💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 124
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 485
Мачкай, Крумииии!!! Sparkling Heart

# 1 486
  • Другата България
Почувствах се отново замислена.
Ако това, което изпляска Ръльо на Цвети: „Гледай ме в очите като ти говоря“, или там каквото беше, го беше казал Фифо миналия сезон, или Момчи този, така ли щеше да се подмине....нещо за сексизма? Joy

За огромно съжаление Ръльо придоби манталитета на Виолета.
Или пък винаги си го е имал?
Мдааа.....

# 1 487
Стрина пусна на малкото си гардже. По-силна физически е, но тя е там да прави Дени победител, така че ясна работата. Дори с Марто е готова да зарови томахавката, за да постигне целта, което си е показателно.

# 1 488
Ето Ралица пак със спойлер. Като останат шест човека и Бога на игрите ще им дойде на помощ.🤣Някой син ще почервенява, а Бога сигурно някой силен ще им прати.😜

# 1 489
Не знам кой ме дразни повече Рълев,Цвети или Виолета.Ясно е че първият е първия избор на продукцията.Там изненади няма.Остават Цвети и Виолета.Да си ходят една след друга ако може .

# 1 490
Радо изключително много ми прилича на Васил Левски от популярният портрет. Никаква друга аналогия не правя, просто прилика виждам.
Ако знаеш откога си го мисля, но не смея да го напиша, за да не прозвучи като светотатство Relieved

# 1 491
Почувствах се отново замислена.
Ако това, което изпляска Ръльо на Цвети: „Гледай ме в очите като ти говоря“, или там каквото беше, го беше казал Фифо миналия сезон, или Момчи този, така ли щеше да се подмине....нещо за сексизма? Joy

За огромно съжаление Ръльо придоби манталитета на Виолета.
Мдааа.....
То е малко смешно предвид, че са един зад друг, та да се гледат в очите е логистично по-трудно, ако ще и да се въртят.

Фифо никога нямаше да го каже,  щото него не му трябваше жените да го гледат в очите все едно са му равни Grinning

# 1 492
Вече разбирам Цвети.Нама никакъв смисъл да спориш с някой,който изкривява действителността.Пестиш се..За това си зъмълчава,както сега след като Виолета й "даде правото да говори"Те това ли приемат за слабост и заради това ли я смятат за най-слабия играч?

# 1 493
  • Другата България
Ето Ралица пак със спойлер. Като останат шест човека и Бога на игрите ще им дойде на помощ.🤣Някой син ще почервенява, а Бога сигурно някой силен ще им прати.😜
Joy Това дори не е изненада.
Не “някой“. Мастагарков, аз от понеделник го говоря. Докато ви четях по време на понеделнишкия епизод.
И друг спойлер дадоха според мен с този сеир и на Ръльо желанията за грошовете.
Утре сините ще паднат, и син ще е съперник на Цвети.

# 1 494
  • Брюксел / София
Едно непопулярно мнение: Рълев и Радо от ден едно са на пангара. Този съвет е вторият, на който са спокойни и силни, могат да си позволят да се държат както си искат. Толкова: дойде тяхното време. Цвети и Крум, и Калоян не я уважават, но тя седи с тях. Въпрос на избор!
Браво на Рълев: всички гласове за Цвети и да се свършва тази мъка!

# 1 495
  • София
А Калоян си трайка..... Щото реално той изпрати Цвети в чистилището, а остави Радо и Рълев да операт пешкира.

# 1 496
Жал ми е да го кажа, но в случая Цвети не е права. Рълев е капитан от два дена и тя вече му се сърди, че "винаги" я бил подценявал. Че то от Рълев до онзи ден нищо в племето не зависеше. Ако се е чувствала подценявана да се сърди на другите. На Крум например, който рита, хвърля и джаска, след играта й на топчето.
Страгегията в днешната игра тя да играе с Оряшкова беше най-парвилното, което можеше да измислят. Така се прави, когато в отсрещния отбор имаш човек, който би победил всички останали. Пращаш най-слабия. Нищо лично, всички отбори го правят.
Ако си добра, Цвети, няма значение кой го признава или не го признава. То си е факт сам за себе си.

# 1 497
От къде е тръгнал Рълев? Нещо май съм пропуснала. Или Цвети нещо си говори ей така.
Тръгна от малобройната коалиция и оцеля в нея 6 седмици. Коалиция от двама души.
Това да, на струва ми се, че тя искаше да вложи нещо друго. Не виждам нищо лошо в това, че са оцелели двамата с Радо. А ми се струва, че Цвети искаше да намекне, че Рълев и Радо не струват и едва ли не по милост са тук.
Мисля, че Цвети му намекна къде бяха с Радо в пичовската коалиция! И ако не беше тя да я местят кат пешка по местоположенията и да им е все бушон на мъжете, можеше да ги няма по дъската на Играта! Каквото и да е, Цвети разбърка няколко пъти племената, а и самата тя се набърка къде ли не!

# 1 498
Абсолютно! Крум се е държал много по-неуважително към Цвети в сравнение с Радо и Рълев. Но на нея не ѝ е изгодно да му се сърди. Или поне не беше, вече може. Grinning

# 1 499
Много симпатизирах на Рълев , но като че ли информацитя за топлата му връзка с майка и дъщеря преди игрите и след сезона ме разочарова. А и видно е че , като дойде Вили стана по-самоуверен и наперен и малко обира от нейните негативи.
Продължавам с фенството към Радо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт