💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 639
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 550
Аз пък съм явно от някакво малцинство, което искрено харесва Виолета и избягва като чума хора като Цвети в истинския живот. Много неориентирана и токсична девойка. Все иска да извърти нещата, все очаква всичко да се върти около нея, все някой нея подценява, все някой за нещо не ѝ е направил достатъчно евала. Бляк.
Иначе това че продукцията може да ѝ е спомогнала излизането - изоставам за момента със записа, ще видя. Но крайно време е да се разкара Цвети. То вече сто седмици едно и също се върти в това племе, време е да влязат в следващ етап нещата. Егати досадното обсебващо момиче.

# 2 551
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не виждам никакъв шанс Цвети да победи. Защо спестиха на Виолета едно от по-дългите минавания във водата, вместо по-краткото през басейна?! Най-вероятно защото е наказана и по-лекото трасе й е за назидание. Хак да са й 200 гроша! Да знае друг път да спазва правилата и да не прави така! Joy

# 2 552
  • в моя гьол
Контузена лиии? Артък котешки каваци. Вчера кубче не можеше да вдигне, днеска проблем с ребрата няма.
Цяло трасе предимство.
Що не и връчиха направо победата и грошовете да се свършва с тая мъка.

# 2 553
Ама Виолетка май хич не е контузена, или поне не като в предната битка. Май всичко е театър.

# 2 554
покрай мене де чуват клетви към Виолета 😀🤭

# 2 555
  • Пловдив
Това не е предимство! Това си е подарена игра за злобната кранта!

# 2 556
  • София
Чакайте, Цвети трябва да мине водното още веднъж ли?? Само тя?
Аха.
“Случайно“.

Леле, по- добре не можаха да го измислят! Браво! Ей сега ги изядоха хората!
А Виолета ще излезне от това шоу по- мразена и от Джаф 🫣

# 2 557
Пъзела, който дадоха на Крум и Рълев, е елементарен за редене и всеки път се чудя защо на повечето им отнема толкова много да го наредят. Имам чувството, че повечето от там не са пипали пъзел през живота си.
Повечето от тях яко са тренирали пъзели преди да влязат. И то точно пъзелите, които се въртят в ИВ, а те са няколко само. Satisfied

# 2 558
Съжалявам за грубия език, но тоя бабишкер не може да бие нито една от жените при равни условия..

Мисля, че днес приключих с това извънземно "шоо"

# 2 559
Само да посмеят да и дадат грошове

# 2 560
  • София
еми честито

# 2 561
Жалко!
Брррр Виолета е отврат.

# 2 562
Дунев май ми е най-противен на тази фаза! Много ще се изненадам ако след формата има приятели от игрите!
ГодзВила му се слага.Иска да си забие зъбките и да го изсмуче.Но тоя егоист няма да й се даде.Ще има надлъгване.

# 2 563
Димо: Уаааауу!

# 2 564
Ох Цвети , Цвети голяма мъка тази вода. Показно от продукцията, как се изфъчква играч и че не можеш ли да плуваш освен ,ако не е първи сезон си за никъде в това предаване.
Всъщност отвратителното предимство изпрати Цвети. Беше много по добра от Виолета.

Общи условия

Активация на акаунт