други грошове?
Има 100
Значи добре захлеби мастагарков: 150 гроша и 2 гласа. Не е малко.
Е, не е огърлица, ама си е добре!

# 1 038
Грошове и два гласа

# 1 039
  • София
След като Калоян е предположил коя е битката, би трябвало да знае, че не всичко зависи от Рълев и Мастагарков, а от помощниците им.

Иначе съюзът между Рълев и Радо ми се струва все така непоклатим.

Рълев приема доста спокойно загубата, въпреки че му е неприятно, нито се оправдава, нито умаловажава чуждата победа. Нещо  което е рядкост за участниците в този и в други сезони.

# 1 040
  • София

2 гласа

# 1 041
Реално Рълев говориш пълни глупости.Никога преднината не ти е била толкова голяма.Егати лъжците.

Ми не беше.Мастагарков стоеше доста добре до Рълев.Превърти си пак играта.

# 1 042
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Научих две важни неща: Първо - всеки, който не ни е симпатичен, е спечелил битка, само и единствено защото е късметлийска и няма нищо общо с възможности и умения. Bowtie
И второ - хигиената е предразсъдък. Никой не си мие ръцете, преди да започне да яде. От вратата се започва с яденето, без значение от каква мизерия се връщат.

# 1 043
  • На Изток от Рая

Ми не беше.Мастагарков стоеше доста добре до Рълев.Превърти си пак играта.
В тази игра е трудно да се проследи по трасето кой е по-напред заради плочките. Рълев доста поведе Мастагарков, но когато Момчи отвори преди тях, вече Мастагарков беше напред.

# 1 044
Добре се получи, доволен съм..

# 1 045
  • Брюксел / София
Мартин е прав, но мн злобее. И ще продължи да мачка мастагарков. Надявам се, последният да не поддаде. Реално Момчил би Радо, а не мастаграков - Рълев!

# 1 046
На Виолета като не ѝ отърва са все късметлийски игрите.

Отделно това тик ли е някакъв или й се задържа храна по зъбите, защото докато говори и премлясква и си кълчи устата. Още на синхроните на реката го забелязах ( а, там уж нямат храна,).

# 1 047
Знам, че на някои зрители методите на Момчил в тази игра ще се сторят малко груби, но точно така се прави. Това беше най-рационалният подход, с който да се помогне на човек като Мастагарков. Той имаше нужда от нахъсване, от някой да му вика да вдигне темпото и да не го оставя да импровизира на дъската.

# 1 048
  • Брюксел / София
Искам да гледам многокомпонентна битка между Рълев и Момчил. Мисля, че ще е наслада за окото и мн инфарктна!

# 1 049
Ама те живеят седмици без сапун, вие - не си били измили ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт