💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 218
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 410
Мартин орева Черноморието. Как да не падат , като се пързаля а и предните години при умишлено лежане повече време се правеше забележка.

# 1 411
  • София
Доста странна игра от Гладиаторите - основно с полягване на тепиха. Smiley

# 1 412
За мен Виолета въобще не игра. Даде си точката на Денислава.

# 1 413
Само на мен ли положението между Мастагарков и останалите участници от племето ми напомня на ситуацията при Юлиан от първи сезон?

# 1 414
Браво на неамазонските девойки! Щот Оряшкова, без нищо лошо, далеч ми е от мита за амазонка!

# 1 415
  • София
Тази вечер ви чета само. Този тип битки не понасям. Бутане, дърпане, ръгане и друг груб физически контакт не ми се гледа.

# 1 416
Ването и Радко! Агънцетата мили!
Радко е прекрасно момче. За Рълев е от ясно по- ясно. Такива разговори водят, да ти умилее.

# 1 417
  • София
Легионерите на Оряшкова (Мартин в голяяяма сянка) биха гладиаторите. Забавна битка беше.

# 1 418
  • Другата България
В ИГ се върти предположение, че Рълев е саботирал заради грошовете на Цвети.
Почувствах се замислена.....

# 1 419
  • На Изток от Рая
Хах, Цвети като чу 2 допълнителни гласа и ѝ светнаха бушоните😂

# 1 420
  • София
Само на мен ли положението между Мастагарков и останалите участници от племето ми напомня на ситуацията при Юлиан от първи сезон?
Мастагарков и в най-лошия си ден не би се държал като Юлиян. Юлиян не беше жертва на своето племе, даже самият той си беше набелязал не една и две жертви.

# 1 421
  • Някъде в Матрицата
Ако обичат, да не закачат бейби шаркчето на този съвет.🤣🤣🤣

# 1 422
  • Варна
В ИГ се върти предположение, че Рълев е саботирал заради грошовете на Цвети.
Почувствах се замислена.....
не мисля така. Дунев макар и с 20 години по голям тренира активно, имаше и предимството за тази игра , че по нисък от Рълев.

# 1 423
Цвети има проблем с пръстите- широкопръста е! И с шопинга! Казаха ѝ, че може да харчи пак и очите ѝ кат на ония от аниметата ставаха😅😅😅😅😅

# 1 424
Е ще номинират Цвети и ще изправят Мартин да вземе някоя сабя да добута да финала. Доста прозрачни са от продукцията .
А и Момчи падна няколко пъти , какво толкова негодува срещу Крум. Не съм фен на последния , но е много пъргав и използва това си предимство.

Общи условия

Активация на акаунт