💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 694
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Брюксел / София
За Цвети трасето трябва да е 10 пъти минаване на халки Simple Smile
Мн е неуверена!

# 2 371
Вила каза, че другите подценявали Рълев  най вероятно заради визията му
Ми какво му е на момчето. Щто стрина е па много убава

# 2 372
  • София
А на "стрина" защо я наричат "тъщата", да няма нещо с Рълев и Дени? Спомням си го по време на една битка той се провикна на Дени, която си ползваше зъбите да държи чувала във водата "Дени, аз ще ти оправя зъбите". Не знаех тогава как да го тълкувам, като шега ли, как...

# 2 373
Айде Круме, покажи метода шак-шак!

# 2 374
Виолета ми прилича на Дейзи Дък днеска Joy

# 2 375
По физиономийте, май Рълев взима 30-е гроша

# 2 376
Въпреки че Виолета се държи твърде грубо и не ми харесва агресивното й поведение към Цвети, предпочитам тя да победи, защото е по-силна.
Колкото и да е странно, мен не ме дразни. Изглежда ми от хората, които виждат нещата в черно или бяло - така разбира вреди най-много на себе си в играта.
Вижте колко по-печелившо излиза да си като Дунев, да се съгласяваш с всички и да кимаш на всичко.

# 2 377
  • Другата България
А на "стрина" защо я наричат "тъщата", да няма нещо с Рълев и Дени? Спомням си го по време на една битка той се провикна на Дени, която си ползваше зъбите да държи чувала във водата "Дени, аз ще ти оправя зъбите". Не знаех тогава как да го тълкувам, като шега ли, как...
Това според интернет и жълтата преса е новата “светска“ двойка на България.
Иска ѝ се на Денислава да е “светска“, ама си е обикновена ....жена.
Да, двойка са, вече не е тайна.
По физиономийте, май Рълев взима 30-е гроша
А според тази на Вила е Крум. Blush
Не само защото мисля, че така ще стане, просто така ми се стори.
Ама аз тази седмица съм заложила повече на куц кон, та да видим.

# 2 378
  • Пловдив
Вижте колко по-печелившо излиза да си като Дунев, да се съгласяваш с всички и да кимаш на всичко.
Или просто винаги да отговаряш с “не знам”.

# 2 379
Вярно ли е това за Дени и Рълев? А кумът и кумата в игрите ли са?

# 2 380
  • София
Виолета все говори колко мрънкала Цвети, вярно е, че помрънква, но далеч не е толкова кисела като Виолета. Много рядко се усмихва и казва положителни неща.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 20:40 от Niya-

# 2 381
  • Някъде в Матрицата
Докато слушах синхрона на Цвети преди битката, взех да се прозявам. Страшна мотивация, няма що. Сякаш се е предала, въпреки всичко, което каза.
Все пак ще ѝ стискам палци.

# 2 382
  • Другата България
“Контузената“ е с клин, за да не се вижда, че лепенките на краката ѝ магически са изчезнали.
Жалко, че не може да е с анцунг в тая жега, тези на ръцете очеизвадно ги няма. Joy
Поне от кумова срама да ги бяха залепили.....

# 2 383
Дано спойлерите не се окажат верни!!

Мисля, че Крум печели, ако се съди по треперещата от гняв физиономия на змейовица!!

# 2 384
  • софия
И аз съм за Вили. Има отвратителен изказ, когато хване жертвата не пуска, но е силен играч и до сега не е подлъгала зрителя. Абсолютно честна е с него и признава качествата на съперника, когато ги има.
 Ходът от страна на продукцията беше наказателна акция срещу нея. Кой знае как се е държала, че да им писне и в първия удобен момент, когато е най-слаба физически я хързулнаха. Много искам да им обърка сметките. Предполагам, че ако остане ще и излезе през носа, но си заслужава.
 Искам да видя най - накрая и на Дунев да му запари под опашката. А Момчи е, като учебник как да играеш играта и физическата и умствената. Все повече и повече му се възхищавам. Разкошен.

Общи условия

Активация на акаунт