💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 339
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 705
То и мен това ме жегна. Тинейджърски хватки , да смачкаме по- свития. И седях и гледах събраните на масата, и си казвам, абе няма ли да събере някой смелост и да прекрати грозната сцена, ей тъй за пример  срещу булинга в училищата , но уви само наведени ,мънкащи главици. После се замислих все пак , кои стоят на масата. И то не са сульо и пульо, ами световните ни шампиони, медалисти, плюс "любимеца на народа и големият ни герой от игри на волята 5", който само , свито даде празен вот , колкото да не е съвсем с масата ...и ми стана още по мъчно

# 706
  • София
На мен Иван ми падна в личната класация. Сега, ясно е, че с Виолета са си взаимно изгодни в момента, обаче пък да не сервилничи толкова много... Да не говорим, че първо се съюзи с Крум, после изведнъж обърна палачинката. Обаче ще дойде момент, в който Виолета ще стигне и до него. Първо Радо /не го е забравила тя, да не си помислим, че не ги помни тези неща Laughing/, после и Рълев.

# 707
  • Другата България
Вярно е, че Мастагарков не може да събере смелост и да им каже в очите някои неща по-остро, но това над него направо е тормоз. Нон стоп подигравки, рамото му цялото червено, те го осмиват как лъже???
На мен ми омръзна добри деликатни хора да са обвинявани, че били идеални за жертви, а да се величаят насилниците. Няма значение дали е жена или мъж. Мисля, че всяка от нас би предпочела за мъж или приятел кроткия и мрънкав Мастагарков, който все пак ще иде на елиминационна капитанска по свое предложение, пред егоистите тарикати Дунев и Марто, които си гледат само личната изгода. Или пък някой алфа мъжкар, който после ще набие жена си, за да се докаже.
Според мен може да събере.
Смелост. Ама не иска. Имидж гони. Без камера не мога да повярвам, че мъж би се държал така. Grinning
То и за жена не бих...
Просто да се защити, не да скача на бой.
Но пък продукцията доволно потрива ръце - Мастагара е герой, мрежата ври и кипи....

# 708
От снощи се питам "Къде са натирени другите трима, дорде тия тука си гукат сладко-сладко край огъня? На среднощен дренкобер ли?"

Много семейна снимка - мама Вили, тати Ваню, бати Радо и Теди Grinning

Кротко проронвам сълза... такава идилия.

Никакви стратегии не оправдават тормоз, агресия, обиди. Хич не ме интересува колко му е гениална играта на Мартин и колко добре подготвена физически е Виолета.

# 709
Освен стратегическа игра съм сигурна, че има и завист от Мартин към Мастагарков. И да, Мастагарков може да се аргументира за  много неща, но както каза Генчо- много пазене, много стратегия, образите се губят тази година.
Дени и Мартин.
https://tenor.com/bICm7.gif

# 710
  • Другата България
Освен стратегическа игра съм сигурна, че има и завист от Мартин към Мастагарков. И да, Мастагарков може да се аргументира за  много неща, но както каза Генчо- много пазене, много стратегия, образите се губят тази година.
Grinning
Именно.
За това говоря. Grinning

# 711
От снощи се питам "Къде са натирени другите трима, дорде тия тука си гукат сладко-сладко край огъня? На среднощен дренкобер ли?"

Другите берат джанки някъде "уж" по нощите  ,а всъщност нищят тяхната си стратегия Sweat Smile

# 712
  • SF
Редакторски похват.
Няма да се учудя, ако другите трима стоят изправени до операторите и чакат да свърши сценката, за да се заснеме и тяхната завера.
За разнообразие ги карат да се обърнат и да си дърдорят нещо на фона на дърветата.

При старейшините горе на белия сет е същата работа. Две седят, трима пристигат, като да имат среща и се започва разговор срещу Мастагарков. Дени е подготвена с цветето, щото нали трябва да изглежда смешно и незлобливо.

А поне 10 минути мислех как така Дени успя да локализира точно къде са паднали торбичките и не успях да го измисля. Тя оправя всичките им игри и ключов елемент за успешното им преминаване. Вчера не беше на пъзела, но пък с тези торбички как реши събитията... 5 метра в ляво???? И Момчил измери точно 5 метра. Айдемолявисе.

# 713
  • тук и там
Мастагарков не може да играе сам. Просто е отборен играч и в живота и в  играта.  Има такива хора-дето не могат да бъдат вълци-единаци.Как чакаше само Мартин -точно като кученце беше, после и на Моника не можа да прости, пак заради Марто.Колкото до гласуването, заради което Елвиса го нарочи, Мастагарков наистина не беше разбрал за кого да гласува-в смисъл,че Елвиса не му беше дал ясни инструкции. А от снощи- това обикаляне по стаите  беше просто щото  човека си търсеше с кого да играе, ясно че от Мартин лоялност  не може да чака, и отиде при Дунев, потърси мир даже при Денка, само и само да не бъде отлъчен и изолиран от племето. Не разбра,че каквото и да направи -те вече го бяха нарочили. Елвиса се показа ужасен като чевек, за такива като него е поговорката" С такива приятели, врагове не ти трябват". Денка и тя голямо разочарование, а до вчера ми беше фаворитка от жените..

# 714
Както не е редно физически по-силният да мачка физически по-слабите, така не е редно и по-устатите да мачкат по-малко устатите, хората, които не винаги намират правилните думи. Да ги победят - да, но това с Мастагарков надхвърли едното побеждаване, превърна се в мачкане. Вярно е, че и той предобри нещата с Моника, ама отдавна вече си получи заслуженото, хайде стига толкова.
И не мисля, че се държи така, заради имидж. Има си такива хора, не ги бива в спорове, не им идва да надвикат, да нагрубят, да обидят. А и като не се сещат какво точно да кажат...

# 715
Според мен не му е в характера на Мастагарков да скръцне със зъби, а не че толкова пази имидж. Той има нужда някой да го ръководи, да го подкрепя - търсеше го в Мартин, после в Дунев. Ако има опора зад гърба си - тогава може и да си покаже рогата, иначе не. Колкото и да се прикриват хората, истината винаги лъсва, особено в риалити. Зад маската на забавната и енергична Дени бързо лъсна злобата. Марто и той много готин и голям лидер - видяхме го какъв е. Дунев е най-прикрития там. Затова има 0 гласа в нашата анкета. (Което междудругото много ме кефи Joy)
Малко като Фейгин ми е Мастагара - миналата година се чудех доста време дали е толкова наивна и мекушава или се прави. Е, оказа се, че си е такава.

# 716
  • София
Чак да не му е в характера, на Моника добре скърцаше със зъби. Естествената реакция, от нея беше по-устат, но от Мартин и Дени не е и се сниши. Не би стигнал чак до тяхното ниво, но не е като да му е чуждо такова отношение към по-слабия.

Не бих се изненадала да спечели 1-2 дуела и да се върне в редиците, тогава дружно да нарочат друг.

# 717
срам за олимпийски медалист да е такъв лигльо

А за другата пазена шампионка какво да кажем ?

И тя в хор " Три стари невести хулят момък", супер унизително се присмя на Благо в спалнята, когато Мини Маус обясняваше за пореден какъв бил страхливец и натегач.

Екстра си беше Оряшкова като мълчеше при Амазонките (или не излъчваха разговори с нея), че на мен рязко ми опротивя, а бях с много приятни впечатления от нея в началото.
Ама и тя е една колективна последователка на наглите на деня, явно си харесва такъв тип среда.

А Денислава нали е за женската сила, защо чак се засегна,че Благо иска да я прави капитан? Нали не я е страх, нали е (се мисли) по-силна от него, нали каквото и да й дадат го може, защо се скри като гръмнат заек ?

Много й знае устата, ама ако може друг да набута и тя да мине лесно и необезпокоявано, ще й е най-добре.

# 718
  • Другата България
Чак да не му е в характера, на Моника добре скърцаше със зъби. Естествената реакция, от нея беше по-устат, но от Мартин и Дени не е и се сниши. Не би стигнал чак до тяхното ниво, но не е като да му е чуждо такова отношение към по-слабия.

Не бих се изненадала да спечели 1-2 дуела и да се върне в редиците, тогава дружно да нарочат друг.
Точно това очаквам да стане.
И точно за Моника щях да пиша.
С нея се държеше различно. Но защото Мартин беше водещия "агресор". Ако сега имаше кой да се опълчи на Мартин явно, Мастагарков щеше да е втора цигулка. Ама да не е в светлината на прожекторите, когато трябва да скръцне със зъби. Joy
Може и да е характер. Но и малко помощ от продукцията има, сигурна съм. На него просто му "ходи" ролята на печалния рицар.
Ще го махнат от Старейшините, сигурна съм. Ролята му там се изчерпа. И нищо чудно да ме опровергае и да го видим в друга светлина.

# 719
  • SF

Той и с Моника само джабала вдигаше. Не беше злобен, истински нервиран, грозно да я притисне с кофтия.
По-скоро помагаше на Мартин да звучи по-убедително. Моника го изживя, защото тя си харесваше Мастагарков и по един друг начин и й стана доста криво. А и самата Моника си имаше някакъв си нейн си начин на пречупване на информацията. Беше готова да му се извинява, само и само да не го разочарова и да й се размине кафето, когато вече са навън.
За мене неговите караници с Моника бяха само пара, шумотевица и излишни напъни да изглежда суров. Малко като цветните димки - добре са за снимков материал, иначе бързо се разсейват и нищо не оставят след себе си.

Общи условия

Активация на акаунт