💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 323
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 690
Никой не е мразил Виолета,  защото е "стара и изнервена".
Не е харесвана,  заради злобния си изказ

# 691
  • SF
Да, да, да..- точно така! Половината племе се спотайва, защото знае, че са нови и ще гърмят, другата половина, защото знае, че след Мастагарков, те са наред.
На Дунев му беше подметнато, че вече може да излиза на арената и да се доказва и сега това отлагане заради мрънкането, рамото, цветето на Дени, му идва като подарък от Кептън Мартен.

# 692
Това печатче дето го правих таман пасва на ситуацията
с потъналите торбички и чудодейното им намиране ей там вляво.

Аз продължавам да не разбирам какво му е толкова чудодейното. Тъпото е, че не ги извадиха на мига. Но после ги търсеха доста време и една като намерят и другите са наоколо. Разбира се, има и вариант никой от тях да не умее да се гмурка (дали чак пък толкова?), ама нищо толкова чудно не виждам. А и не говорим за декар площ, а за 5 на 2 метра пряко сили. Колко му е да опоска дъното на тази площ?

# 693
Аз, доколкото видях, веднага след потъване на лодката Момчил се потопи да търси торбички.

# 694
  • SF
Ами то иначе щеше да се получи миналогодишната игра - да редим корабно кормило от парчета без парчета.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 13:42 от Esmee

# 695
Жал ми е за Мастагарков. Може да си помрънква, да е като слон в стъкларски магазин в социалните и стратегически аспекти от играта, но е добродушен, лоялен и уважителен (поне от това, което аз съм видяла). Обвиниха го в неща, които за мен за смешни и мога да се подминат или преодолеят с няколко прости разговора. Ако Мартин му беше един истински приятел/съюзник, нямаше толкова лесно да се откаже от него и да почне да го зарива с ла*на (ще ме извинявате за израза) за най-малкото провинение. Че после и да ходи да му се смее зад гърба и да говори за мъжки постъпки. Не ми е приятно да гледам такива неща, вчерашния линч беше грозен. Аз само като го видя Мастагарков как няма място по тялото, което да не е наранено и ми се свива сърцето. На колко битки ходи да се доказва, нямаше почивен ден да отдъхне не само физически, но и психически. Абе... Мартин, Дунев и Денислава са потресаващи хора, които никога не бих искала да имам в обкръжението си.

# 696
  • София
Въпросът е, че НЕ плуващите и гмуркащи се сини намериха торбите. Дени, която стоеше на брега , изведнъж се развика, че торбичките са на пет метра вляво. Това нормално и естествено ли ви се струва?

# 697
Мастагарков единствено аз ли не го харесвам визуално?
Извън това - категорично той поне се счупи от битки. Хайде, Мартин да кажем също има достатъчно. Дени ходи на една битка също, и то когато все пак беше логично, а тя се нацупи тогава и се обърна срещу Мастагарков. Единствен Дунев скатава, и тос ериозно скатава, с една-единствена битка в началото още, когато чистеха слаби играчи уж, че и прибра грошове.

# 698
  • Пловдив
Въпросът е, че НЕ плуващите и гмуркащи се сини намериха торбите. Дени, която стоеше на брега , изведнъж се развика, че торбичките са на пет метра вляво. Това нормално и естествено ли ви се струва?
Ами не е нормално !КАК така само тя ги видя !Явно има гадателски способности !!!

# 699
  • Другата България
Това, че Денислава и Мартин са нарочили Мастагарков се дължи само на 10% на характера му. Основният им мотив на двамата хитреци е, че Мастагарков е според тях най-силният играч в племето им - някой, който трябва да разкарат, за да не им е конкуренция. Какъв по-добър момент от този, в който е отслабен от контузия? Всичко друго са празни приказки за пред публиката и другите играчи защо го номинират. Преди повече внимаваха докато станат две племена, защото Мастагарков им беше нужен и го пращаха само като трябваше лично да отърват кожата. Сега си имат и Момчил и Мишо и могат да го жертват при първа възможност. Като изгонят Мастагара, следващ е Момчил, а после и всеобщият любимец Мишо, който сега като Гретел го захранват преди да го изядат. А той пък си е спокоен, че Дени му е голяма приятелка и го пази. Дунев минава между капките, защото не е от най-силните, освен това е и известна личност и те не искат да обират хейта. Както с Оряшкова. А Викито пък съвсем я нямат за конкурекция, а тя не им е и дразнител и удобно се сниши, понеже честно казано няма и друга опция.
Мастагарков се държа така гадно с Моника, защото страдаше за големия си приятел Мартин, когато замина на чистилището. Реално той наивно си поддържаше Елвиса и му вярваше, че ще играят заедно до края.
Същото мисля.
Което доказва мисълта на Мартин в играта. Това имам предвид като казвам, че ми допада като стратегическа игра. Дори Денка му е пИонка. Идеално му се върза в стратегията. Но тя няма капацитет да го осъзнае. Тя си гони някакви лични мотиви щото казал рекъл.....

# 700
  • София
Не очаквам да има елиминация на капитан или помощник. Обаче е време отново да се вкарат амулетите в игра. Мастагаря печели и взима огърлицата, която Крум отказа. Малко да захлеби за себе си. Дано има право да я показва и размахва пред Елвиса Grinning

# 701
Вярно е, че Мастагарков не може да събере смелост и да им каже в очите някои неща по-остро, но това над него направо е тормоз. Нон стоп подигравки, рамото му цялото червено, те го осмиват как лъже???
На мен ми омръзна добри деликатни хора да са обвинявани, че били идеални за жертви, а да се величаят насилниците. Няма значение дали е жена или мъж. Мисля, че всяка от нас би предпочела за мъж или приятел кроткия и мрънкав Мастагарков, който все пак ще иде на елиминационна капитанска по свое предложение, пред егоистите тарикати Дунев и Марто, които си гледат само личната изгода. Или пък някой алфа мъжкар, който после ще набие жена си, за да се докаже.

# 702
От снощи се питам "Къде са натирени другите трима, дорде тия тука си гукат сладко-сладко край огъня? На среднощен дренкобер ли?"

# 703
Тези дет се гмуркат не виждат от водорасли и мътилка, те бяха там и прецениха къде е вероятно да са, ама виж Денислава дето плува сума време по гръб и после излезе на брега, знае по-добре къде са паднали торбичките. Кой знае дали не са хвърлили няколко резервни и са ги насочили там, за да има все пак някаква интрига.
И наистина никой от отбора не изкоментира, че все пак Оряшкова има участие в потапянето на лодката и това, че не се опита да запази частите?

# 704
От снощи се питам "Къде са натирени другите трима, дорде тия тука си гукат сладко-сладко край огъня? На среднощен дренкобер ли?"

Много семейна снимка - мама Вили, тати Ваню, бати Радо и Теди Grinning

Общи условия

Активация на акаунт