💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 446
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 755
Дописвам: прочетох, че Момчил имал лепенка на коляното. Аз не съм я забелязала, може и Радо да не е. Да не говорим, че те всички участници имат някъде лепенки. Мастагарков има на рамото, Оряшкова има огромна лепенка на ръката. Тези са ми се набили защото сигурно в някакъв момент са дадени в близък план, но изобщо не съм обърнала внимание, че Момчил има лепенка. Довечера ще обърна внимание.

В ИГ на Момчи има снимка от 25.09 с лепенка на коляното , сравнително голяма.Най-вероятно наистина е от операция.Което ще рече ,че е с доста големи болки по време на игрите и все пак се представя повече от достойно.

# 1 756
Ако правино си подреждам хронологията-Момчи се е контузил, раздавайки се за амазонките на 300%, за да им покрие липсите на тях във възможности и игра. Докато търпи Мудевите изцепки. Или греша?

# 1 757
Ако правино си подреждам хронологията-Момчи се е контузил, раздавайки се за амазонките на 300%, за да им покрие липсите на тях във възможности и игра. Докато търпи Мудевите изцепки. Или греша?
То вярно... още там си беше малко контузен май на коляното...

# 1 758
Някой гледа ли Мудеви при Гала? Ако може накратко да сподели какво казаха за Момчил? Още ли са така нагли? 🤪
Гледах запис и на пресекулки.
Румен каза,че е бил доста  изнервен и към днешна дата твърди, че в онзи момент е грешал за някои ситуации и моменти, включително и за Момчил.
А значи са обърнали палачинката! Nerd
До оня ден друго твърдяха, но като видяха накъде духа вятъра и друга песен запяха! Satisfied

Дори не мога да си помисля да си го причиня да ги гледам.
За тях със страшна сила е валиден лафа "Бъди красив/а и мълчи". Едно изречение не могат да вържат. Такава мъка е докато роди главата им някаква мисъл. Затова синхроните им бяха трудни за гледане, а в добавка и доволно полети със сълзи.

# 1 759
Цвети... за съжаление я разбирам напълно... израснала съм по много сходен начин и мога да ви кажа откъде идва всичко това. Първо - от яд, който таи, към живота- защо е така ощетена когато други не са. Второ- при липсата на адекватен родител (или изобщо родител) няма как емоционалната интелигентност да се развие и реално тя не успява да се справи добре с емоциите си. Иска да докаже пред света, че едва ли не заслужава мястото си под слънцето въпреки шамара от съдбата. Аз лично съм много сприхава и рейджвам на какво ли не след като и мен навремето животът ме постави в такава ситуация. Че и тя даже си е прилично адекватна. Но ненавижда неравнопоставеността (очевидно заради живота си) и я проектира във всяка ситуация, а не във всяка ситуация я има.
Аз лично не съм й особен фен, аз не мрънках толкова на нейните години (по-късно се появи тази ми черта Simple Smile ), но абсолютно всяка нейна проява на мен ми е логична и близка до ума, имайки предвид семейната й история

# 1 760
Цвети... за съжаление я разбирам напълно... израснала съм по много сходен начин и мога да ви кажа откъде идва всичко това. Първо - от яд, който таи, към живота- защо е така ощетена когато други не са. Второ- при липсата на адекватен родител (или изобщо родител) няма как емоционалната интелигентност да се развие и реално тя не успява да се справи добре с емоциите си. Иска да докаже пред света, че едва ли не заслужава мястото си под слънцето въпреки шамара от съдбата. Аз лично съм много сприхава и рейджвам на какво ли не след като и мен навремето животът ме постави в такава ситуация. Че и тя даже си е прилично адекватна. Но ненавижда неравнопоставеността (очевидно заради живота си) и я проектира във всяка ситуация, а не във всяка ситуация я има.
Аз лично не съм й особен фен, аз не мрънках толкова на нейните години (по-късно се появи тази ми черта Simple Smile ), но абсолютно всяка нейна проява на мен ми е логична и близка до ума, имайки предвид семейната й история
Заради дете, като Цвети, бих се сбила с всяка коза, като Виолета, за да я сложа на мястото й! Навсякъде в живота ни има по едно Цвети, мачкано от една Виолета! Ненавиждам хора, особено жени, които се изтъкват постоянно и само повтарят "аз, аз, аз..."! Ако ще и да са носители на Нобелови награди! Ако човешките ти качества са равни на 0, не ме интересуваш! Стискам палци на Цвети Simple Smile

# 1 761
Довечера ще има Тарзан да видим колко участници ще го минат Simple Smile

# 1 762
Някой няма ли да сподели някаква супер сълзлива история за Виолета, че на мен пък нападките и епитети тук срещу нея ми идват too much? Rolling Eyes

Съвсем сериозно вече, може и тя да е имала някакви тежки житейски драми и затова да проявява един вид компенсаторно поведение.

