💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 925
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 045
какво би се случило ако поискаш наказание от 2 мин. за да не преминеш през водно препятствие?
би трябвало да ти дадат топчето  и продължиш. аналогично е при другите наказания.

Тука Димо ще каже кат на Ганьо: Не!

# 3 046
Много абстрактен амулет Grinning

# 3 047
  • София
Той имунитетът дори явен. Просто кажете, че не го харесвате, продукцията Joy

# 3 048
  • София
Кой ги измисля тези огърлици бе 🤣🤣🤣

В едни племена съм ги виждала на друго място поставени 🫣

# 3 049
"Белия зъб"му дадоха на Рълев,да си го развява гордо

# 3 050
Според мен на 99 процента ще вземат Виктор в новия сезон, Димо си го намекна Grinning

# 3 051
Ама те сега с този Ол старс, ме хвърлят в голяма драма. За кой да викам, кой да ми е фаворит. То Фифо, то Андрей, то Морунката, сега и Жорко. Всички мнооого ги харесвам
Ако вкарат и Гого съвсем ще отече работата

# 3 052
Тоя зъб, от Мартин са го извадили 🙈

# 3 053
  • На Изток от Рая
На Рълев този имунитет не му трябва, ако Крум беше спечелилият съюзник разбирам, но тази награда е безсмислена

# 3 054
Прекрасен Жоро! Много го харесвам!

# 3 055
Невероятен Жоро и все така с тази заразителна енергия,която носи със себе си радва окото.Трябва да се отчете,че и противника не показа кой знае какво,нещо като Калоян ми се видя.

# 3 056
Чаровник е Жорката и с този младежки ентусиазъм печели симпатии. Хубава битка се получи , приятна за гледане , а и починахме от интригите на Фродо.

# 3 057
  • Буркина Фасо
какво би се случило ако поискаш наказание от 2 мин. за да не преминеш през водно препятствие?
би трябвало да ти дадат топчето  и продължиш. аналогично е при другите наказания.

Тука Димо ще каже кат на Ганьо: Не!
е, ако в една игра дадат наказание на едни за да не минават през дадено препятствие защо на мен да не ми дадат такова заради водното ?

# 3 058
Ама те сега с този Ол старс, ме хвърлят в голяма драма. За кой да викам, кой да ми е фаворит. То Фифо, то Андрей, то Морунката, сега и Жорко. Всички мнооого ги харесвам
Ако вкарат и Гого съвсем ще отече работата
Чакай ,още не сме видяли и сензацията Алекса ,че избора още по -труден става Joy

# 3 059
  • София
Ох, толкова го обичам този Жоро беее! Страхотно момче, усмихнато, щуро!
Идва ти да го погалиш по рошавата коса 😋

Общи условия

Активация на акаунт