💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 361
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
И какво стана Старейшините от идеалното племе (както се се определиха при разпадането на Амазонките) се превърнаха в много токсично място. А гладиаторите по-задружни ми изглеждат, въпреки откритите коалиции.
Тези два гласа на Мастагарков няма са му помогна 4+1 (На Момчил), ако всички се останали се наговорят и гласуват заедно имат 6 гласа.

Но ако са два пъти на съвет, ще може да си избере срещу кого да е ✌ И ако има късмет ще се върне още по- богат.

# 1 111
Най-любимото ми тази вечер беше как Мастагарков се зачуди какво да прави и чакаше Момчил при останали две плочки! JoyJoyJoy
Толкова беше отнесен този човек

# 1 112
  • Брюксел / София
Аз разбрах, че мастагарков печели два гласа, които може да използва по всяко време докато е в играта и му се наложи. Ако стане тази седмица, докато е капитан ще има 4 гласа. Но ако примерно, другата седмица са на съвет той ще си има глас + още два. Освен това има и 150 гроша. Може да обърне играта за себе си, ако е умен. За съжаление, той не е особено умен, така че очаквам най-много да си спести една номинация или да си избере противник, което не е малко, но с това, което има при умна игра може без проблем да стигне до разпадането на племената, а даже и по напред. Ще видим…

# 1 113
Аз обаче не разбрах как стана така, че Крум се прецака. Отказа огърлицата, за да се подмазва на племето, беше си подготвил работата с Мудева и Теодора и по някакъв начин Рълев го финтира, че девойките ще се отметнат за женска коалиция. Нещо такова ли стана ? Големият стратег защо се върза и пожали Радо ?
Нещо много странно се получи…

# 1 114
Момчи ми пълни душата! Simple Smile
Най-добият този сезон. Чисто физически с Рълев ги слагам на едно ниво. Класа над другите.
По всичко останало еднолично номер 1.
Има отлична памет, много бърза мисъл, което демонстрира не само в битките, но и прави бързи пасчета. Днес за шаха с Димо, а за телефона с Ралица и в двата случая демонстрира бързата си мисъл съчетани с доброто чувство за хумор.
Харесва ми, че играе достойно, без удари под кръста, а мъжката. Без страх и скатавки, без сплетни и шушукания по ъглите, без да унижава и мачка другите, а с респект и уважение към опонента.
Страхотен млад мъж.
Пълен антипод на Мартин, който играе за мен мръснишки, с подли удари под кръста, с психоатаки и мачкане достойнството на другия, с манипулации и предателства във всеки един момент.
А това, че е една мъжка клюкарка е черешката на тортата. Trollface
Не съм чула Момчи да каже нещо лошо за другите, а Мартин да каже нещо добро да някой.
Момчи е точно човек, който всеки би искал за съюзник в игрите и за приятел в живота. Човек, на който можеш да разчиташ без страх, че ще те предаде.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 00:09 от sineva 1

# 1 115
Мисля, че сините и червените гръбчета на картите много лошо се сливаха с основата на дъската. Трудно се различаваше поне на екран коя е все още неотворена карта и коя е вече свалена. Можеха да боядисат с един различен неутрален цвят или нещо от сорта на ⚫

# 1 116
Мартин и Денислава всъщност се притесниха след вземането на новите играчи, дали наистина ще успеят да изковат горещото желязо. От Мартин една голяма доза в играта му е хазартно 'ва банк'. Абе... противна коалиция. Как ги мразя. А винаги ги има. Когато и аз съм соло, се случва същото. И никой не разбира, че не съм против никой, а така съм устроена да имам асоциални периоди или поне така се усеща.

# 1 117
  • София
В тези формати, социалната игра е 75%, от нея зависи докъде ще стигнеш и с кого, защото, колкото и да си сиелн, ако не се разбираш с околните и ходиш всяка седмица на битка, ще се намери един, който да те отстрани. Затова е много важно, как ще си оплетеш мрежата и кой ще хванеш в нея. Много често, много слаби участници достигат доста напред, благодарение именно на това с кого играят. И ти да си и ти не би искала на финала да се изправиш срещу Момчил, Рълев или Радо, ако можеш да се изправиш срещу Калоян, Цвети и Теди, които са easy money.

