💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 800
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 735
Ха, снощи някой предположи, че Дени си е харесала Мастагарков. Като нищо той може да я е отсвирил и затова да е така побесняла.

# 736
  • София
Ей, в тия коментари дето поствате има доста спойлери. Има друга тема, хора Close

# 737
  • тук и там
Не мисля . Още в началото си личеше че не го харесва, но това няма значение де. Сега най-интересно би станало, ако съберат стрина Вила и Елвиса в едно племе, тогава вече интригата ще е голяма там.
Ще ми се така да стане. Май само тя може да оправи Елвиса.

# 738
Гледах аз на повторение и си мислех следните неща:
- Момчил ми мина топа, много свестен човек!
- Защо Оряшкова като видя, че лодката се пълни с вода, не грабна в ръце всички торбички, ами ги остави да потъват? Тя знаеше, че са там...
- Мастагарков може и да не е мрънкал чак толкова. Може за няколко дни да го е казал няколко пъти и монтажът отрязва всичко друго и показва мрънкач... а може и да е... при всички случаи са го карали да обяснява навсякъде- питали са го от продукцията по синхрони и подобни, само и само да го изкарат мрънкало. И сега ако някой друг отиде на негово място и отпадне, злобата на синия змиярник ще удари небето!
- Сетих се за 2ри сезон и как Катя (ето тя беше 40 кила с Мокри гащи, не Джери) беше в лодката и се пребори с трупите.
- Чухме ли Димо- Рълев! Запомнете това име! (Или Запомнете този човек, не помня какво каза)...

# 739
Имам предвид, че ми се видя и доста грозно как хубавицата Дени хвърли презрително цветето на масата, което Мастагарков й беше подарил.

Тя Денислава е далеч от хубавица. Има средна външност плюс отвратителен характер.

# 740
От снощи се питам "Къде са натирени другите трима, дорде тия тука си гукат сладко-сладко край огъня? На среднощен дренкобер ли?"

Много семейна снимка - мама Вили, тати Ваню, бати Радо и Теди Grinning

Кротко проронвам сълза... такава идилия.

Никакви стратегии не оправдават тормоз, агресия, обиди. Хич не ме интересува колко му е гениална играта на Мартин и колко добре подготвена физически е Виолета.
Абсолютно - същата игра със същите резултати можеше да се изиграе и без епитети като “глупав”, “червей” и прочие. Даже казани в лицето и пред други слушатели, тези реплики може да отблъснат (потенциални) коалиционни партньори, а тези на синхроните - рекламодатели.
Вежливостта е супер подценено, но незаменимо качество, а много хора по някаква причина мислят, че като са вечно критични и заядливи, са по-готини и забавни. Това е не само в ИВ, разбира се.

# 741
Що ли си мисля, че ако Цвети, Крум и Теди също бяха плували в това бурно море до понтона, гладиаторите нямаше скоро да настигнат старейшините, т.е. сините щяха да си намерят частите, докато се върне най вече Цвети, защото се видя, че времето, което Виолета имаше пред Оряшкова, бързо беше изядено от втората.

а те защо така не плуваха и защо не ги накараха, сигурно пак неистово се бутат .... сините Simple Smile Те червените не минаваха и под мрежата в играта с ринговете а отстрани и пак бяха оправдани, нищо де, сините са постоянно бутаните:)

# 742
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чета последните страници и да си кажа и аз. Това, че Мастагарков е мекушав, няма силен характер и не му е в природата да е агресивен алфа мъжкар, не дава абсолютно никакво право на Денислава и Мартин да се държат така. Най-голямото мерило що за личност си е как се отнасяш с паднал човек.  Е, тези двамата се видя, че не само са го нарочили и го нападат, на тях им харесва, доставя им неприкрито удоволствие. Това не ги прави велики стратези, а жалки, страхливи и подмолни, извиняващи гадното си и недостойно поведение с играта. Хората не играят, хората са себе си, нима някой има илюзии, че Денислава, Мартин или Дунев са различни хора в реалния живот, абсурд.
Докъде се докарах да защитавам Мастагарков, а преди толкова ми допадаха като игра Дени и Мартин, но маските падат, безкрайно няма как да "играеш" друг, рано или късно лъсва истината що за човек си.

# 743
Дени е хубава (особено с грим и прическа, които й отиват) и лъчезарна, когато е спокойна и весела. Мисля, че е парти настроен човек в добрия смисъл на думата. Свежа е. Струва ми се, че много се влияе от средата, в която попада. В този смисъл, мога ли да се пошегувам, използвайки името на най-английския роман "Далече от безумната тълпа". Animal Dolphin

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:02 от Pretty_real8

# 744
Скрит текст:
От снощи се питам "Къде са натирени другите трима, дорде тия тука си гукат сладко-сладко край огъня? На среднощен дренкобер ли?"

Много семейна снимка - мама Вили, тати Ваню, бати Радо и Теди Grinning

Кротко проронвам сълза... такава идилия.

Никакви стратегии не оправдават тормоз, агресия, обиди. Хич не ме интересува колко му е гениална играта на Мартин и колко добре подготвена физически е Виолета.
Абсолютно - същата игра със същите резултати можеше да се изиграе и без епитети като “глупав”, “червей” и прочие. Даже казани в лицето и пред други слушатели, тези реплики може да отблъснат (потенциални) коалиционни партньори, а тези на синхроните - рекламодатели.
Вежливостта е супер подценено, но незаменимо качество, а много хора по някаква причина мислят, че като са вечно критични и заядливи, са по-готини и забавни. Това е не само в ИВ, разбира се.

Което (болднатото) идва да покаже, че Мартин и Виолета хич не са чак толкова умни. Трябва си висок интелект така да манипулираш другите, че те хич да не се усетят. За обиди и агресия да не говорим.

И аз в началото смятах Мартин за умникът при старейшините. Ама бързо ми мина заблудата.

# 745
  • España
Ето тук играта с кормилото от сезон 2 , когато моята любимка Катя направо ги отвя :

https://www.youtube.com/watch?v=5mLy7J_I1hc

Легендарно племе бяха “Рибарите “ , най-забавното евър ! 😉

# 746
В един  момент в тоя форум вреше и кипеше по оста РР-Мудева-Момчил, чак банално стана, сега същото по оста Мастагарков- Мартин-Дени.
Имаше и момент с Телефонгейт, както и Вили-Мартин

Явно продуцентите си вършат много добре работата и генерират яко трафик Simple Smile Ние се джафкаме, а героите отвън си правят партита заедно.

# 747
Куц сезон ли. Я пак? Ами вижте ни нас. Продукцията на куция сезон буквално ни дърпа конци те и на нас. Такава храна ни дава. До оня ден най черен ни беше Крум. От вчера оп Дени и Марто са злодеите. Стрина почти никой не я харесва. Нооо снощи дружно и стискахме палци да бие
Плачехме за Мудев на Чистилището. После банкет вдигнахме когато отпадна. Дунев от олимпийски герой на когото се възхищавам в момента е на дъното и няма нищо хубаво което да кажеш за него.
Хич даже не им е куц сезона.

# 748
Ами всяко чудо за 3 дни Grinning

Мудеви са вън, какво да им коментираме. Телефона се изтърка, Момчил прати водещите да звънят по него на Гатьо Grinning
Сега на дневен ред е драмата Мастагаркова.
Утре кой знае какво ще е.

Хич не е куц сезона, на мен ми харесва.

# 749
Феноменален сезон 2 - любимият ми.
Рибарите направиха сезона,нямат слаба сцена!

Относно Мастагарков,проблема му е,че мнооого говори и ходи при всички.Аз също бих се подразнила,но не до степен,в която да го оплювам зад гърба и да му се подигравам.

Дунев - не мога да го гледам вече този човек. В началото толкова да го уважавах заради годините и физиката,докато не се разкри като една скатавка и има нещо лукаво в него,все да изхитрее,да мине между капките.
И с тази кахърна физиономия на 'ни лук ял,ни лук мирисал"... Rolling Eyes
Наистина си мислих,че се е объркал за 50-те жълтици,но сега съм сигурна,че целенасочено си ги прибра в джобчето.

Общи условия

Активация на акаунт