💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 789
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 520
Браво на Цвети! Дръж се! С това предимство е ясна работата , но дръж се!

# 2 521
е такова плуване не бях гледал завой на 180 градуса
добре че и казаха

# 2 522
  • София
Всъщност предимството на Виолета не е чак толкова голямо, както се вижда, направено е така че бързо да се навакса. Не казвам, че е малко, но не е и нещо велико.
Това досега е най-голямото предимство давано някога на елиминационна битка

# 2 523
  • Брюксел / София
Ако не друго, Цвети поне малко се понаучи да плува.
Виолета кара на спортна злоба и адреналин. За годините си се представя повече от достойно.

# 2 524
Хора, това е ГАВРА! Аз съм отчаяна от това предаване.

# 2 525
Стрина трябва да носи Рълев на ръце.

# 2 526
Това предимство и два пъти плуване за Цвети…. Хайде продукцията вече наистина взехте зрителите за балами. Жалко, предаването е интересно, харесват ми да има битки, но това е прекалено и е грозно, Не ви е срам. Гнус.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 21:46 от teddy0306

# 2 527
С нетърпение очаквам деня в който главата на тази змия злобна Виолета ще бъде одрязана .И дано да бъде от Момчил пред очите на дъщеря и .

# 2 528
  • Другата България
Хе хе, и предимство е топче, за което се плува. Отвратителни са. Направо я закопаха Цвети.
Това ни дава да разбрем, че продукцията си иска Виолета.
А, дубрутру.
Още снощи се чудех как някой изобщо може да предположи, че продукцията ще се лиши точно от Виолета.
Никакъв шанс.
Всъщност предимството на Виолета не е чак толкова голямо, както се вижда, направено е така че бързо да се навакса. Не казвам, че е малко, но не е и нещо велико.
Това досега е най-голямото предимство давано някога на елиминационна битка
Именно.

# 2 529
Ох Цвети , Цвети голяма мъка тази вода. Показно от продукцията, как се изфъчква играч и че не можеш ли да плуваш освен ,ако не е първи сезон си за никъде в това предаване.

# 2 530
Аз чак сега се запитах, защо изобщо трябва да има предимство за някого.. очевидно продукцията е вкарала такъв елемент, за да може да контролира кой отпада и кой продължава. То бива, бива режисирано "реалити", ама чак толкова не бива. На път са да ме откажат от сезона..

# 2 531
тегава битка не ми е интересна,а и ми е все тая коя ще си замине

# 2 532
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Стана ми жал като гледам Цвети как се мъчи във водата. Виолета забрави и ребра, и кръст и цикатридина и всичко. За нейните години да поддържа такава форма е похвално, но като човек и отношение е суб зеро.

# 2 533
Виолета и Дунев са един за друг, направо родени. И Денислава за Иван. Чудесно семейство Адамс ще се получи. За Хелоуин няма нужда да се маскират.

# 2 534
Годзвила спечелва на късмет,както тя обича да натъртва.

Общи условия

Активация на акаунт