💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 346
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 630
Аз си бях за сините, щяха да спечелят, ако не бе вълната - малшанс, отново смазаха червените.
Скучен епизод до половината - 1 час кой щял да бъде капитан и 12935954 синхрона на Виолета, меганетърпима, стигна връх на озлобението, чак коалиционните и партньори почнаха да я усмиряват Simple Smile
Благо не знам какво сте го ожалвали, на всеки човек предлага различен капитан, измисля си кнтузия и си прави бърпита, не може толкова хлъзгаво.

# 631
На ваденето на трупите, Оряшкова падна с едната трупа и си затисна ръката. Кадъра го повториха два пъти. Няма да се учудя ако се е контузила и я вадят тип Васко от играта.

# 632
Снимката на корицата е върха! Sparkling Heart

Мастагарков май лошо си изигра картите. Ако беше застанал мъжката и да каже просто "Хора наистина ме боли рамото, нека друг да е капитан" можеше и да му се размине, а той ходи и прави мили очички и предлага кой ли не за капитан и накрая нарочно му го върнаха.
А този Дунев... ах, какъв противен и мазен човечец.. Angry

# 633
  • София
Жалко, че така грозно го нападнаха и разкъсаха, щото това дружно ритане на слабия винаги ми е било много отвратително.

Точно! За кой ли път в разни предавания,.когато се получи ефектът на глутницата срещу един, автоматично съм на негова страна. Долна работа, оплели си заговорчето, и седят и се подсмиват, докато Мадагаскара говори на Мишо и се опитва да се измъкне от капитанство. Какъвто и да е, мърморко, без твърда позиция, това ми направи много грозно впечатление.

А, да, за прословутата тренировка предната вечер. Доколкото помня, Дени саркастично каза, първо иска инжекция, после тренира. Е, не е ли логично? Сложена му е обезболяваща инжекция, почувствал се добре, и - вероятно неразумно - решил да потренира. Ако беше чак такъв хитрец и симулант, надали щеше да го направи пред всички.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 08:39 от лято!

# 634
Аз си бях за сините, щяха да спечелят, ако не бе вълната - малшанс, отново смазаха червените.

Вълните бяха и за двата отбора, а потъването на лодката не стана само от една вълна. Та проблема им не беше вследствие на малшанс.

# 635
Мастагарков може да е футболистче, манекенче, дечко, аха да му измолим един Зрънчо, ама ми е по - миличък. Поне не е гадняр. Тоя Марто....голям мъж, бре! Ай мерси!

# 636
Някой го обясни по-назад много добре потъването! Оряшкова (по-тежка от Виолета) седнала много напред, измести центъра на тежестта на лодката и стана.
Мастагарков няма да го забравя как като кученце чакаше господаря си... Много е добричък, много. Дано в живота се научи да е по-хард, че цял живот ще страда от използвачи.

# 637
  • София
Сега ще се върна да чета, но първо минавам да изкажа възмущението си от Виолета, по-точно от нейното отношение към Цвети. Как не се спря тази жена, бе? Захапала я е като булдог и не пуска, какво толкова й направи това момиче /освен, че не пожела да играе с нея/? Дали сега като се гледа се чувства много велика, че мачка по този грозен начин психиката на едно /спрямо нейните години/ дете? Евала, Виолета, думи нямам.

В другото племе - същата работа, само че срещу Мастагарков. Направо да не повярва човек как всички дружно /без Момчил/ са го нарочили и общо взето им пречи като диша. То не бяха подигравки, клюки, физиономии ... Аз по принцип не съм фен на Мастагарков, но сега ще му стискам палци да изкара възможно най-дълго и да ги изпроводи всичките преди него ... Денислава - достойна дъщеря на майка си - и двете са силни, можещи, мотивирани, но като хора - не струват и пукната пара /поне от това, което виждаме ние/.

