💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 180
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 115
Значи хем лекарите са казали, че нищо ѝ няма на Вила, здрава е и е силна, а се преструва.... хем я пращат да си изкара едни лесни пари и да разкара Цвети (да не би да им убърка сметките).

# 2 116
  • Другата България
Ето това имах предвид, когато казвах, че тези продуценти винаги могат да ме изненадат с ...дъно.
То при тях такова понятие няма. Защото дъно няма, винаги има още надолу, и надолу, и надолу....
Тъкмо решиш, че всичко си видял, и хоп-троп - нова “изненада“, която те кара да се почесваш умно и да се чудиш ти ли си тъп, играчите ли, продукцията ли, всички вкупом ли.....
Гениално беше това с “наказанието“, направо “гениално“. Само се чудя, дали и за Момчил /ако усещането ми за негов предстоящ....линч е вярно/, ще постъпят по същия начин.
Намеци, подмятания, усмивки, едни такива загадъчни вметки от водещи и не само, и накрая зрителят тъкмо реши, че най-сетне възмездие ще има и справедливостта ще възтържествува, и “злодеите“ ще са подобаващо наказани, или анатема - отстранени, и се визуализира поредния прецакан играч, различен от тези, които според негово величество зрителя са за изгонване, и който понася всички негативи и зрителски хейт. След Крум наред е Рълев. Той вече е достатъчно очернен, и още ще има според мен. Аз не го харесвам от самото начало, та поне не се виня лично и поединично, че сега и на мен ми е черен. Ама много истински фенове загуби заради продуцентската немощ, не, че го брига вероятно, ама все пак.
И сега, ако правилно ви разбрах, секундантът на победителя утре ще залага в събота, така ли е? Който вероятно отново ще е Рълев?

# 2 117
Я как но разпалиха пак. Куция сезон нали.
Не мога да смогна да ви и чета. Супер си е сезона, колкото и да плюем
И съм сигурна, че догодина пак ще сме на първият ред.

# 2 118
На мен пък вече ми е много скучно, а участниците никак не са приятни. Единствено Момчил.

# 2 119
Моята трактовка е, че Рълев играе с Дени и Вили от ден едно. Май са се загаджили още, като "са се засекли на бензиностанцията", но не се знае на коя бензиностанция и кога!? На път за София след кастингите или на път към морето за началото на Игрите! Nerd
Зетят и тъщата ще прецакат всички Гладиатори, а после подпукват играчите от Обединеното племе.
Черен ми е Рълев, честно. Rage

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:26 от sineva 1

# 2 120
Ето анкетата за  качество на епизода от четвъртък 26-ти октомври:
Кликнете картинката.

# 2 121
Синхроните на Вили преди играта са все едно спойлер за утрешния епизод. Предполагам, че са снимани след като са изпратили Цвети и монтирани към днешния епизод.
Похвално слово от Вили за Вили и кратка притча кой последен ще се радва на грошовете.

# 2 122
  • София
Моята трактовка е, че Рълев играе с Дени и Вили от ден едно. Май са се загаджили още, като "са се засекли на бензиностанцията", но не се знае на коя бензиностанция и кога на път за София след кастингите или на път да морето за началото на Игрите! Nerd
Зетят и свекито ще прецакат всички Гладиатори, а после подпукват играчите от Обединеното племе.
Черен ми е Рълев, честно. Rage
Аз пък ще му сваля шапка, ако е така както казваш. На това му се вика перфектната стратегическа игра. А пък Ралица ще ни разправя, че Елвиса бил "топ стратега" на сезона, айде няма нужда JoyJoyJoy

# 2 123
От всички обвинения за саботаж и предаване на информация на лелята не се впечатлих, колкото от това как изказа дъщеря си: "информацията била двупосочна... " Много бързо я предаде.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 16:06 от Лъчестлъч

# 2 124
  • София
Ако Виолета бие, не трябва да получава грошовете на Цвети. Иначе ще е подарък, а не наказание.
Не мисля, че съществува вариант да не ги получи...
Ти пък, тук всичко е възможно, ще измислят, че е глоба за подсказване и липса на отдаденост, например 😂😂😂
Или пък да ги дадат грошовете на съюзника (ако спечели Вили). Искрено се надявам да си ходи вече..но май Цвети ще е Sad Харесва ми сезона.

# 2 125
  • Другата България
Аз съм склонна да вярвам в теорията, че наистина идеята е била за жена /Денислава/ победител, и в осъществяването ѝ са били впрегнати Виолета и Мартин. Заедно, не поотделно. Blush Това е бил замисъла, но нещо се е объркало, и сега ролите са разменени. Дори не знам как да го обясня, че тотално ме ошашкаха с глупостите си, миналата година ми беше далеч по-лесно. Blush

# 2 126
От всички обвинения за саботаж и предаване на информация не се впечатлих, колкото от това как лелята изказа дъщеря си: "информацията бира двупосочна... " Много бързо я предаде.

Аз не чух да посочва дъщеря си. Може да се окаже, че обменяли с Мартин - пак е двупосочна и още по-голям цирк.

# 2 127
Точно пък Денислава...и какво, Момчил и Цецо и други са били пречки ли.
Ралица наистина е много красива

# 2 128
Я, Дунев, той милият даже и не разбра, че щели да го номинират, както и ние де😀

След като Денислава е казала,че ще номинират Дунев, поне така сподели Стрина, защо не ги номинираха двете служебно?
И двечките са разменяли реплики и са чекнали джуки.
Трябваше утре да са една срещу друга на битка.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:30 от gerka

# 2 129
Виолета и Денислава - един дол дренки - и двете са изпечени лъжкини. Обаче са глупави и тъпи, мислят си, че могат да заблуждават хората, които пък задължително са по-глупави от тях... Просто то не остана нищо хубаво от тях, същинските игри далеч не са кой знае колко решаващо за доказателство на един играч. Тези хора, както и Мартин, омерзяват игрите. Освен ако абсолютно всичко не е сценарий и не гледаме заснет филм. В такъв случай се извинявам на тримата.

Общи условия

Активация на акаунт