💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 124
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Цвети ще бие Виолета, и тя е чао.
Цвети е по-бърза, може би само на пъзела Виолета би имала предимство, ако не реши да се самосаботира... Joy

# 2 026
Мислех , че най -интересната битка би била между Момчил и Фифо. Но в момента гледам битката между титаните. Виолета вс Ралица. Все повече харесвам Ралица

# 2 027
  • София
А за “Денката” няма ли да има наказание?!

И аз това си помислих. И тя е казала те кого биха номинирали, ама за нея нищо

# 2 028
Предвид, че Виолета каза, че информацията се е разпределяла двупосочно - следва да има наказание за Денислава.

# 2 029
  • Брюксел / София
Не харесвам Цвети, но много се надявам да бие Виолета. Виолета е токсична за играта. Тя няма да спре, ще продължи с изцепките.

# 2 030
  • София
И сега Вили ще оздравее и ще вземе грошовете на Цвети, демек няма да я накажат, а ще я напълнят с грошове, че и водна битка. Просто топ.
Сега ако исках да запея в хора на конспирациите, щях да кажа, че вечно онеправданият ми любимец пак е ощетен - да не ги дадат на Рълев тези грошове, а на Виолета... Ето как Вилито стига поне Топ 10.

В този ред на мисли, Ралица преди две седмици сама разкри на един от съветите номинираните в другото племе. И още малко flashbacks, настоящите шампиони и съпрузи Алекса и Елица постоянно бяха в прегръдките един на друг в почивките на терен, когато все още бяха в две отделни племена.

# 2 031
И искат да ми внушат, че това е наказание.
Не е наказание, а подарък за круела...

# 2 032
Вили ме кефи яко. Досега никой не е говорил така на Ралица. Ама нека, малко да ги сложат на място. Не, че играчите не са пионки на продукцията, ама вече е нелепо да им оповестяват така стратегиите. Още малко дословно ще им предадат разговорите на отсрещната коалиция. Обвиняват я в саботаж, Рълев, че не са се справяли добре, ама злобния пинчер Крум го върнаха безвъзмездно. Айде, айде, вижда се кого бута продукцията.

# 2 033
Мдаа, хитрата сврака...

# 2 034
Рълев дали разбра как го прецака Виолета и вместо той да прибере така бленуваните грошове, те ще отидат у нея. Ха-ха, седнал той да играе коалиция с кобра.
Ако Дени не вземе наградата от игрите, ще ги вземе от Рълев ( нали ги спрягат за двойка). Мама и Дени ще му помогнат да приключи с наградата по най -бързия начин 😉

# 2 035
  • Другата България

Току що станахме свидетели на поредния /опит/ за прах в очите на зрителите от страна на Вито&Тушев&Биг Тупар.
Значи супер беше съвета до момента с “погазването на правилата“. Дотук добре, за саботажа беше ясно, стана ясно. Доволно ни показаха за пореден път и Вили, и Ръльо колко струват.
Но “НАКАЗАНИЕТО“ на Виолета кърти миФки, смях, от най-...тъжните. Подаряват на Рълев и Виолета грошовете на Цвети, защото надали някой вярва, че Цвети ще победи Виолета утре. И всъщност планът им става реалност благодарение именно на продукцията. Joy Просто улесниха Рълев, и малко на Виолета, но нея комар я ухапал.
Мдаааа, и ако за днешния син съвет се провалих, то за Виолета утре съм не сигурна, а УБЕДЕНА, че ще се върне. Жалко за Цвети, тъкмо ми стана симпатична. И официално ставам фен на Крум, докато е във формата, защото ще е следващия вероятно.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:26 от Merri_An

# 2 036
Рълев не печели морални дивиденти от общуването си с Вила! Нещо недоизмисли достатъчно стратегията си и неуспял да продължи с интелигентно участие.
Да страда, бе.. имаш Крум и Калоян дето сте заедно Гладиатори от ден 1 и после идва тъщата, обръщаш им гръб и се просваш пред нея като изтривалка.. мишок Wink

# 2 037
Жалко! Цвети няма шанс срещу този звяр във водна битка.

# 2 038
  • тук, на мястото си
Голямо наказание, голямо чудо. Тя точно това искаше, да иде на елиминация. Явно и Рълев го е искал и хитрата Виолета реши да се застрахова. Малко и остана да обвини Калоян за пъзела. Искам Цвети да я натупа хубаво и да си направи грошовете 300.

# 2 039
  • софия
Твърдо съм за Вили. Толкова ми писна от изсмуканите правила на продукцията. Не е първата, нито е последната разменена информация на терен. Като няма как да докажат саботаж, търсят друго. Винаги ще намерят. Искам кака Вили да изкара цялата си злоба и колкото и да е пребита да си вземе битката. И после да благодари на продукцията, че я е наказала така. Аман от груби намеси.

Общи условия

Активация на акаунт