💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 339
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 900
  • Някъде в Матрицата
Момчил дали ще се чука по главата пак.

Видя се в промото нещо такова.

# 901
  • Другата България
То не зависи само от Момчи и Радо, трябва Мастагар и Иван да разбират какво правят и секундантите какво им диктуват. Рълев и Радо са много по-добра комбинация, защото Мастагар според мен няма да вдене какво обяснява Момчи. Радо и Рълев просто са екип. Според мен ще победят.

# 902
  • София
Сега го пускам, казаха ли дали е с елиминация?

# 903
Аз пък си мисля, че Радо с това негово спокойствие и концентрация ще помни като слон.😁

# 904
Момчил дали ще се чука по главата пак.
Ще има: Сит лъв, препускащ кон, УС! Grinning

# 905
  • Брюксел / София
Момчил не е добър на игри с памет, което не означава непременно, че няма да се справи. От промото - Мастагарков не слуша.
Аз съм за Рълев и Радо. Надявам се, че ще победят.

# 906
Много ми се иска Мастагарков да бие, само заради онеза клика край масата... ама май няма да е...

# 907
  • софия
Брутро, банда, кафето се завръща. Слабчето и то живна, явно ше ме бъде.

Избраха капитани и ти живна.А преди това тук ме боли, там ме боли;)Сакън да не те изберат:)
Към петък съм заложила пак да ме заболи. Ще се омажа с цикатридина за по голяма достоверност.😀😀😀
 Аз малко не в хора, но си мисля, че Момчи няма да блесне на тази игра. Самият той каза, че краткосрочната му памет е тотал щета, а и го видяхме на играта с цветовете.
 Маята им е различна на трима от присъстващите на терена. С кеф се хвърлят в игрите, предизвикателство и удоволствие за тях е да го правят. Обичат тръпката и адреналина. Ей за това им се радвам. Така се играе тази игра.

# 908
Днес щях да съм за Рълев, но заради вчерашния епизод, съм за Мастагарков. Да спечели и да им натрие носовете на ония.

# 909
  • София
При старейшините положението е "един за всички, всички за Мартин". 😀

# 910
За Мастагарков съм, искам да им натрие носовете на тези долни типажи от племето. Толкова много боклук събран на едно място.

# 911
  • През девет планини в десета...
Много ми се иска Мастагарков да бие, само заради онеза клика край масата... ама май няма да е...
. И да победи пак ще го изкарат виновен. Мартин ще каже че е симулирал че го боли рамото.

# 912
  • София
Аз съм за Радо и Рълев, първо защото са добър екип, второ защото не харесвам Мастагарков, много ми е неприятен.

# 913
  • На Изток от Рая
Димо нищо не спомена за залога май, освен че ще падат глави, ама то нищо не значи🙂

# 914
Момчи:"Таририрам-ририрам-ририрам"

Общи условия

Активация на акаунт