Положението на Крум и сие не е розово и тази седмица някой от тях може и да си замине ако се стигне до червен съвет. При син съвет е ясно какво ще се случи.
На този фон мълчанието на Дунев не е о.к., другите млади, не мислят много много, да ги оправдае човек, обаче Дунев няма извинение. Не разбрах сега кой му сервира - Оряшкова ли /защото тя е най-нова в племето Laughing/ ?

# 638
Мастагарков може да е футболистче, манекенче, дечко, аха да му измолим един Зрънчо, ама ми е по - миличък. Поне не е гадняр. Тоя Марто....голям мъж, бре! Ай мерси!
Да и голям добряк изглежда, Мастъгарков.
Сега ми е жал за Николчето, ако чете какъв мъж е баща ѝ.
В началото и аз харесвах Мартин, но сега ми се гади от него.

# 639
  • София
Един за всички, всички срещу един, се получи работата при сините...

# 640
  • софия
Брутро, банда, кафето се завръща. Слабчето и то живна, явно ше ме бъде.
 Два поредни дена битките ще са от любимите ми, направо не мога да повярвам на късмета си.
 Ако спрат и да разместват играчите през пет минути, може и сезонът да го изкараме.
 Още не мога да се нарадвам на Радо. Как от дървено човече стана истинско момче.
 И продължавам да се чудя, какво толкова са сгафили Амазонките, че толкова тегав монтаж им направиха за целия сезон. Щяха да са прекрасни натокани и облякани първа вечер на резиденция, но на всички ни спестиха този момент. Може би един от най-чаканите.

# 641
  • Sofia
Един за всички, всички срещу един, се получи работата при сините...
Абсолютно! Той, стратегът си го каза - "разделяй и владей". Долна и подла душичка е Мартинчо, със стрина са си лика-прилика. Еднакво злобни, еднакво подмолни и още по-зли. Да внимават да не си прехапят езика, че няма противоотрова за тази отрова.

# 642
Голям плюс за Момчи, че подкрепи Мастагарков, можеше да запее с общия хор, но е мъжкар.
Рълев може да е силен, но не искам да победи, защото според мен има предварителни уговорки  със стрина Виолета и щерка й. Никой не знае дали загаджването е станало след пред1уаването или преди това.

# 643
Играчът не само на седмицата, но и на сезона е Виолета. Без значение дали я харесвате или не, дали смятате така или не. Всички и навсякъде я коментират, дори хора, които не гледат предаването.

+100, уникално попадение, физически е феноменална за възрастта си, има и мисловна дейност, може да бъде приятен събеседник (снощи край огъня се видя,щом даже и Радо се разговори 🤣), само да ограничи махленския тон и мутренски маниери и ще е complete package 👏

Леле, представям си, ако не бяха се отметнали от първоначалния замисъл тя са е в племето на Амазонките (ако правилно съм разбрала, че с Дени е трябвало да са там), съвсем друго шоу щеше да е 🤷

# 644
  • SF
Мартин не смее да се обиди на Момчил и да го нареди, докато вечерят. Преценява си мишените, по които да стреля.
Те с Дени "се спечелиха", когато нямаха избор - Дунев имунизиран, съжален, и им остана един Мастагарков да ръфат.
После се появи Вики, аха да я захапят. Дени и имунизираният даже си я захапаха и е полезно Вики да помни и малко да внимава, не да им се залива смях, като види цветето, защото е на опашката след Мастагарков. Тя затова стиска палци сега прожекторите да са насочени към Благо, защото вижда, че и нея я осветяват с периферията. И евентуално, стиска искрено палци футболистът да е здрав и да се връща. Ползва го за чадър.
А Денислава го ползва, за да се похвали. Има цвете. Не го иска това цвете, но не го пуска от ръце. На нищо го направи от мачкане и показване. Никаква деликатност. Никакъв такт, граници, умереност, женственост дори. Нула. Криви уста, прави физиономии и съзаклятничи с Мартин, на който, ако няма с кого да се джафка, му е скучно.
Дунев си е най-добре! Комар го ухапал!

Общи условия

Активация на акаунт