💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 603
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 830
Не знам кой ще загуби днес, но силно се надявам Цвети да си тръгва вече, че освен мрънкотене друго не показа в това предаване. Жалко исках да ми е фаворит много....

# 1 831
Доста са усложнили играта.

# 1 832
  • Другата България
Крум не ми е любимец, но наистина го разкостиха предния път за идеята той да се изправи срещу Мудева, изкараха го какъв ли не - не било мъжкарско, не било достойно, правел го само за да трупа грошове ... Пък сега Рълев е със същия немъжкарски и недостоен план. Ами мразя такива двойни аршини. Не мога да захаресвам Рълев и това е.
Същото мисля.
Само че Крум не е харесван толкова, колкото Ръльо, нормално е. Blush
Във ФБ затова го линчуват, и с право според мен.

# 1 833
Цвети е прекрасно момиче. Има травми и затова мрънка. Няма проблем, дано е щастлива и мемтае много.

# 1 834
  • Брюксел / София
Трасето е мн дълго и интересно. Единственото, което ме дразни е скръндзливостта
на продукцията: не можаха да сложат две мрежи.
Всеки отбор трябва да си има трасе. Големи скръндзи са продуцентите.

# 1 835
  • София
Синхроните са снимани по тъмно, смятай битката колко е продължила.
Сините са по-тежки, затова ще загубят.
Те червени и да искат да саботират, сините са доволно зле. Sweat Smile Ще си поиграят доста дълго.

# 1 836
  • Sofia
Елвиса намаза да го прегръща нашето любимо лъвче Smile

# 1 837
  • Другата България
Синхроните са снимани по тъмно, смятай битката колко е продължила.
Сините са по-тежки, затова ще загубят.
Те червени и да искат да саботират, сините са доволно зле. Sweat Smile Ще си поиграят доста дълго.
Именно.
Червените просто няма как да паднат в тази игра, Мартин, Мастагар, Оряшкова, че и Момчил общо като кг. са много по-тежки от Цвети, Теди, Радо и Крум, че дори и Калоян.
В тази игра по-леките играчи определено имат предимство.
А щеше да е интересно да видим как ще проработи плана на Рълев.

Но още снощи от промото стана ясно, че сини ще паднат.

# 1 838
Добре, на Денислава не ѝ ли е неудобно да коментира какво бил казал Мастагарков като капитан за стратегията и какво са казали Мартин + Момчил. Ами като харесва повече стратегиите на Мартин, гласувай за него да бъде капитан. Просто е. 😎

# 1 839
  • Брюксел / София
Значи еднакво недостойно е, когато Крум искаше да го номинират, за да се бие срещу Мудева и сега, когато Рълев иска да излезе срещу Цвети, за да вземе пари. Обаче, на мен Крум не ми е толкова симпатичен защото съсипа племето на гладиаторите, а Рълев го харесвам затова гледам на желанието му да бъде номиниран, за да се бие срещу Цвети като стратегия Wink Пристрастна съм, знам, ама това е - Рълев и Радо са моите хора в този сезон Simple Smile

# 1 840
Май Виолета подсказала на Дени кой е номиниран. Преди да тръгнат нещо си комуникираха с жестове.

# 1 841
Проблемът на Цвети е просто, че няма дар слово или логорея колкото други, а не, че мрънка повече.
Леля всъщност е доста по-голямо мрънкало от нея, постоянно недоволна и намираща кусури, но умее да говори по-убедително и е по-социална. Ако Цвети умееше да се изразява по-добре, нямаше да обира толкова критики.

# 1 842
  • Варна
Май Виолета подсказала на Дени кой е номиниран. Преди да тръгнат нещо си комуникираха с жестове.
Тъкмо това си мислех, дали двете змии не си комуникират по някакъв начин по време на игрите

# 1 843
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Същото мисля.
Само че Крум не е харесван толкова, колкото Ръльо, нормално е. Blush
Във ФБ затова го линчуват, и с право според мен.
На мен двамата са ми еднакви - много силни на арената, добри в стратегиите, но с разни кофти прояви на характера от време на време. Крум спрях да го харесвам след едноличното решение да вземе само жени при разпадането на Амазонките, при Рълев бавно се натрупваха разни "дребни" нещица като това в момента и в един момент се посъбраха доста.
То всички си имат някакви минуси - къде по-големи, къде по-малки, само Дунев е целият в бяло. JoyJoy

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 20:53 от Reinа

# 1 844
  • София
Сега се сетих Калоян колко беше зле на предната игра, на която трябваше да минават змейка, носейки някой...

Общи условия

Активация на акаунт