💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 446
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 580
Ето Годзвила си призна, че са И дали възможността да се върне в предаването и сега иска да измие имиджа си!! Егати фалша! Това предаване е дъно!!

# 2 581
не трябваше да и дават никакви грошове

# 2 582
Аз мислех, че Виолета ревна от срам, че победата ѝ е подарък, а то съвсем друго

# 2 583
Закривай!!!!!

# 2 584
Ееееее,скандално бе,наградиха я

# 2 585
Вила да даде веднага едната торбичка на Рълев.

# 2 586
  • Някъде в Матрицата
На арената трябвало да бъде честно. 🤣🤣🤣🤣
И това след най-честната битка и най-суровото наказание.

# 2 587
  • София
Нямам търпение да слушам Надкаста и мнението на Неделчо за всичко, което се случи!

# 2 588
Искам си Веско с ютията!
Айде сега хвалби за провинилия се наглец!
Ива и Ситнилска също можеха да се сборят!
И за нарушението 100гроша, па и тия на Цвети, па можеха и едни огърлици да ѝ дадат да се накичи за нарушението с чест и гордост!

# 2 589
Толкова прозрачно. Целта е Виолета да победи. Като сравним дадените предимства в елиминацията с Мудева - само една закована дъска и това допълнително топче на Виолета, което й дава много сериозно предимство - цяла допълнителна обиколка за Цвети с плуване, целта Виолета да бие блесва. Цвети е максимално затруднена в случая, при това с плуване, което е най-слабата й част.

# 2 590
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето видяхте ли, взеха и грошовете на момичето и ги подариха на "наказаната" Виолета, гадове!

# 2 591
Вила да даде веднага едната торбичка на Рълев.

Те са за щерката чеиз!

# 2 592
И грошовете на Цвети й дадоха. Абсолютен позор. Рядко си позволявам да се отдавам на емоциите щом се отнася до едно шоу, но това беше подарена, а не извоювана победа.

Цвети се държи достойно. И сценаристите - да не си тръгнела смачкана. Еми да не я бяха мачкали, дъвкали и изплювали. Този горчив вкус трудно ще ми премине.

# 2 593
Е, поне Цвети си каза, че предимството на Виолета беше твърде голямо.

# 2 594
  • Брюксел / София
Цвети е много симпатично момиче. Трябва да вдигне глава и да спре да се подценява, и да се опитва да се доказва!

Общи условия

Активация на акаунт