💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 968
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 925
Аз лично харесвам Момчи ,защото е много интелигентен без да е злобен и освен физическата подготовка е със страхотен хъс за игра. Не е влезнал за схеми и интриги, за да се показва по Тв за да стане инфлуенсър, за да стане известен или за някоя подобна лично за мен глупост. А е вътре  просто да играе играта и си личи ,че се наслаждава на това. Подобен ми е и Радо относно мотивите да е в ИВ.  Затова и двамата са ми фаворити.😁

# 2 926
  • софия
Ей, забравих да кажа, че утре при надкастчетата ще е Катето от сезон 2. Чакам с нетърпение.

# 2 927
Ей, забравих да кажа, че утре при надкастчетата ще е Катето от сезон 2. Чакам с нетърпение.
И аз Heartpulse

# 2 928
Сън не спя , да мисля , какво толкова им е интересно на хората да гледат плуването ...Толкова интересни и завързани единоборства има, където гледам и се вълнувам ,кой ще надделее , кой води...

# 2 929
  • София
Лол, шашавото Кате Grinning Едно ей такова и трябва на леля Вили, за да си тегли ножа Grinning

# 2 930
  • София
Имам предвид , че "бутането" , може да е очеизвадно - примерно връщат те без особено основателна причина в играта - РР , Крум . Дават ти очеизвадни предимства , еднокомпонентни игри , където противника няма шанс. Обикновено , такива "бутанки" са за прах в очите и погрешно насочване на вниманието към определени играчи, които да бъдат считани за протежета.
Истинската протекция обаче спрямо реалните "бутани" си е направена съвсем завоалирано.Рълев всъщност никога не е бил изложен на реална опасност от отпадане , в началото имаше елиминация срещу -играчи баласт. След това когато стана по-напечено - махнаха главните му врагове по доста измислен начин . Така, че за никого нищо не можем да твърдим.

Имам предвид, че Иван, че си печели игрите със умения е едно на ръка, и че качествата му на терена не са фотошоп, но протекция от страна на продукцията също може да има , като се изразява във внимаване с кой се пада на битка, да липсват компоненти на терена  в които е тотал щета и прочие , да не бъде твърде често рискуван в елиминации . Ако всичко беше оставено на самотек - Гатьо и Виолета , всяка седмица щяха да пращат Момчи и Рълев на битка, докато се изпотрепят
Същите доводи за този вид "тихо" бутане могат да се направят за 50% от участниците този сезон. То, само Мастагарков и Цветелин са излагани на опасност по тази логика. Междувременно на участници като Виолета им се осигурява Топ 10 с тези грошове и без дори тя да има намерението да се бори за тях, а гореспоменатият Мартин, технически е отпаднал от състезанието чрез елиминация. Крум поне беше пратен на Чистилището.

# 2 931
Добре, Цвети не може да плува, но ако предимството беше САМО топчето, а Вили трябваше да минава още веднъж водното трасе Цвети щеше да я бие, въпреки че не може да плува.
Виолета приключи ,а Цвети беше на първия понтон ,още на отиване.Да приемем ,че Виолета тръгва в този момент за второ водно трасе ,което само трябва да мине ,а топчето и е вкарано заради предимството.Искаш да кажеш че Виолета нямаше да стигне и задмине Цвети?

Aми не се знае. Виолета не беше бърза по гредата, едва мина обръчите и беше доста слаба на пинг-понга. Щяха да са горе-долу равни.

# 2 932
Хора, на мен обаче не ми е ясно защо толкова голям брой подкрепят(е) Момчил: това предаване е представителна извадка на обществото, което ще рече, че 80% и в Бг мама, и в реалния живот, и в Игрите не са/сте аутсайдери, а имат/е прилична 'социална игра' и ще са/сте с мнозинството. Защо, бе хора, защо?

Дали не е проява най-накрая на съкровеното желание да поставите агресорите на мястото им и да отдадете дължимото на достойните...? Аз винаги, на всяка фаза от живота си, съм имала една Виолета в обкръжението си. Даже и Мартин съм имала понякога. И знам, че ако от тия зависи заплатата ми и семейството ми, не мога да си кажа какво точно мисля. Но в Игри на волята, където от 30 човека само един ще спечели, защо им е да се спотайват? Половината участници се направиха за резил. А всъщност може би не.  Казват, обявяват, че са се представили достойно. И те самите го вярват и са убедени в това.

Затова и недоумявам: ЗАЩО БЕ, ХОРА? ЗАЩО ВИ Е ЛЮБИМЕЦ МОМЧИЛ???
Не pазбутвай кошеpa Grinning

Момчил е напълно логично да е хаpесван, защото има двете най-основни неща за фен фаворит в българско предаване: 1. Силен е в игрите 2. Аутсайдер е.

На мен ми идва твъъърде в повече патоса към него, отделно на моята везна са натежали много повече лошите му прояви, които сред феновете са незабелязани или оправдани, но всеки си има различни критерии.
Между другото в повече ми идваше и харесването на PP, допреди да влезе от Чистилището, аз още от началото забелязах червените флагчета.

