💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 299
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Аз съм на коренно различно мнение за Виолета. Изобщо не съм съгласна, че животът я е направил такава. Човек се ражда така. За да си защитя мнението ще дам за пример как от едно и също семейство излизат две коренно различни деца по характер. Раждаш се лош, просто тази лошотия и е помогнала. Съгласна съм, че за сама жена в чужбина е изключително трудно не само да оцелее, а да се справи така добре с живота и само жени с такъв характер успяват. Но, тя е лош човек. Няма нещо, което може да ме убеди, че има доброта в нея. Никаква емпатия и се бие до смърт. Тя е мъж войн в тялото на жена.

# 1 771
Рълев как се подмазваше на Гатьо, какви чупки в кръста бяха, а сега когато той се сдоби с власт ехидната усмивка не слиза от лицето му.
Цвети, когато гласува за него за капитан, спомена, че се надява той да омиротвори племето, т.е. малко да озаптява Виолета. На всички им е тегаво по време на нервните ѝ изблици. Единствен Рълев би могъл да ѝ повлияе, но май и на него му е взела страха.

Надявам се да е вярно, че е заедно с Дени. Пожелавам им да се вземат и Злобара да му стане тъща.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:57 от LadyCharming

# 1 772
  • София
Наистина отначало Рълев на синхроните само за развитието на "връзката" си с Гатьо говореше. Как днес ще му каже това, после онова. Мъчеше се да се хареса по всякакъв начин и се хилеше като зелка на простотиите му, помните като се подстригваха, нали. На мен ми изглеждаше тогава смешен и залупен.

# 1 773
Ох, Виолета хем разбирам този защитен механизъм, хем не мога да се съглася, че е нормално да мачкаш всичко живо, което не е на твоя страна и да възвеличаваш всичко, което е с теб, и се съгласява с това твое поведение. Никаква обективност...

# 1 774
  • BG-DE
И Виолета и Мартин са на принципа "който не е с мен е против мен" 😊

# 1 775
  • София
И аз съм със същото впечатление от образа на Рълев. В племето на пичуити беше много сервилен, то не подстригва Гатьо, то не подава ръка, която Гатьо отказва да стисне, а му вика да се обособи, голямо подмазване беше. Никак не ми беше високо мнението за него. Радо стоеше по-достойно.
Сега става ясно, че Рълев не е баш мижитурка, силен играч е и онова поведение е било някаква стратегия (вероятно), но пак не мога да го захаресвам на 100%, има една хладна пресметливост сякаш у него, която не ми допада.

# 1 776
  • Другата България
Този път не успях да ви изчета, а и нямах време да разсъждавам кой ще е нарочен от Паскалева за нарушение на “правилата“ /как звучи само, особено когато става въпрос за точно този конкретен сериал/. Още снощи писах, че според мен съветът ще е син, продължавам да го мисля и се чудя каква чутовна глупост са сътворили.

# 1 777
  • София
За мое съжаление във фейсбук яко го погнаха Рълев :/
Жив ще го изядат. :о

Днес в Парадайза срещнах Мирела с Юлиян Костов. Излизаха от магазин, Мирела беше нарамила един куп големи пликове, явно е имало здрав шопинг, а Юлиян вървеше на метър зад нея, хах.
Мирела отдалеч се открояваше ярко. Много пипната и красива. И всичко и излизаше навън, особено гърдите, мхмхм. Wink

# 1 778
И аз си мисля, че съвета ще е син. Първо са повече в племето, което винаги затруднява гъсеницата, а второ са по- едри и през лабиринта ще им е зор. Ама то не може само за тях да пускат битки, защото с това темпо червени ще изчезнат от картата. И след нелепата първа фаза ще имаме още по- нелепа втора.

# 1 779
Рълев има много качества на атлет, издръжлив и силен е. Но да, има нещо подмолно, което е добре за ИВ- именно това изисква играта. Не е "агънце" той. Не е и спортна злоба. Селска хитрост е.Андрешко така си представям. От останалите играчи започнах да симпатизирам на Радо.

# 1 780
  • София
Днес в Парадайза срещнах Мирела с Юлиян Костов. Излизаха от магазин, Мирела беше нарамила един куп големи пликове, явно е имало здрав шопинг, а Юлиян вървеше на метър зад нея, хах.
Мирела отдалеч се открояваше ярко. Много пипната и красива. И всичко и излизаше навън, особено гърдите, мхмхм. Wink
Добро начало на вeчерта. Keep going Smirk

# 1 781
А Вила не ви ли напряга, позитивна ли ви е?
Чак не вярвам какво чета.

И на Рълев далеч не му е само това "гледай ме в очите".

Подкрепям на 100%! Виолета е токсична личност, “були” по английско му.

Рълев и той се държи ужасно с Цвети и яко ми олекна. Не мога да го подкрепя от тук нататък колкото и да се възхищавам на качествата му в битките.

# 1 782
  • Другата България
За мое съжаление във фейсбук яко го погнаха Рълев :/
Жив ще го изядат. :о

Аз съм писала и преди, сега отново ще го кажа - за мен Мирела е като Денислава. И като Мудева. По-човечна е, по-....непринудена, но е поредната златотърсачка, затова ми е мъчно за Юлиян Костов, който очеизвадно е яко хлътнал. Не им давам продължителен “живот“, на връзката. След време може да срещнеш така Денислава с пликове, а зад нея Рълев /и за него ми е мъчно, още отсега/, и на тази поредна авантюра на Дени не предвиждам много “живот“. Може и да греша, но така ги виждам нещата.

Ето Ръльо вече припечелва и от реклами. И далеч не е единствения, те почти всички И за това са влезли.

Фифо и той така. Дори и в Бали си пие добавките момчето.

А ето го моето момче, по братски. Heart

# 1 783
  • Буркина Фасо
сиво вещество излизаше ли навън? Smiley

# 1 784
Виолета се защитавала и нападала първа, за да не бъде нападната. Сериозно ли?! В снощния спор между Цвети и Рълев по какъв начин беше застрашена и заплашена, че да се намесва и да се държи грубо и агресивно. Айде моля ви се, глупости.

Рълев напълно си заслужава погването.

Общи условия

Активация на акаунт