💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 280
  • 3 318
  •   3
Отговори
# 2 625
  • Пловдив
Естествено, че ако Крум беше спечелил, предимството нямаше да е толкова голямо.
Жалко за Цвети, но за съжаление тя играеше не срещу Виолета, а срещу продукцията. А тя както знаем е всесилна.

# 2 626
Добре де, наистина ли се изненадвате? Цвети нямаше с какво да допринесе за сеира в предаванет докато Вили има. Все едно забравихме миналогодишната Жени. После като я отстрани някой, ще вдигаме тостове и ще палим фойерверки. Аз такова облекчение почувствах миналата година като си тръгна Джаферович,  а нейния престой беше не по-малко побутван. Лошото е, че тези грошове ще идат в подкрепа на Дени и Мартин...
Сега друго- дано продукцията са си взели поука от несполучливия им победител миналата година и да коронясат някой по-долюбван.

# 2 627
  • Някъде в Матрицата
Ако Крум беше спечелил, предимството на Цвети щеше да е Виолета да тръгне 2 мин след нея на старта Simple Smile Евентуално Wink

Във всички случай Цвети щеше да плува 2 пъти. Щом продукцията е решила да си ходи.

# 2 628
  • Пловдив
Добре, де, ако беше спечелил Крум предимството, друго ли щеше да бъде?!
И съжалявам, но точно в Игри на волята, с толкова много елементи във вода при битките, някои участници на какво размитат, халки, тарзани, баланс, малко подтичване и рисуване на тигри?!
И Виолета не я харесвам, но е раждала, на 47 години и е по-комплексна.
Ако беше бил Крум,  предимството щеше сигурно да е една паднала дъска  и да цели "само" два пъти.

# 2 629
Дано Баба Вили да усети всенародната "любов" още повече след тази битка ,въпреки че тя е такъв ръб и едва ли ще и пука 😑🤦

# 2 630
  • Някъде там...
Всяка година има поне една битка, на която се изяждам от възмущение, защото видно е нагласена от продукцията, за да си тръгне определен играч. Често е играч-касичка.
Мартин срещу Паулина, Мартин срещу Елизабет, Красима срещу Кремена, Джаферович срещу Генчо, Стоян срещу Мани, част от примерите... Дъно поредно!

# 2 631
Изгавриха се с детето , но тя е силно момиче, много е чаровна и борбена ,ще се справи ,живота е пред нея. А за такива като Виолета вярвам, че има видов ден . Рано или късно всичко им се връща.

# 2 632
Крум се издъни, Цвети плати цената.

# 2 633
  • Буркина Фасо
аз, като световен шампион по лежане на диван, без затруднение и тренировки бих се справил с тази световна шампионка.

# 2 634
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С такова предимство и аз щях да спечеля. Не че съм изненадана, че предпочетоха да оставят Виолета, но ме дразни неистово грозният начин, по който ни пробутаха решението си. Не се прави така, обидно е за интелигентността на зрителите!

# 2 635
Дано Баба Вили да усети всенародната "любов" още повече след тази битка ,въпреки че тя е такъв ръб и едва ли ще и пука 😑🤦
За съжаление нищо няма да усети, щото ще се пръждоса у краварника, веднага след края на тая пародия.

# 2 636
  • sofia
Продукцията по простотия биха Иван и Андрей.....имаме няколко изгледани техни сезона...тия на сефтето ни отказаха.

# 2 637
Хич не ми и пука кой си тръгва вече ,Цвети ли е ,Марто ли е ,то Цецо така непредвидено си тръгна ,а беше толкова комплексен играч че сега ми е все тая.Аз ще си гледам предаването и ще си пиша .

# 2 638
  • Другата България
Крум се издъни, Цвети плати цената.
Именно, и това, да.
Освен продукцията.

# 2 639
  • София
Мен ме яд не толкова, че спечели Вила, а защото й дадоха наградата, че и отгоре. Ай сакън!  Уж наказание от продукцията с правилата WTF !!!
Тюх, и аз за първи път да се ядосам този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт