💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 584
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 500
Досега не ми харесваше Рълев, сега даже ми опротивя. А онази като заграчи, Вила де, ушите ми кървят. Ужасен ужас. И да си затворен с тях, и камери навряни...всеки ден щях да ходя на битка, да съм далече от тях поне за няколко часа...

# 1 501
Представям си Виолета как говори с клиентите си - Ти сега таА къща ще я наемаш ли или ще ми обясняАШ как не ти работи климатика!

# 1 502
  • Другата България
На мен и двамата са ми еднакво...безразлични.
Забавен ми е двойния аршин, и продуцентските простотии.
Но няма скоро да се отървем от Цвети, в това съм сигурна.

# 1 503
Ми Рълев си играе играта. Иска грошове и търси начин да ги получи. Играта вече навлиза в етап всеки да дърпа за себе си.

# 1 504
Ако Цвети беше гласувала за Теди и си беше купила два гласа, можеше ли да прати нея?! Че изпуснах бройката?!
Можеше

# 1 505
Ако Цвети беше гласувала за Теди и си беше купила два гласа, можеше ли да прати нея?! Че изпуснах бройката?!
Можеше

Не. Ставаше 5 на 5 и капитана Рълев решава.

# 1 506
Рълев си е цербер, и сега му е паднало да се гаври, стоейки зад гърба на Годзвила.

# 1 507
Можеше
Не, не можеше.
Ако имаше два гласа Теди щеше да събере 5 гласа-от Крум 1 от Калоян 1 и от Цвети 3.Стават 5 гласа
За Цвети - Рълев 2 /капитански/, Радко 1,Вила 1,Теди 1..Пак 5 гласа. Равенство  решава капитана Рълев.

# 1 508
Цвети хвърчи из облаците ,като балон с хелий относно уменията си. И точно на нея и бяга реалността и я извърта, както и когато и е угодно. Тя забрави ли всите си издънки в това племе и " невероятните " си плувни умения. Да Цвети най- слабата си в племето и една от най- слабите в цялото предаване. На пръстите на едната си ръка мога да преброя участниците, които би победила в този сезон. Ееее може и всички да победи , ама служебно, тя и това има за заслужена победа явно.🤐

# 1 509
Можеше, ако промоцията на Рълев, бе предложена и на Цвети. Та да си купи 3 гласа за 90 гроша

# 1 510
Основната драма на Цветка е - злопаметна, глупава и обидчива е.

# 1 511
Можеше
Не, не можеше.
Ако имаше два гласа Теди щеше да събере 5 гласа-от Крум 1 от Калоян 1 и от Цвети 3.Стават 5 гласа
За Цвети - Рълев 2 /капитански/, Радко 1,Вила 1,Теди 1..Пак 5 гласа. Равенство  решава капитана Рълев.
Да,забравих за 2 та капитански гласа

# 1 512
Рълев копае дъното днес.
Ралица трябваше да каже:
Рълев, ти падна ли от Мастагарков вчера?
Рълев, ти падна ли от Дунев днес?
Рълев, ти слабо звено ли си?

Вила няма какво да я коментирам. Отвратително същество

# 1 513
Зорлем ме накараха да харесвам Цвети. Много изгрубяха срещу нея, особено Виолета. Ако някой така се държи с дъщеря ти, Круела???

# 1 514
Ужасно е това женище!! Тая Виолета е пълна гад!!

Общи условия

Активация на акаунт