💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 461
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Пловдив
Дъно.
За мен ИВ приключи.

# 2 596
Можеше поне кешовицата,  да не и дават 🤬👹

# 2 597
Много са зле продукцията! Аз разбрах, че просто  частта с топчето ще бъде предимството. Но с това предимство нямаше шанс просто. Супер нечестно!!!

# 2 598
Направо ми писна от това тъпо предаване ! Боклуци мръсни!!!

# 2 599
  • София
Няма какво да направят и Вили и Дени, до където и да стигнат в това шоу, с което да изчистят това петно от себе си! Алекса на квадрат !

# 2 600
Ако не беше това предимство с цяла обиколка с плуване, катерене по понтони, по мрежи, през обръчите, Цвете водеше доста пред Виолета и щеше да я бие.

# 2 601
  • Другата България
Ето видяхте ли, взеха и грошовете на момичето и ги подариха на "наказаната" Виолета, гадове!
Това беше повече от сигурно, това се целеше всъщност, освен отпадането на Цвети.
Борбата беше за тези пусти грошове, ама не попаднаха в Рълев, а във Вила.
Всъщност, вероятно целта е била да са за Денислава /аз си държа на теорията/.

И на Крум рЕзко му стана лошо...разбирам го.

# 2 602
Боже!!! Каква е тая гавра с Цвети??! Тия идиоти зад тая продукция нормални ли са?! Ужааааст!

Това си беше точно както се провеждат и изборите в татковината ни! Срам, тотален срам!

# 2 603
Какво беше предимството на Виолета, че включих по-късно, че не я понасям тая жена … искала да е пример … да бе да ??!!

# 2 604
  • София
Сега...съгласна съм, че предимството на Виолета беше огромно. Ама се сетих сега, че Цвети трябваше да си ходи още първия път, но Васко имаше сериозна контузия (нищо че Цвети се хвали как го е била). Та...и на Виолета ще й дойде времето. Очаквам да добута до сливането и после да е аут

# 2 605
Предрешено! Нагласено!!! Позор

# 2 606
  • При семейството си
Добре, де, ако беше спечелил Крум предимството, друго ли щеше да бъде?!
И съжалявам, но точно в Игри на волята, с толкова много елементи във вода при битките, някои участници на какво размитат, халки, тарзани, баланс, малко подтичване и рисуване на тигри?!
И Виолета не я харесвам, но е раждала, на 47 години и е по-комплексна.

# 2 607
То беше ясно, че ще й дадат грошовете….

# 2 608
Браво, Цвети! Беше по-добрата!
Всичко най-добро в живота и дано по пътя си не срещаш Виолети.

А Виолета нека се задави във фалшивите си сълзи.

# 2 609
Това е най-голямата глупост, че чак ѝ се мазни сега Ралица на Виолета. Направо много ме е яд, че ще ѝ гледам смодоволната физиономия още. Пълна боза е тоя сезон, за едни има правила, за други няма, а това предимство беше супер неравностойно 😡😡😡😡

Общи условия

Активация на акаунт