💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 339
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 095
Въпросът е, че НЕ плуващите и гмуркащи се сини намериха торбите. Дени, която стоеше на брега , изведнъж се развика, че торбичките са на пет метра вляво. Това нормално и естествено ли ви се струва?
Не се е развикала че са пет метра в ляво.Каза, че са в ляво.Каза, че там е потънала лодката.Не е толкова невероятно, да е видяла къде е потънала лодката.

# 1 096
Добре, и сега как виждате развоя при един съвет на Старейшините - Мастагарков колко гласа има последно - той е капитан (2) и сега +още два гласа ли?
Ами няма да им стигнат, ако онези шестимата са се наговорили. Стават 5 на 6. Ще трябва да навиват някой да даде празен вот. Пък и много зависи кой ще тръгне с гласуването, какво ще каже Ралица...

# 1 097
  • София
Чудесна битка, и аз бях за Момчил Grinning
Браво и на четиримата, Радо ме изненада.

Но чак да е непоклатим Мадагаскара, както го изкара Димо, не ми излизат сметките. Даже и с 4 гласа, и Момчил един - пет. Останалите са шест човека. Могат да го номинират и още как.

Biglubo, аз съм сигурна за петте метра. Стори ми се нелепо баш това уточнение.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 06:58 от лято!

# 1 098
  • София
Не успях да гледам епизода от началото и сега наваксам. Мастагарков може би ще разбере, че никой не спечелил сам, а пък нека играят сами силните. Затова харесвам четвърти сезон, прекрасен нагледен пример. Ако не съществуваха коалициите, това предаване нямаше да е и на половина това, което е.

# 1 099
Ето анкетата за  качество на епизода от вторник 24-ти октомври:
Кликнете картинката.

# 1 100
  • София
Аууу, ама този прякор за Момчил - Самураят, направо му заспа . Браво бе

# 1 101
  • тук и там
Той не беше ли  учил в Китай-не в Япония. Както и да е-Момчи ми е фаворит и на мен, но май тази контузия ще го прецака.

# 1 102
Според мен Благо можеше да спазари и по-добро предимство, продукцията искаше да му го даде. Но все пак освен 4 гласа (2 капитански и 2 допълнителни), може да си купи и още с грошовете. Дори цената на един да е 150, с подкрепата на Момчил и факта, че Капитанът решава, може да избере номинираният.

Обаче дали ще иска да се целят в Мартин? Дали няма да предпочете да се цели я жена като “слабо звено”, я друг силен мъж, предстои да видим.

# 1 103
Предния път нямаше ли 30 гроша за съюзника, който победи?
Момчил беше чудесен, Мадагаскарски малко поумня.
Ако стигнат до син съвет Дунев може да реши резултата с някой разсеян глас, я Виктория не му сервира, я на Мишо му е време да се докаже и да натрупа самочувствие.Grinning

# 1 104
Съжалявам, че трябва да го кажа, но за мен анкетата за качество на епизода... Не  е много добра. 3 е средата, но има и нула точки? Последният въпрос е с друг тип точкуване?? Въпросите не са достатъчно ясни (част от тях) или не ми допада формулировката особено, но гласувам, за да се отчета. Давам обратна връзка.

# 1 105
И какво стана Старейшините от идеалното племе (както се се определиха при разпадането на Амазонките) се превърнаха в много токсично място. А гладиаторите по-задружни ми изглеждат, въпреки откритите коалиции.
Тези два гласа на Мастагарков няма са му помогна 4+1 (На Момчил), ако всички се останали се наговорят и гласуват заедно имат 6 гласа.

# 1 106
  • тук и там
Според мен и да има племенен съвет на старейшините,Мастагарков няма да има кураж да стреля по Мартин.Мисля,че ще се насочи към Денка,ама да видим..

# 1 107
  • Буркина Фасо
И какво стана Старейшините от идеалното племе (както се се определиха при разпадането на Амазонките) се превърнаха в много токсично място. А гладиаторите по-задружни ми изглеждат, въпреки откритите коалиции.
Тези два гласа на Мастагарков няма са му помогна 4+1 (На Момчил), ако всички се останали се наговорят и гласуват заедно имат 6 гласа.
ама сругите не знаят, че има 2 допълнителни гласа.

# 1 108
Ако отворят сергията с грошовете, Мастагарков може да си купи още един-два гласа. Надявам се да се случи в четвъртък, утрешната битка не вярвам да я загубят.

# 1 109
  • София
Според мен няма да гласуват за Мастагарков, ако идат на съвет тази седмица Старейшините, а за Дунев, не за друго, а защото кака ви Ралица утре ще се разприказва.

Общи условия

Активация на акаунт