💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 323
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Някъде в Матрицата
....
Сега върха ще е ако до края на седмицата има два гладиаторски съвета и двата гласа на Мастагар комарите ги отнесат към делтата на Нил....

Димо каза "при следващ съвет". Т.е следващ съвет на Старейшините, когато и да е той. А не съвет, ограничен от текущата седмица. Поне аз така го разбирам.

# 1 081
В този епизод Момчил ме накефи на макс, наистина нямаше кой друг да помогне на Благо в тази игра дори и да ги нямаше тези другарски съвети от последните дни.

Самураят наистина беше факир на картите, не направи нито една грешка (както и си каза преди да започнат) и се отнесе уважително към Мастагарков макар и на него ( а и на мен вече 🤣) да му втръснаха приказките за контузията на рамото.

Чудесен екип бяха, а думите накрая,че са те двамата срещу останалите със сигурност са усмихнали Благо,че поне един човек си има в това племе.

50 гроша и 2 гласа - най-доброто,което можеше да му предложат, ще влязат в употреба още тази седмица ми се струва.

Мартин пак съска и омаловажава победата на Благо, все една той си е седял на тревата и е пил шампанско.
Уж се има за умен Елвиса, ама не се ли замисля какъв образ показва и как това би могло да го захапе по г**а после в реала?

# 1 082
  • Пловдив
Дано Мартин и Денка си тръгнат преди Мастагарков от играта. Много ще се изкефя. Дунев също. Хитрата сврака с двата крака.

И нещо да кажа за Оряшкова: много добър човек е, но много наивна, чак глупава. Води се по акъла на другите, после съвестта я гризе.

Момчил за мен е най-добрият в този сезон... Силен, умен, възпитан, говори малко, но на място.❤️

# 1 083
  • Другата България
Димо нищо не спомена за залога май, освен че ще падат глави, ама то нищо не значи🙂
Подозирам, че ако беше друг победителя в играта, щеше да има и други награди и санкции, ама не се случи.
Същото мисля, затова и прогнозите ми отидоха на кино.
Просто никой не беше сложил Момчил в играта.
Сега върха ще е ако до края на седмицата има два гладиаторски съвета и двата гласа на Мастагар комарите ги отнесат към делтата на Нил....

Мери, ама те не са ли за следващ съвет независимо дали ще е тази или другата седмица? Просто на първия съвет от сега нататък, на който отидат сините, Благо ще е с 2 гласа +.
Аз разбрах, че само в седмицата, когато Благо е капитан.
Това мисля, че каза Димо.
....

Димо каза "при следващ съвет". Т.е следващ съвет на Старейшините, когато и да е той. А не съвет, ограничен от текущата седмица. Поне аз така го разбирам.
А аз го разбрах, че само докато Благо е капитан....дано да сте прави и двете, така съм съгласна.

# 1 084
  • Русе
Напълни ми се душата тази вечер. Тези четиримата са ми най-любимите участници към момента. Естествено съм си за двамата сини, но Радето много започва да ми харесва.

# 1 085
Двата гласа важат само докато е капитан. Така каза Димо. Сигурна съм!

# 1 086
  • София
Добре, и сега как виждате развоя при един съвет на Старейшините - Мастагарков колко гласа има последно - той е капитан (2) и сега +още два гласа ли?

# 1 087
  • Другата България
Абе и аз така чух, и веднага ми светна, че си е прецакване на Мастагар това.
Пепел в очите.

# 1 088
Абе по нищо не личи че чак толкова го боли рамото Мастагарков

Той сам каза, че го боли в определени позиции. Имала съм такова възпаление в рамото и както нищо ти няма, направиш грешното движение изреваваш от болка.
И аз.Дори и сега ми се случва при някои движения,но не така остро.

# 1 089
  • София
Върнах да го чуя. Димо казва дословно: "...тези 50 гроша плюс два допълнителни гласа на следващия племенен съвет. Ако той се състои, докато все още си капитан, ще имаш цели 4 номинационни вота."

# 1 090
  • София
Не е така.
Каза, че ако тази седмица е съвета ще разполага с четири гласа, а иначе спечелените два си важат на първия съвет пък бил и той друга седмица.

# 1 091
Оле тоя Мартин ужасен. Всъщност освен в манипулациите , не виждам с какво заслужава да е в тая игра - в плуването посредствен , на издържливост го няма, силовите битки трагичен. И с Деница как мапулативно обявавят , че всички искали Благо да падне и напусне . Много ми се иска да се изправят на терен в индивидулна битка един срещу друг и Благо да го опуха , но едва ли ще стане или ще им сложат голяма част от трасето целене с топче.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 22:52 от gerido

# 1 092
Една дума - възпитание! Поне това видяхме пред тв ние зрителите. Възпитано си понесоха загубата, без да търсят вина в когото и да било! Така трябва да се възпитава!
Момчил отново класи над всички! Как всеки сезон има един такъв, който е просто най от всички, а продукцията само гледа да го прецаква и очерня….
Аз чух, че си има при следващ съвет 2 допълнителни гласа, когато и да било това. А ако се падне да е в капитанството му, ще станат 4 гласа, което го правело на практика безсмъртен (нещо такова).

# 1 093
  • София
Димо доста преигра с тия 100 килограмови кубове... Макс 30 им давам..

# 1 094
  • Другата България
Върнах да го чуя. Димо казва дословно: "...тези 50 гроша плюс два допълнителни гласа на следващия племенен съвет. Ако той се състои, докато все още си капитан, ще имаш цели 4 номинационни вота."
Аааа, това било.
Ок, благодаря за уточнението, тъкмо мислех и аз да връщам, че ме заинтригува това....недоразумение, според мен си беше прецакване отвсякъде, ако беше само за тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт