💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 401
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Рълев и Радо - дечурлига.... Не го казвам с лоши чувства.

# 1 066
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много са готини Рълев и Радо в чаршафите на овчици. Харесва ми колко трезво мисли Радо и, че призна качествата на съперника. Рълев също макар и много разочарован запази спокойствие и достойнство, прекрасни момчета Heart.

# 1 067
  • На Изток от Рая
Крум за сега е първият и единствен Гладиатор, който е печелил капитанска битка за това на него му се полагат по-солидни подаръци, нищо че не ги прие🙂

# 1 068
  • София
Обиди, хокане, свиване на сармите и после…”Айде сега можеш да говориш!”
🤣🤣🤣🤣🤣
Това ми прозвуча като”Елате, нема да ви бием!”🤭

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:00 от ketito

# 1 069
Агънцетата- децата!
Много са сладки тези деца!

# 1 070
  • софия
А защо огърличката беше само за Крумчо ??? Любимците на продукцията, още повече взеха да изпъкват. Еххх как се дразня на такава нечестност.😡
Не се ядосвай,Джой Hug , предложиха му толкова много, защото знаеха, че няма как да приеме. Все пак в Крум има чест. Огърлицата ще попадне по предназначение, но не и в "грешни" ръце(Крум) Grinning

Много се напрегнАх за днес, а то чудно епизодче стана.
Битката супер. И четиримата страхотни.
Момчил и Радо, браво тигри Heart Eyes

# 1 071
  • София
Битката е по-подходяща за Старейшините, но стратегията на Гладиаторите въпреки това ми се струва лоша... съдейки по двойките, които са избрали. Очаквам Цвети да е номинирана.

# 1 072
Всъщност искам Момчил за победител.Знам обаче, че няма да стане.
Защото...

# 1 073
Мастагарчо, харесваш ми, но трябва повече чест да отдадеш на Момчи... Доволна съм, че накрая го каза. Това му дължиш.

# 1 074
Димо нищо не спомена за залога май, освен че ще падат глави, ама то нищо не значи🙂
Подозирам, че ако беше друг победителя в играта, щеше да има и други награди и санкции, ама не се случи.

# 1 075
И аз искам Момчи победител, макар че с тази контузия на крака не виждам как ще стане! Днес беше феноменален, а утре очевидно Гладиаторите са на елиминации...
Цвети ме дразнеше много, но сега ми е мъчно за нея! Доста добре опонира на Виолета, повечето си глътват граматиката пред нея, а момичето не й мълчи!

# 1 076
Защо сте толкова сигурни, че планът е бил битката да е елиминационна при друг победител? Заради гръмките думи на Димо в промото? Ми че те можеха да не ги включват въобще, при монтажа можеха просто да ги спестят, ако действително са си променили намеренията.

# 1 077
  • Другата България
Димо нищо не спомена за залога май, освен че ще падат глави, ама то нищо не значи🙂
Подозирам, че ако беше друг победителя в играта, щеше да има и други награди и санкции, ама не се случи.
Същото мисля, затова и прогнозите ми отидоха на кино.
Просто никой не беше сложил Момчил в играта.
Сега върха ще е ако до края на седмицата има два гладиаторски съвета и двата гласа на Мастагар комарите ги отнесат към делтата на Нил....

# 1 078
  • Стара Загора
Радо е добър в играта, може би доста над средно ниво, нооо ...Момчил е невероятен. И това не е случайно (нито пък късметлийско). Да не забравяме каква е професията му, така че за разлика от повечето там той тренира всекидневно не само тялото, ами и ума си.
 И всичко това беше загатнато още от първия ден с кубчето на Рубик.

# 1 079
  • София
Същото мисля, затова и прогнозите ми отидоха на кино.
Просто никой не беше сложил Момчил в играта.
Сега върха ще е ако до края на седмицата има два гладиаторски съвета и двата гласа на Мастагар комарите ги отнесат към делтата на Нил....

Мери, ама те не са ли за следващ съвет независимо дали ще е тази или другата седмица? Просто на първия съвет от сега нататък, на който отидат сините, Благо ще е с 2 гласа +.

Общи условия

Активация на акаунт