💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 424
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Sofia
Опаааа, какви правила, какви 5 лева? Тези добре ли са? Как може да спазваш и да държиш на нещо, което го няма, изначално?

# 1 531
Виолета е с ужасен ,ужасен език, ама пък и Цветка не е за изтърпяване. Крум направо си е за медал ,че я прикотка в неговата коалиция и трябва да си я търпи. 🤪

# 1 532
  • Варна
Ами не е хубаво да си аутсайдер, но Цвети е такава.
Не можа да се впише при амазонките, с Радо и Рълев не се получиха нещата, а няма житейския опит и устата на Виолета за да я наддума.
В много игри се издъни няма какво да се лъжем... Подценявали я. Е тя и на пъзела с тигрите беше много уверена и и го дадоха, ама се издъни тотално там.  На  топчетата преди две седмици сто часа вкарва едно топче. Тогава те с Калоян прецакаха племето. Да на никого не му е приятно да е такъв, но който  е слаб трябва да го гонят.

# 1 533
Само Продукцията има право да нарушава правилата, нахали с нахали!

# 1 534
  • София
Много глупаво проведен съвет от Гладиаторите: толкова много ли ги ги дразни това момиче (Цветка) че плюха на всякакви стратегии? Рълев беше ясен (преди две седмици пророкувах нещо за неговия едит: е сега се вижда).
Обаче Вили тук прецака напълно досегашната си игра: нали уж играеш за жена победител: защо втора седмица се стреля по жена? Ми боговете на ИВ тук ще се намесят и няма да позволят дуел мъж срещу жена

# 1 535
Колкото е да не ми харесва Цвети, тука Виолета наистина нямаше право да се намесва и да реагира по този начин.
А Крум и Калоян се бият в гърдите, че са големи мъже, но никой от тях не защити Цвети. Само Калоян както се казва "по терлици се изниза", колкото да замаже положението. Ама иначе в открит конфликт никой от тях не влиза срещу другата коалиция.

# 1 536
Рълев определено е доста по-арогантен откакто на рамото му кацна Вили, за което и има право, но няма как да не направи впечатление, че на съвет, когато се номинира някой той е с най-голямата и щастлива усмивка, знаейки, че е в безопасност. Вярвам, че това наранява Цвети и е нормално да му се дразни. Ако Виолета не се беше намесила имаше шанс да се разберат, тъй като Рълев не е човек, който да търси излишни конфликти, но и това беше пресечено.

Хареса ми, че Калоян отиде при Цвети и й даде подкрепа на четири очи, публични изяви са й в повече вече.

Утре пак ще има другарски съд.

# 1 537
Виолета е ужасно същество .Ако имаше по-малко хора като нея света щеше да е по -добър.

Но продавала къщи за 100000 долара в Сащ.Е та в САЩ къща за 100000долара си е коптор.

# 1 538
Цвети се държи адекватно на ситуацията. Не мисля, че мрънка, напротив, понася стоически издевателтвата над неа. Тези хора са се нахвърлили върху нея и се държат безчовечно. А особено много си позволява този вампир Виолета.

# 1 539
  • Другата България
Достоен завършек на епизода.
Започна с диалога между овена и агънцето, култов, завършва с нова култова реплика, този път от Ралица.
“В ИВ знаете, че това, на което НАЙ-МНОГО държим, са...ПРАВИЛАТА“. Смех, смех, от най-смешните. На КОЕ държите, Паскалева? Риторични са ми въпросите, но то вече дори не е смешно. Плачевно и трагично е.
Момчил ли ще е “виновника“? Защото съм сигурна, че съветът ще е син. На 90% де, винаги има изненади.

# 1 540
  • Някъде в Матрицата
Утрешната игра ми се вижда по като за гладиаторите.
Чудно, какви пак правила са нарушени?

# 1 541
Наистина не знам какъв човек трябва да си, за да търсиш недъзи и да обиждаш едно дете с рядка сила и необикновено труден старт в живота.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:34 от Pretty_real8

# 1 542
  • BG-DE
Според мен май Старейшините утре ще са на съвет🤔 Това е игра, никой не е обиждал Цвети персонално, а като играч. Това, че е супер негативна и мрънкало може да си има обяснение но пък и тези хора там не са й приятели и не са длъжни да я търпят.

# 1 543
Ох, не мога да гледам Калоян и неговите гащи, не знам как му държат всичките "скъпоцености" под контрол 🤣🤣
Много ми и нелепо,все едно гледам малко дете 🙈🙈

# 1 544
А дали Цвети не трябваше да си изхарчи грошовете, просто за да не е вкусно печено за противника си, ако и да я номинират и така да демотивира Рълевци да ѝ излизат насреща, а да се сдобие с противник в категорията си (Теди)?

Общи условия

Активация на акаунт