# 2 933
  • София
А пък и Рълев ще заложи на ветерана (най-вероятно) и ще настане една скука,  ако познае. То имунитети , грошове. Крум и Калоян хептен няма да имат шанс. Няма нищо по-скучно от това една коалиция набухана с предимства, да доминира.
Така се чувствах аз първите 6 седмици от излъчването на този сезон. А вие (привържениците на заверата на Крум) сте още на първата. Best of wishes Bowtie

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 19:01 от La Vikinga

# 2 934
Според мен Цвети и без предимство щеше да отпадне. Виолета си беше вкарала всички топчета и имаше само едно минаване по плувното трасе, което Цвети тепърва започваше. А тя на първото плуване се умори , а на второто не знам как щеше да го завърши изобщо, да мине обръчи , че после и топче да вкарва. Продукцията просто си върза гащите с това предимство,  за да не би стрина да е наистина контузена и да им обърка плановете. На тази битка единственият и шанс на Цвети може би беше срещу Оряшкова заради тръбата или евентуално Теди ,ако тя се забави на целенето. Всеки друг в тази битка , слагам предимството настрана , мисля, че би я победил. Точно затова написах , че това е показна битка от продукцията, че колкото и да си атлетичен на суша без плувната част не можеш да стигнеш далеч в ИВ. И това щяхме да го видим още в първата битка срещу Васко, ако той не беше контузен. Тогава късмета на Цвети проработи, но то не може все на късмет да ти е. А относно подаряването на грошовете на стрина вече сте се изказали с почти всичко съм съгласна. Очеизвадно бутане от страна на продукцията с цел да има жени във финалната седмица , защото те не останаха. Оряшкова съм убедена ,че ще я порежат и тя има слаби компоненти, Пенелова е в ролята на употребената резерва, зрителя не е емоционално свързан с нея заради по- късното и влизане и затова не им е угодна за финалната част. Близначката нещо е наказана, липсата на синхрони и освен това не им е достатъчно харизматична. И те остават в ролята на злодеят Вила и щерка и. Ама си мисля, че и щерката ще порежат заради нарушаването на правилата. И планът за изцяло женско племе с цел повече жени на финал се сгромоляса страхотно, а снощи продуцентчетата стигнаха под дъното в опит да спасят поне фрагмент от него.
Е как Цвети  започвала тепърва трасето , което би остнало на Виолета ако няма предимство .   
Аз видях , че Цвети вземаше топчето от понтона оставаше греда и още една дължина . Виолета издъхваше на халките и беше бавна на топчето , Цвети издъхваше във водата. А коментарите на Димо  , че Цвети едва се качвала на понтона  си бяха чисти внушения , защото и там Виолета не беше по-бърза.
Да не говорим за психологическия натиск , който имаш , като знаеш че 1/3 от трасето е спестено на другия участник.
Наистина екраните ни излъчват различни предавания Simple Smile

# 2 935
Според мен и без предимство Цвети щеше да отпадне от играта .
Хубавото е ,че сега в ролята на прецаканата излиза с ореол на главата .Аз не я харесвам меко казано , но е хубаво да чете само положителни неща за себе си . Струва ми се не е лош човек , но с това мрънкане още от първи епизод , едва  я  изтрайвах ...

как щеше да отпадне, като и водеше с половин морска обиколка ??? Стрина вече нямаше сили, абсурд да мине за втори път трасето така, че да я настигне.
Никога досега в ИВ е нямало предимство, което да включва една цяла обиколка на трасе - 1-а от 4-и и то по дългата и по трудната.

Това са 120 метра плуване, изкачване на 3 понтона с препятсвия и минаване в морете през обръчи ... срещу една закована дъска примерно при Мудева SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

И няма никаква логика да е морското трасе при условие, че играта започва със земното.

Джой, наистина ли гледаме едно и също предаване, Цвети нищо не е започвала тя завършваше своята последна обиколка (беше наполовината), а Стрина започваше и нямаше никакъв шанс да я стигне.

ГАВРА

# 2 936
  • Дубай
Още повече, че Цвети не може да плува... Айде сега, ние не ядем доматите с колците. Играта си беше подарена на Вила и хабер нямам, защо го разиграха този цирк снощи.

# 2 937
Според мен предимството, което дадоха на Виолета, подейства като ускорител на Цвети Grinning

Без да съм фен на Цвети, останах приятно впечатлена с каква енергия, хъс и концентрация тя се хвърли в играта, докато Виолета се чудеше просто как най-адекватно контузено да преминава препятствията ... на никоя не ѝ беше лесно, съгласете се Grinning

Не приемайте коментара ми, че си мисля, че Виолета нищо не я е боляло. Просто се замислих, че аз при много по-малки травми от декларираните от нея не съм можела да си вдигам ръцете, а тя ... еми, браво и на двете Grinning

# 2 938
  • Дубай
Ива и Цвети с малко грим... Еха, каква промяна

# 2 939
  • София
Всички мо ичета без грим са ми много по-красиви.

Общи условия

Активация на акаунт