💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 424
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 610
Ми тя Цвети победи Виолета, това че на Злобила и дадоха победата е избор на продукцията, но не знам защо ни мислят за глупаци и чак да им вЕрваме! 🙄

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:18 от lady laura

# 2 611
Като гледам коментарите, явно от утре в темата ще се около 20 човека. Много ще се отказват да гледат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 612
Страницата им в фейса ще удари един антирекорд абсолютно заслужено. 

# 2 613
  • София
За мен токсична е Виолета.
Чесно казано, вече много скучно това предаване и то баш към финала.
1. Няма и капка съмнение как продукцията си наглася кой да отпадне и кой не и разни други неща. Triumph
2. Едни и същи битки, съоръжения, змейки, варели, пъзели толкова сезона. В сравнение с чуждестранните Desafio нашето е толкова назад, че чак в каменната ера се е върнало. Скука. Разликата между нашите Игри и чуждестранните е потресаваща.
Понеже пуснах предаването по-късно, изобщо няма и да гледам тази гавра.
П.С. Стрина Виолета да каже какво магическо хапче я е излекувало, че вчера даже не можеше да вдигне и една част от пъзела, а днес всичко й е наред. Joy

# 2 614
  • София
На продукцията мога да кажа само едно:
que porra é essa?!

# 2 615
Виолета ще иска да даде грошовете на дъщеря си и тя ако може да се пребори за победа така ми се струва

# 2 616
Аз мислех, че Виолета ревна от срам, че победата ѝ е подарък, а то съвсем друго
От радост беше, че злото побеждава! Дени, оня ден, викаше: Извинявай, мамо! Тая на нейно място щеше да каже: Яла да де опухам пак, че ми става убаво!

# 2 617
  • Варна
Ядосах се!Изключих телевизора чак😤😤. .Ще ви чета само...

# 2 618
А Ива можеше да отстрани Годзвила и Николчето,тъй че..Ива защо не я наградиха,а я изритаха?

# 2 619
  • Брюксел / София
Ако Крум беше спечелил, предимството на Цвети щеше да е Виолета да тръгне 2 мин след нея на старта Simple Smile Евентуално Wink

# 2 620
Продукциятаааааа, такъв ли пример давате на подрастващите!? Вместо да стимулирате едно борбено дете, Вие се изгаврихте с Цвети!
Това могат да измислят само организми с абсолютно ампутирана емпатия!
Много ли Ви радват левчетата спечелени от гаврата с младо момиче!?

# 2 621
Ако не беше това предимство с цяла обиколка с плуване, катерене по понтони, по мрежи, през обръчите, Цвете водеше доста пред Виолета и щеше да я бие.

Те го знаеха, затова И дадоха максималното предимство!! Американката трябва да играе, има имидж да чисти.

# 2 622
  • BG-DE
Макар и да не ми е любимка Цвети беше достоен играч и не заслужаваше да се изгаврят така с нея, щеше да е по-честно битката да беше по възможностите и на двете и действително по-добрата да победи 🥴 Успех в живота, момиче имаш много качества, просто си повярвай.

# 2 623
На грозната и противна простакеса директно й подариха победата. Защо изобщо го мориха това дете, като още в самото начало беше ясно с това предимство. За втори път откакто гледам ИВ виждам да дават толкова огромно предимство. Първият път беше, когато Красима отпадна от Кремена и втория - сега!

# 2 624
Виолета, ти не си пример за младите.

Общи условия

Активация на акаунт