# 1 763
Предполагам, че Виолета не знае историята на Цвети, защото в противен случай нямаше да пропусне да каже нещо гадно и за това. Отвратително женище.
Крум и Калоян ги е страх от нея.
Нападайки младо момиче на годините на дъщеря ѝ с такава агресия иска от една страна да даде сигнал към младите момчета да не смеят да забелязват, че тя е хубаво момиче и да им хрумне да я пазят. От друга прави показнО какво ще се случи, ако някой има смелостта да не я слуша или само да я подразни.

# 1 764
Имам въпрос. Не помня от предишните години - ако капитан отпадне на капитанска битка, как се решава кой да бъде нов капитан? Ясно, че гласуват, но ако гласовете са наравно, примерно 3 на 3, кой взима крайното решение? Или отпадналият капитан еднолично посочва заместник?

# 1 765
  • София
Имам въпрос. Не помня от предишните години - ако капитан отпадне на капитанска битка, как се решава кой да бъде нов капитан? Ясно, че гласуват, но ако гласовете са наравно, примерно 3 на 3, кой взима крайното решение? Или отпадналият капитан еднолично посочва заместник?
В сезон 1 теглиха чоп жълтите веднъж, след това май няма случай гласовете в този случай да са били равни: обикновено просто някой казва "ми аз съм" и другите: "ахъм, ми щом искаш, давай"

# 1 766
  • София
В този сезон нали отпадна вече един чутовен капитан, Мудев. Та се получи точно както Дидо казва, опечалената Мудева рече, че тя трябва да заеме неговото място и всички с приглушен глас се съгласиха.

# 1 767

Всъщност никой не е на 100% сигурен къде и кога точно се е контузил Момчил, а и той не е споменавал и дума по въпроса. Това със скока си беше чисто мое предположение, защото ми направи впечатление абсолютно неразумното му решение да скочи от такава голяма височина без въобще играта към онзи момент да го налага. Та изводите в цитата са малко пресилени. Ако наистина се е контузил точно тогава  може да се сърди само на себе си.

# 1 768
  • София
В този сезон нали отпадна вече един чутовен капитан, Мудев. Та се получи точно както Дидо казва, опечалената Мудева рече, че тя трябва да заеме неговото място и всички с приглушен глас се съгласиха.
И точно заради това Гатьо изгоря

# 1 769
  • Брюксел / София
Някой няма ли да сподели някаква супер сълзлива история за Виолета, че на мен пък нападките и епитети тук срещу нея ми идват too much? Rolling Eyes

Съвсем сериозно вече, може и тя да е имала някакви тежки житейски драми и затова да проявява един вид компенсаторно поведение.

Да уточня, че изобщо нямам представа за житието и битието на Виолета, но на пръв поглед мога да кажа не точно като сълзлива история, а като трудности: сама жена в чужда държава да се установи и да си намери мястото не е лесно; мернах на няколко пъти, че Денислава не е била с нея - нямам идея дали е така, но ако е вярно, не й е било лесно да е без детето си (независимо какви са причините за това). Смятам също така, че Виолета е в предаването заради Денислава и играе, за да я подкрепя по всякакъв начин. Сега ако извъртим това като една майка прави нещо за детето си - Виолета изобщо няма да е толкова черна защото нали всяка майка в общия случай би направила всичко заради детето си Simple Smile Изобщо не се опитвам да защитавам Виолета, разсъждавам си по зададена тема и картинка Simple Smile
Освен това на мен Виолета не ми изглежда толкова зла. Поведението й е отвратително защото е резултат на защитна стена: напада, за да не бъде нападната. Изобщо не казвам, че това е добре, но разбирам поведението й. Подозирам, че това поведение е изградено, за да се справя с трудностите в живота си и сега просто се държи по същия начин и в ИВ. Тя няма как да се държи по този начин в реалния живот, а в предаването да е коренно различна. Но в предаването дразни и е неприятна защото другите участници могат да са й деца и тя едва ли реално се чувства застрашена от тях, ама това поведение си й е станало втора природа...
Убедена съм, че в много от нещата, които казва и прави изобщо няма злоба, просто се опитва словесно да мачка, за да не бъде смачкана. Естествено, няма трудности, които да оправдават подобно токсично поведение...
Та така, не знам дали избелих малко образа на Виолета, но със сигурност не е само черна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт