💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 360
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 620
Защо въобще се споменава, че Цвети е сираче. Цвети не е казала, не ме номинирайте защото съм сирак, нито по някакъв начин е търсила съчувствие заради този факт. Не знам какви лични драми им се привиждат на някои.
защото това е социална игра, не олимпиада. Гледаме хора, характери, с различен житейски опит, възраст, съдба, манталитет и т.н. Още от ден едно Цвети мрънка като някаква бабка, да. Но е незряла, с особена съдба, вероятно намерила отдушник за много неща в спорта, но й предстои дълъг път още. Затова ми става мъчно, че жена, която може да й бъде майка, я кълве грозно, та грозно, и мъжете пък я подмятат като пионка...мъчно ми е просто.

Да, за Момчил и аз съм на тръни!

# 1 621
Според мен Крум не сгреши като разкара Мишо при амазонките - реално ако беше останал Мишо с Радо и Рълев, после пак щеше да дойде Вили и да са в силна доминантна позиция. Вече по-натам при разпределението на силите сбърка, че не взе Оряшкова първа, ама нали Цвети гарантираше за Мудева. И друга голяма грешка беше, че на съвета стреля по Мудева. Ако беше дал глас за Виолета с мотива, че идва и почва да крои стратегии, имаше шанс да запази възможност да играе с Мудева и Теодора. А можеше и да говори с всички жени наистина. Но реално мисля, че си е имало задруга на двойките и Виолета и Рълев щяха да си заиграят заедно при всяко положение, а с тях и Мудева и Теди. Реално най-голямата му грешка е, че не прибра грошовете и имунитета.

# 1 622
В случая с Цвети и Рълев нещата ескалираха, когато Виолета без да е помолена се намеси. И тъй като е Виолета го направи грубо, без такт и безпардонно и Цвети още повече се обиди. Рълев отново без вина го отнесе, но той е бушон от ден едно и обикновено го отнася заради съюзниците си.
И, ако чухте на резиденцията Рълев и обясни човешки на Цвети, че няма какво повече да направи освен да и се извини, но за Цвети просто не е достатъчно.
Цвети май само коментарите на Рълев отчита, все едно само той не е бил очарован от играта ѝ се чудя сега как реагира, когато вижда и другите какво всъщност мислят за нея и играта ѝ. 

Много тъжно наистина, ако това, през това, което е минала, е причината тя да е толкова много мрънкаща, натоварваща, злопаметна и черногледа.

Надявам се да се промени и да осъзнае, че такова сръдливо детинско поведение, в частност приемането на толкова надълбоко на коментари от хора, които реално са никои в живота ѝ и дори не са лошо настроени към нея, вреди главно на самата нея Grinning

# 1 623
Стискам палци Момчи да е добре и не си е контузил много коляното, че един достоен мъж и човек. ❤️

# 1 624
Шести път пиша и ААА да публикувам и пръстето ми праща коментара в небитието..😜
Мери , дано не си права за Момчил, но при син съвет....
Деница не я харесвам още от "Един за друг" и има защо-за нея не е никой..
"Гледам",че "решите" Рълев,та и аз да се включа-така легна на Пенка, че чак не беше приятно за окото.Нищо,че после си направи сепуку на синхрона.
Не гледах промото, но то е и без значение.Ще стане, това което ще стане(ала Гатьо)

# 1 625
На Виолета като не ѝ отърва са все късметлийски игрите.

Отделно това тик ли е някакъв или й се задържа храна по зъбите, защото докато говори и премлясква и си кълчи устата. Още на синхроните на реката го забелязах ( а, там уж нямат храна,).

Намества си хиалурона.

Priceless 😄😄😄

# 1 626
  • Другата България
Малък Ръльо и той гладиатор......
Агънцето пак липсва, вероятно не е разбрало кога и къде да дойде за снимка, и докато го обмисли....Blush

# 1 627
Според мен Рълев не може да губи. Загубите на вчерашната капитанска и днешната от Дунев яко го изнервиха. По този случай напада най-лесния от противниковия отбор, изпускайки пАрата. И какво велико измисли, за да има победи в битка. Да е номиниран и да бие Цвети, за да й краде грошовИтИ. Мноооого мъжко, Рълев, много, много спортментско 😎
А Цвети и Мастагар са типични представители на зодия риби. Мрънкат си, черногледи са, връщат се за разбори на минали събития, но не са злонамерени и са чувствителни. Поне моите наблюдения над тези водни представители са такива. Надявам се, че не засягам пишещи тук рибки и рибоци 😉

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 00:02 от KatyaS

# 1 628
  • София
Нещо встрани от страстите тези вечер…..

Значи Рълев влиза с брат си, познава се с Цецо и Дени и Майка й-5 човека коалиция.
Мудеви са с Оряшкова - 3 човека коалиция.
Някой друг има ли в коалиция повече от 2 човека?

# 1 629
  • sofia
Хора, аз заспах на този епизод 😂 Изгледах играта и заспах. Беше ми ясно, че Цвети гори. Чат-пат в просъница дочувах гласа на Виолета, но тоя Биг Брадър не може да ме държи будна и да ми провокира интереса.
Мъж ми каза, че като си замине Цвети и вече нямало за какво да гледа...то жени не останали 🤣🤣

# 1 630
Малък Ръльо и той гладиатор......
Агънцето пак липсва, вероятно не е разбрало кога и къде да дойде за снимка, и докато го обмисли....Blush

Той май не присъства на общите гладиаторски срещи,но вчера Цецо качи снимка с него от залата,а миналата седмица са били в някакво училище на гости с Рълеви,Денислава,Мудева,Румен и Ива.

# 1 631
Опааа ново двайсет, пардон нарушение.Достойно за наказание на съвет.!?
☹️

# 1 632
Нещо встрани от страстите тези вечер…..

Значи Рълев влиза с брат си, познава се с Цецо и Дени и Майка й-5 човека коалиция.
Мудеви са с Оряшкова - 3 човека коалиция.
Някой друг има ли в коалиция повече от 2 човека?
Като добавиш Елвиса и Дуневи, спретнали са коалиция да се добутат до топ 10. Даже без Цецо, който е индивидуален играч и го отстреляха рано-рано.

# 1 633
  • Дубай
Опааа ново двайсет, пардон нарушение.Достойно за наказание на съвет.!?
☹️
Моля се, Момчил да е ок и да не е  той  "прегрешилия". Не ми хареса днешният епизод, не харесвам такива груби игри.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 08:24 от I.V

# 1 634
Според мен Рълев не може да губи. Загубите на вчерашната капитанска и днешната от Дунев яко го изнервиха. По този случай напада най-лесния от противниковия отбор, изпускайки пАрата. И какво велико измисли, за да има победи в битка. Да е номиниран и да бие Цвети, за да й краде грошовИтИ. Мноооого мъжко, Рълев, много, много спортментско 😎
Скрит текст:
А Цвети и Мастагар са типични представители на зодия риби. Мрънкат си, черногледи са, връщат се за разбори на минали събития, но не са злонамерени и са чувствителни. Поне моите наблюдения над тези водни представители са такива. Надявам се, че не засягам пишещи тук рибки и рибоци 😉
Rolling Eyes

Ама Рълев мъж ли ѝ е, влюбен ли е в Цвети нещо, задължен ли ѝ е по някакъв друг начин, че да не си играе играта и да се съобразява с нея?

За какво му е да я пази в игра, в която редовно се изправят жени срещу мъже на елиминации? И ако не е той, някой друг или някоя друга ще я отстрани, това за по-мъжко и по-спортсменско ли ще се брои? Или на Цвети трябва да ѝ се даде специален статут да не се номинира изобщо заради грошовете? Rolling Eyes

Цвети ми стана неприятна, още като се озова на реката и едва ли не порицаваше другите, че са усмихнати и позитивни.

А Мастагарков ми е с много различен вайб от нейния и въобще не намирам прилики между двамата въпреки зодията им. 

Всъщност, по вайкане, кахърене и злопаметност Дунев ми е като нея.

Общи условия

Активация на акаунт