# 1 118
Много е жалко, но е истина с какъвто се събереш такъв ставаш. Забелязах леко ехидната, иронична усмивка на Мишо, когато всички пак се нахвърлиха срещу Мастагарков, като естествено първия изстрел беше даден от неговия "приятел" Мартин. Дени добре е обработила това добро момче и му е промила мозъка. Жалко. Frowning1
Човек наистина трябва добре да подбира хората, които допуска близо до себе си. Злото, лошотията са заразни.
А ми стана жал за Мария, милата искаше да подаде ръка, да постъпи човечно, но Мартин няма да позволи жертвата му да се измъкне и да бъде пощадена. Неее, трябва да бъде тричана, докато бъде напълно смачкана.
Има нещо садистично в него.
Не просто иска да върви напред. Иска не просто да отстрани някой, а тотално да го смачка и унижи.
Това не е просто желание за победа, а желание за брутална доминация.
Страх ме е да си помисля какъв е в живота, щом тук пред камерите не може да сдържа хищническите си наклонности и инстинкти. Scream
Откровено ме плаши. Усмивката му е толкова садистична на моменти.
Гледам доста реалити формати, но признавам ничий характер толкова не ме е шокирал и стряскал. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 00:28 от sineva 1

# 1 119
Рълев беше доста по-добър от Благо на трасето,но Момчи наклони везните в полза на неговия съюзник за пореден път.
Много хубава битка между достойни противници.Не знам дали сте забелязали,но винаги,когато се събират на арената Момчил се поздравява с Радо и Рълев,което показва уважението,което изпитват един към друг.

# 1 120
Според мен Мишо си е такъв от самото начало. И при гладиаторите бързо взе да дърпа конците и да избира жертви. Нищо общо с Радостин, който е много по-свестен и не умее задкулисните игри. Мишо е като брат на Рълев. А и самият Рълев вади много хищнически поглед. Мен той ме плаши на моменти.

# 1 121
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама те живеят седмици без сапун, вие - не си били измили ръцете.
Не разбрах каква е логиката? Като си бил за някакъв период в нетипични и по-сурови условия без удобства, в които не си си мил ръцете, вече не е необходимо никога да си ги миеш, защото си минал през нещо такова?
На стопанството и в Резиденцията има сапун. Но може би е добра идея и да спрат да се къпят, нали на дивата река и това не правят.

# 1 122
Мартин обича да унижава, да мачка и наранява, особено по-слабите от него. Харесва му да е заобиколен от клакьори, които да манипулира и обработва с лекота, за да му помагат да постига целите си.
За него хората са точно това - пешки, които стават ненужни, щом изпълнят своето предназначение. Усети ли някаква слабост, се възползва от нея, до пълното сразяване на противника.
Умее великолепно да извърта всяка дума или действие в своя полза.
Знае кога да се поклони и кога да скача. Кога да даде назад и кога да гази директно.
Точно затова беше сблъсъкът с Виолета, която има не по-малко авторитарен характер. И я надигра в момента, в който заигра с дъщеря ѝ.
Кофти човек е. Но е много, много умен и сигурно добре ще си постели.

# 1 123
Не знам защо смятате, че Мартин е умен, Просто е нарцис и манипулатор, попадал в подходяща среда. Ако Продукцията не му даваше толкова екранно време и не го оставяше да се вихри, щеше да е просто един застаряващ чичак, опитващ се да бъде вървежен.
Съжалявам, но умните хора имат достойнство и не им е необходимо да се доказват непрекъснато.
Мартин е хитър и нагаждаш се, говори бързо и нападателно, обръщайки нещата в своя полза, но ако беше умен, щеше да постъпи по друг начин и много повече да се хареса на публиката.

# 1 124
Според мен Мишо си е такъв от самото начало. И при гладиаторите бързо взе да дърпа конците и да избира жертви. Нищо общо с Радостин, който е много по-свестен и не умее задкулисните игри. Мишо е като брат на Рълев. А и самият Рълев вади много хищнически поглед. Мен той ме плаши на моменти.
Единият просто е изцяло в играта, а другият е като на спортен лагер. Не мисля, че това говори за характерите им.

И за мен Мартин не е точно умен (в играта), воден е повече от желанието си да мачка.

Общи условия

Активация на акаунт