💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 200
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 1 950
Именно. Саботаж или не, никой не ги е записал открито, с Виолета имаше още един човек на пъзела. Няма как някой да е на 100 процента сигурен, че саботира. Слага им думи в устите и се опитва да им изкара плановете.
Ралица ли е, каква е, е отвратителен водещ. Продукцията няма право да се меси в стратегията на играчите и да прави внушения.

# 1 951
Ох като първокласници сега ще се обясняват...Като продукцията прави схеми може, като са играчите не...Защо? Защото не им излиза математика ли?
И от продукцията ми писна и от Ралица.

# 1 952
Изгонете я служебно тая!

# 1 953
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ралица е във вихъра си, Виолета не е познала на кого да мутрее.

# 1 954
Рълев много внимателно си мери думите Joy

# 1 955
Ралица е евтин интригант мъчещ се да сътвори от нищо нещо.

# 1 956
За първи път някой излиза срещу Ралица. Ами мен ме кефи. Ралица колко сезона ги мъчи и особено този сезон ги строяваха като … Стига са го дъвкали, нямат доказателство за саботаж, няма как да обяват че е против правилата

# 1 957
Стрина Вили каза, че ребрата я боляли от три дена, т.е реве заради дънерите, от там сигурно са и лепенките по ръцете. А пък колената са сигурно от щерка и.😁

# 1 958
  • Брюксел / София
Ралица какво се прави, че има кристална топка, явно е, че знае
какво са се разбрали!
Виолета, саботьор си! Играеш за дъщеря си, толкова!

.

# 1 959
Браво РАЛИЦА!Трябва да я смачкаш напълно.

# 1 960
  • Другата България
Извинете, да питам - Виолета някой насила ли я държи в предаването?

Ралица -
А след тази вечер ставам официален фен на Крум, дотам ме докараха Рълев и Виолета.

# 1 961
  • София
Цвети изживява емоционален оргазъм 😬

# 1 962
Ралица брои дните…много долно, дъно. Бяха двама. Ами просто човекът, може да не е в кондиция да реди пъзел. Защо не накара Викинга да признае, че саботира, защото само стоя и държа 1 парче през цялото време? Какви правила, какво нещо…

# 1 963
Много е красива Ралица, като Снежанка.

Ох, миналата година след саботажа на Мани и Фейгин се чувствах много зле и сега не искам да вярвам, че човек, който ми е фаворит е участвал в подобна схема. Знам, че е игра, че много хора се радват на такива ходове и стратегии, но за мен това не е чиста игра и не ми носи удоволствие за гледане.

# 1 964
сега да сложат Виолета на мястото на Цвети натам отиват нещата

Общи условия

Активация на акаунт