💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 572
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 2 565
Не съм коментирала скоро и тази елиминации на игра ги доказва. Цвети отпада видно с помощта на Продукцията.. И знаете ли и по-добре. Може да е мрънкаща, но прилича на добро момиче. Не заслужава да се гаврят с нея и е по-добре да си тръгва.

# 2 566
Абе тези луди ли са, егати голямото предимство - едно топче, това е спестяване на четвърт част от трасето. Да им имам наказанията!
А на Виолета нищо й няма, каква неочаквана изненада!
Абсолютно.
Продукцията ѝ подари победата.

# 2 567
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много грозна гавра, не се прави така горчиво, та чак отровно му става на зрителя. Никога не са давали такова предимство, пълно безумие. Цвети не загуби, Цвети беше жестока употребена и изхвърлена.

# 2 568
  • sofia
Мъж ми не издържа и смени канала....аз покрай него ги зяпах...ай сиктир!

# 2 569
Офффф,офффф,оф!
Пак ще има злоба,яко злоба от екрана още епизоди. Rolling Eyes

# 2 570
  • София
Водещата: "забравяш... (това-онова), всичко. Само не забравяш какво сме ти написали по сценарий."

# 2 571
Време е да отворим шампанското !
Благодаря , че ни освободи от присъствието си ! Макар и да закъсня с това ..

# 2 572
  • София
И Гого и Жорката и Фифо не могат да наваксат това предимство!

# 2 573
Рълев спечели за Виолета.

# 2 574
  • Пловдив
Няма такава нагласация и излагация.

# 2 575
  • София
Не съм се ядосвала толкова в този сезон досега! Дано нямам още подобни поводи, но мноого се съмнявам.

# 2 576
  • Другата България
Тук нямаше как да сбъркам, и не съм изненадана изобщо.
Ама изобщо.

Това сега ме кара да....
Снощи отричаше, че е саботирала, сега вече я боли, че го е направила...защото осъзна, че ще прибере грошовете на това измъчено момиче. Пффф, Фродо, дъно сте, дъно.....

# 2 577
Изобщо не й вярвам,че е честна Виолета.

# 2 578
Няма да се въздържа да не напиша това, тъй като ПРОДУКЦИЯТА ЧЕТЕ БГ МАМА: Излагация на макс! Такова предимство никога никъде не сте давали! Как се подиграхте на това момиче, не ви е срам! Долна история! Голям театър, голямо нещо.. а Цвети се бори до последно и беше много по-добра!
Госпожа Виолета - най-възпитано ще кажа, че е изключително подмолна жена, очевидно живота я е научил да е такава, аз иначе не си обяснявам такова поведение…

# 2 579
Браво Цвети. Успех в живота ти пожелавам. Играта беше твоя момиче, продукцията те прецака в последната битка. Горе главата, зрителите го видяха.

Общи условия

Активация на акаунт