💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 717
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 515
Пак сте ми дали домашно! ♥️
Цвети обаче не е бушон на Рълев и сие , а на Крум и Калоян.А тя допълнително хвърля...
срещу вентилатора.
Играта днес, ма хич не ме интересува  кой  и какво.Важно ми е , че на Жокера му резнаха крилцата.

# 1 516
Рълев заглади косъма, обаче. Прави впечетление рязката промяна в държанието му. Не мисля, че е чак толкова черен, той и към себе си е силно критичен. И си е дървар. Истината е, че Крум се държеше също много лошо с нея, но тогава и тя си мълчеше и Калоян си мълчеше.

# 1 517
Основната драма на Цветка е - злопаметна, глупава и обидчива е.
И яко мрънкало. Това момиче през целия сезон до сега все нещо не и изнасяне, все нещо не и харесваше. Как пък за едно нещо не измрънка.

# 1 518
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Възхищавам се на Рълев за спокойствието му, има много по-зряло и адекватно поведение от вечната жертва. Къде го върна Рълев, какви дребни неща продължава да помни и намила ли намила. Супер токсично и натоварващо поведение. Вие представяте ли си да съжителствате с човек, който пред хора все вас ще изкарва черен, че по времето на динозаврите примерно, не сте и дали втората кожа на съблезъба и сте я подценили в способността и да бере боровинки, потрес.
Иване, няма смисъл на такива хора никога не им стигат вниманието, извиненията или разумните доводи.

# 1 519
Рълев си е цербер, и сега му е паднало да се гаври, стоейки зад гърба на Годзвила.
Какъв цербер е Рълев, Цвети просто не си дава сметка колко усилия коства на останалите да ѝ търпя капризите и май наистина не осъзнава колко зле се представя в повечето игри.

# 1 520
  • София
Цвети, Цвети както каза Гатьо в игри на волята всеки си заслужава това, което си е заслужил. Интересно ми е сега с какви очи гледа на коалицията си с Крум и Калоян.
А пък Калоян в момента как се мазни ми става още по-противен.

# 1 521
Досадни са ми Гладиаторите вече. Грам не ми е интересно тяхното племе, защо ни мъчат цял час само с тях.

# 1 522
На мен пък ми стана мъчно за нея и смятам,че рълев я обиди

# 1 523
  • София
Цвети забелязва как другата коалиция говори срещу нея, но не забелязва как те се подкрепят един друг... не вижда и, че никой от нейната коалиция не я защити... освен Калоянчо, който зад кулисите реши да и подаде ръка... браво Кала, евала... много героично! Rolling Eyes
А Крумчо и това не направи.

# 1 524
Виолета е ужасно същество .Ако имаше по-малко хора като нея света щеше да е по -добър.

# 1 525
  • София
Айде пак Съдебен спор. Кой от сините е сгафил, че нещо много силни станаха... Е, предполагам де.

# 1 526
Утре пак ще има сгазили лука

# 1 527
Наистина ми е жал за Цвети. Това е момиче на 20г без родители. Може и да е дразнеща, но тя непрекъснато търси одобрение като Мастагарков и затова не се разбра с Радо. Оттам мина в лагера на Крум и я обявиха за предател номер 1. Виолета се държи безобразно с нея. И сама в стая остана. Доста и е тежко.

# 1 528
А Круела после не мога да я гледам. Нейната злоба никъде я няма. Наред с други гадни качества.

# 1 529
  • Брюксел / София
Цвети мрънка от ден първи. Тя е може би с най-много синхрони. Още в племето на амазонките не я търпяха останалите девойки. В момента, в който им се отдаде възможност, и се отърваха от нея.
Влезе със заявката, че е по-силна от Гого, някакво супер пренебрежително изказване беше направила за него. Оказа се, че е силна само в собствените си очи.
Рълев има нерви от въжета. Аз нямаше да мога да я изтърпя.
Права е Цвети единствено за Виолета: изключителен емоционален насилник е тази жена и мн агресивна, мачка с поведението си! Ама, мачка, който й се оставя!
Утре пак ще гледаме драми, следва втора серия на телефонгейт!

Общи условия

Активация на акаунт