💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 485
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 125
Не знам защо смятате, че Мартин е умен, Просто е нарцис и манипулатор, попадал в подходяща среда.

Tочно така. Ако беше в отбор с Крум, Рълев и Виолета, номерата на Мартин нямаше да минат,защото там са хора с акъл и не по-малко хитри и стратези от него.
Просто се е обградил с дребни рибки Дени,Дунев, Виктория и се мисли за много велик.Оряшкова и тя - безгласна буква без никаква позиция и така цял сезон.

Да си беше държал на Мастагарков(въпреки,че е досаден да),да беше показал лоялност(било тя и фалшива) и добър подход,Мартин щеше да е страхотен играч.

Сега просто е един хитрец и агресор и такъв ще го запомнят хората.

# 1 126
Сега не ми се коментират коалиции и участници, само искам да кажа - адмирации за Момчил и паметта му. При толкова много карти, с лошия фон на таблото, по-скоро объркващ, справи се фантастично. Ако не беше той, Благо нямаше да успее, малко му е мудна мисълта, или пък изтощението си казва думата.

Може да сте коментирали вече вчерашната битка, но с тази вълна, която за мен беше нещо като форс мажорно обстоятелство, можеха да дадат 1-2 минути авантаж за Старейшините. А и Дени как някак късно се сети повторно да се търсят потъналите части на пъзела на 5 м. от еди-къде си, и разбираха намериха всички липсващи торбички. Спечелено време за мама, може би.

# 1 127
  • Sunshine state
Кратък обзор от мен на днешния епизод - браво на Момчил! Мартин посърна като видя Мастагарков. Сега дано той започне да спекулира с това какво точно са му дали, та да ги видим умниците към кого ще се насочат за номинация. Мартин е дъното просто, а можеше да стане такъв любимец.. Таман набра точки с изгонването и противопоставянето си на Виолета и после се сгромоляса.
Виолета не се стърпя да не захапе Цвети, еййй.. Тя се меси в чужди разговори, после защо я прекъсвали. Нагла.

# 1 128
е айде сега, чак пък да се е сгромолясал Grinning Grinning трябва да има и такива играчи като него иначе какво ще гледаме ? я си представете шоуто без него и Виолета Grinning еми то няма какво да дават, ще умрем от скука буквално Grinning

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 03:39 от Силви Георгиев 747549

# 1 129
  • Sunshine state
Ами в моите очи така стана, за теб не знам. 🤷🏼♀Чак пък да трябва да има такива.. Един на сезон стига. 😂

# 1 130
е айде сега, чак пък да се е сгромолясал Grinning Grinning трябва да има и такива играчи като него иначе какво ще гледаме ? я си представете шоуто без него и Виолета Grinning еми то няма какво да дават, ще умрем от скука буквално Grinning
По-добре двама като Гатьо отколкото двама като тях.

# 1 131
Браво за пореден път на Момчи ❤️
Много ми беше забавно да видя посърналите физиономии на Мартин и Дени. Явно много са се надявали Мастагарков да отпадне, но не би.
Казали сте всичко за Мартин, той си мисли, че е в Джанъм и коли и беси там. Представям си само какъв работодател е.

# 1 132
  • София
Да се включа в общия хор, пеещ хвалебствени песни за Момчил. Браво на момчето! А неприятният Мартин отдавна трябваше да е навън, ако си спазваха тъпите правила. Радо и Рълев ми бяха също много сладки като си говореха вечерта. Като някакви деца с това камък-ножица-хартия, да решат кой да гаси лампата. Въобще - има свестни млади хора сред участниците, въпреки куция сезон.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 08:09 от Elwing

# 1 133
Мен ме подразни изпращането на Мастагарков. ОК, избрали са го наказателно, той не е тъп, усети се също. НО Дунев не спря-сега, вика, чувстваш ли се по-сигурен? Ха-ха-ха. Мастагарков не е никак лош играч и принципно той самия си има самочувствието на добър играч. От битки сякаш не го е страх, не е несигурен. Та нямам идея защо това беше мотив за изпращане-да се почувствал сигурен. Извън това ме подразни много пренавиването и фалшивото им-отиваш и го биеш Рълев, все едно Рълев е един  от най-слабите участници. Мастагарков успя благодарение на Момчил, както всички видяха, ако беше друга игра или с друг асистент-щеше да е пътник с Рълев срещу него.
Все още харесвам Вили в играта. Дени сякаш ме подразни с припева си срещу Мастагарков, вклини се и тя в този наратив и не се спряха да дуднат точно толкова, ако не и повече, колкото изкарваха, че Мастагарков мрънкал. Мастагарков опипваше почвата, категорично не мрънкаше. За протокола-не харесвам Мастагарков, но начина, по който го изкараха на арената също не ми хареса. Наистина дължи на Момчи много.

# 1 134
Браво и на четиримата.
Направиха добра игра.
Жалко, че сабите се пазят за избрани. И само 50 пари....
Довечера съм за жените Grinning

# 1 135
А, да, и това. Ама какви са тези мижави пари, едва му дадоха и два гласа отгоре...Вече са на етап, на който трябва да дават и някакви други интересни неща. Наистина това също допринася за хода на играта-кога ще им скимне и на кого какво ще предложат.

# 1 136
Ами в моите очи така стана, за теб не знам. 🤷🏼♀Чак пък да трябва да има такива.. Един на сезон стига. 😂

И при мен стана така. Все го защитавах Мартин, но той просто тотално се издъни. Жалка душица се оказа. Не просто обича да печели, в което няма нищо лошо, но той обича да издевателства над хора и се наслаждава на това. 🤐

# 1 137
  • Sofia
Не, че не сте казали всичко, но и аз да си кажа - страхотен Момчил. Уникален! Рълев бе в пъти по-добър от Благо и това се видя на терена. Но Момчи беше феноменален и обърна играта. Много бърза мисъл и отлична концентрация, не се замисли, не се зачуди, стреляше като снайперист, бързо и точно. Реално Момчил би Радо и Рълев и беше наслада за окото! Искам повече такива играчи - умни, способни и можещи, а не да гледам трио Злобил.

# 1 138
След битката Дунев говори на Благо колко бил печелил, колко самочувствие натрупал, а не съобразява за себе си, че нищо не е печелил и само се е скатавал.

Както някои вече писаха - и на мен Марто ми тръгна по нанадолнището.  Дени също. А неотдавна и двамата ми бяха сред фаворитите.

# 1 139
Момчил е направо уау! Рълев също.
Но мен ме кефи вече и Радко -детето, агънцето, за разлика от брат му, който нещо ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт