💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 361
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В момента има лайв на Гатьо, Дани, Крум и Стратимир.
Гатьо избухна с нов лаф: "Не може ти да си аз, защото аз съм си аз". Satisfied

# 721
  • SF
Ама много умно го е казал! Лаф си е, но е от нивото на Божинката. За приятелски закачки може да се ползва и ще го пробутам някъде. Simple Smile

# 722
  • София
За снимката край лагерния огън: след игра, нощ... 4-ма лъжат камерите на продукцията с присъствие, а на другите им е ред да трансферират вафли от побратими/посестрими от Резиденцията.
За потъналите/намерени съкровища: допада ми (прочетена) идеята, че може само ние - телЕзрителите да виждаме това, да е преснимано и тогава да са попретупали дубъла с изваждането им. Но, от др.страна, Дени - излязла на брега - по-добре може да прецени мястото (като перспектива) на потъване, отколкото плуващите и стресирани в момента (вълните да не отнесат лодката; мътилката под повърхността от силното вълнение) съотборници.

victoria vassileva 24 окт 2023, 11:24
Мастагарков "падна за дузпа", но не прецени, че съдиите тук са му конкуренти. Това ми хареса! Още повече, че един е при противниците, а е и съдия наистина. В неговото си племе направо са БФС-то (Мартин, Дунев).
И също си мисля, че Оряшкова може да ни напусне.

# 723
Не мога да сравня поведението на Мастагарков към Моника с това на Мартин и Дени към него.
Както и Есме писа, той не е бил злобен, по-скоро беше ядосан заради "приятеля" си Мартин. Някак очарователно наивно даже Grinning как да го упрекнеш, като за другарчето го прави Grinning

Аз помня, че Мартин беше далеч по-хард с Моника. Само колко пъти й рече в лицето, че е глупава.

Гатьоооо, Гатьо, на кого ни остави... Joy чудя се ако беше още в играта как щяха да се спогодят с Вила?

# 724
Както не е редно физически по-силният да мачка физически по-слабите, така не е редно и по-устатите да мачкат по-малко устатите, хората, които не винаги намират правилните думи. Да ги победят - да, но това с Мастагарков надхвърли едното побеждаване, превърна се в мачкане. Вярно е, че и той предобри нещата с Моника, ама отдавна вече си получи заслуженото, хайде стига толкова.
И не мисля, че се държи така, заради имидж. Има си такива хора, не ги бива в спорове, не им идва да надвикат, да нагрубят, да обидят. А и като не се сещат какво точно да кажат...

той може да е тих, ама набива монотонно и мрънка 24/7, за това му се и дразнят. Обиколо 4-ма човека и им предложи 4-ма различни капитани. Дори Виктория, която не я дават толкова много в един момент казваше на Дени, че Мастагара цял ден говорел и натяквал за рамото ли беше. Това, че ние не виждаме цялата картинка е друг въпрос.
Ако Мастагара не дуднеше нонстоп за капитан можеше да бъде избран Дунев, поне Марто така си го бе замислил и после каза, че си е променил мнението. Отделно Благо предложи Дени на Дунев и тя също се засегна. Ако бе по обран нямаше да го пратят според мен.
При червените Рълев се кефи, че е капитан и ще ходи на битка да елиминира старейшина и му е драго че са го избрали, при сините все едно се изпрати човек на елиминация.

# 725
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мастагарков не е злобен. Доста е семпъл интелектуално и показва незрялост, но е добричък. Най-големият му проблем е, че е страшно суетен - иска да се представи като герой пред зрителите, да се хареса на всички в племето и да е в добри отношения с всички. Което няма как да му се получи.
Обаче целта му да се покаже като най-достойния играч е спъвана от това, че е глуповат и безхитростен и по много детски начин си играе картите. Което по никакъв начин не оправдава отношенито на останалите към него, разбира се, но ги разбирам защо го иронизират и го коментират.
И аз да го бях видяла, че тренира, след като се е оплакал, че има болки в рамото, също щях да си помисля, че повече го е страх, отколкото го боли. За втори път в сходна ситуация предлага жени да отидат на битка. Не че жените трябва да се пазят, но изглежда страхливо. Казва някакви неща, а после се отрича от думите си.
Склонен е да се държи зле с по-слабите, но не си го позволява със силните на деня. Имаше няколко глупави хода в играта /примерно когато гласува за Дунев да е капитан/, дали защото не мисли или защото иска да се докароса на всички, е без особено значение. Дори не му стигна смелост докрай да заяви на Дунев, че е разочарован и обиден от него, а беше в пълното си право.
Непрекъснатото мрънкане пък допълнително не работи в негова полза.
А на останалите извън Мартин и Денислава просто им дойде дюшеш, че вниманието се фокусира върху него и се измести от тях, защото и Виктория, и Оряшкова, и Дунев бяха наясно, че ако не е Благо, ще е някой от тях.

# 726
То всичко сте анализирали относно Дунев, но мен ме втрещи наглото му повтаряне няколко пъти, че Мастагарков не го е разбрал правилно за номинацията. По неговите думи Мастагарков трябва да приеме гласуването на Дунев за най-висша форма на признаването на качествата му! А, истината е една - страх тресе старейшините (без Момчил). На Дунев му се иска и с тия, и с ония да е в добри отношения!

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 16:58 от mery_poppins1

# 727
Виолетка много се е надула сега с тая коалиция, но ако на капитанската потенциално отстранят Рълев (което не мисля, че ще се случи) тогава коалициите стават 3-3, ново гласуване за капитан и тъй като няма настоящ капитан който да реши паритета то нямам идея как ще се вземе решение за ключовия нов капитан Simple Smile Стария ли трябва да реши, демек Крум ???

# 728
  • Sunshine state
Не мога да сравня поведението на Мастагарков към Моника с това на Мартин и Дени към него.
Както и Есме писа, той не е бил злобен, по-скоро беше ядосан заради "приятеля" си Мартин. Някак очарователно наивно даже Grinning как да го упрекнеш, като за другарчето го прави Grinning

Аз помня, че Мартин беше далеч по-хард с Моника. Само колко пъти й рече в лицето, че е глупава.

Гатьоооо, Гатьо, на кого ни остави... Joy чудя се ако беше още в играта как щяха да се спогодят с Вила?
Точно влизам и аз да напиша същото - държанието на Мастагарков с Моника няма много общо със злобата от другите спрямо него.

# 729
Не знам мило ли се е карал с Моника , но тя също отчаяно търсеше съюзник или поне упора в негово лице и не получи . Та всичко се връща. Много против съм , сформирането на групичка против един, но всеки трябва да има малко поне ум за, да преценява хората адекватно

# 730
Въпросът е, че НЕ плуващите и гмуркащи се сини намериха торбите. Дени, която стоеше на брега , изведнъж се развика, че торбичките са на пет метра вляво. Това нормално и естествено ли ви се струва?

Ако е запомнила къде се е обърнала лодката - да. Поради гравитацията торбите следва да потънат право надолу, а не да си избират маршрут нанякъде си. А от брега се вижда по-добре къде какво е станало.

# 731
Що ли си мисля, че ако Цвети, Крум и Теди също бяха плували в това бурно море до понтона, гладиаторите нямаше скоро да настигнат старейшините, т.е. сините щяха да си намерят частите, докато се върне най вече Цвети, защото се видя, че времето, което Виолета имаше пред Оряшкова, бързо беше изядено от втората.

# 732
Тази игра с лодката и руля сякаш е прокълната за сините. Миналата година парче им "изчезна", тази - Нептун ги потопи.... много странно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще трябва куршум да им леят или там каквото се прави против уроки.

# 733
Момчил ми направи много добро впечатление - само той не  "атакува" Мастагарков с номинация. Момчето е добросърдечно и съчувства. Дано днес контузията на човека не се отрази на представянето му срещу Рълев, ако действително Мастагарков изпратят. Дано някой го смени за битката. Сега някой ще каже - ами, контузен, дрън-дрън - нали предишния ден е спортувал, лицеви опори и прочие - ами опитал се е човека да влезе във форма и е тествал колко точно е зле работата с контузията - уви, на другата сутрин е установил, че още го боли рамото. Явно не е било разумно да го тества. Това не го прави лъжец. Аз му вярвам, че не се чувства ОК.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 17:15 от Pretty_real8

# 734
Най-вероятно е голяма жълтенина, но все пак ми се стори интересно да я споделя. За Благо може да има някаква малка доза истина, а и освен това си я номинира. По-друг начин не си обяснявам нейното поведение спрямо него.  Joy       

Общи условия

Активация на акаунт