💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 203
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 395
За мен червени изгубиха играта още при Дунев. Очаквам най - много само още една точка за тях. Браво на Крум, че победи Момчи , ама няма да им стигнат точките каквото и да направят.

# 1 396
Факт е че Червените не спряха да падат,но Димо мълчи

# 1 397
Първия рунд Теди си беше още на тепиха. Как така Вики го взе?

# 1 398
Едно време царете, за да се разтоварват от напрежението от царуването, имали хобита! Хан Крум, например, правел чаши! 😅😅😅
Та наш Крумчо ко се възгордя! Мисли,че ще прави чаша от главите на Старейшините ли?
Кога си колкото Инч Хай, си си Крум Хай, не Хан!

# 1 399
Е то е ясно, че червените са на съвет. Старейшините са физически по силни. Факт

# 1 400
  • SF
харесва ми, когато се поздравяват.

Мартин беше гола-вода. И не спря да мрънка и да се оправдава пред племето си. Мрън-мрън.

# 1 401
  • Другата България
При сините Момчи го няма, след битката - няма го на пясъка при останалите.
Вече си мисля, че го медикират нещо този човек.
А, сега го видях, но до момента го нямаше.

# 1 402
  • Някъде там...
Момчил си удари два пъти контузеното коляно, а Крум не спря да хутрува пък. Момчи го няма, подозирам, че е при лекарите...
Ако не беше коляното, Крум нямаше шанс.

# 1 403
Започнах да се хващам как вече ми доскучава предаването и ми е все тая с толкова много интриги , един час и нещо пълнеж и приказки , вместо да дават по същество игри .
В началото ми бе по - интересно , сега буквално хвърлям око , колкото да не е без нищо .
Играта днешната е изключително скучна,ч и безмислена . Не ми харесва . Чакам да видя кой отбор печели и кой ще е номиниран и да видя утре каква ще е играта . Друго не ме интересува от днешния епизод .

# 1 404
  • София
Виолета се оставя да бъде победена според мен.

# 1 405
Дени ми падна в очите 😲 какъв човек си , за да нямаш грам милост към родителите си ?!

# 1 406
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Предвидима битка дадена за победа на Злобарейшините.

# 1 407
Остана време и за съвет

# 1 408
  • SF
Искав да видя разговора между Момчил и Орешкова в оригинал.
Този между Дунев и Мадагаскарков вече няма как.
Много ми е любопитно как ще й го каже.
Калоян преговаря с Радо по най-дървения начин.

# 1 409
  • Брюксел / София
Мартин е страшен мрънкалник!
Хич не харесвам Крум, но евалата! Мн умно игра. И, о, изненада: Момчи се нерви, ами не е приятно да губиш! Ама, не може винаги да печелиш! Мн слаб Рълев и доста злобен Дунев!
Разговорът между Ването и Радо в началото ми е моментът на сезона! Със сълзи се смях! Чудесни са тези момчета!

Общи условия

Активация на акаунт