Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 431

• 38 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Марта, няма как Фара ей така да си тръгне, много причини има -флашката с убийството на Али Галиб, и най вече Керимшах, не би оставила детето си, но пък и да го вземе и избяга си е риск и травма за детето, Бехнам има правата и властта на баща, как си мислиш че ще го позволи.Много,много и е трудно на Фара.
  Изгледах серията ,има някои неща,които не разбирам някак си и едното е как Гюнюл се оказа най-богатите наследник, поради каква причина го е направил Али Галип 🤔 Той обожаваше жена си, на Вера нищо не отказваше . Ама хайде, да кажем тя не му е роднина ,Ами сина му, дето е негова кръв ,да го лиши .Чудна работа, и то точно Гюнюл, как пък изведнъж тоя мафиот, който убиваше без да му мигне окото оцени колко невинна и добричка е Гюнюл и да я възнагради за това. То и че на Тахир е оставил 7% е учудващо до някъде,но да речем ,че така си изкупва греха за смъртта на родителите му.
  И дали пък в писмото,което не прочетоха, не пише нещо важно.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 18:49 от araselia

# 136
  • Пловдив

Ама Фара как се озъби на Махмутчо... Чак Бехнам се стресна.
Споменаха, че Махмут е "молла" - Молла е титла за длъжност, достойнство или професия, признавана на лице-познавач и служител на мюсюлманския култ. Титлата е приложима към всяко духовно лице. Често титлата „молла“ означава просто имам, т.е. мюсюлмански свещеник, настоятел на джамия.(справка уикипедия) Та, вероятно Махмут е нещо от изброеното и затова така реагира на външния вид на Фара. Това обаче, не пречи Махмут и да е шеф на организираната им престъпна и нелегалта дейност. Това трябва да разбере Тахир и да си ги върне в Иран. Как Тахир ще спаси Фара, със съдействие и от нейна страна, как ще запазят и Керимшах с тях - трябва нещо да се случи и с Бехнам. Фара и Керимша са турски граждани. Керимша е по фамилия Лекесиз. Фара и Тахир се разведоха, но Керимша не е разсиновен. Виждаме какво го очаква Тахир, вероято след опита да вземе флашката, но се надяваме да се спаси - Хайдйр и Адил няма да са само храстчета, дано помогнат... Сватбената рокля - трън в очите ми е.
Малееее - написах сценария...

Марта, много си му набрала на Бехнам. Но това е новата история. Не виждам и как биха продължили старата - любов, любов - имаме я. Агнетата имат продължение - май Акбар ще е единия - бялото, за черното - от полицията, не мога да преценя. Иляс - става ли... Но Бехнам има връзки в полицията - как получи досието на Тахир. Кой ли е?

# 137
Да кажа, че се вързах за червените чорапи и черната риза ,останах изненадана кой дойде на отварянето на завещанието 😂
  Много ме разтоварват сцените на Гюнюл и Бекир, личи си колко я обожава ,колко е загрижен и щастлив дори само да е край нея като жена на братовчед му. Големи са сладури двамата 😍
  Критиката ми е към протакането на някои сцени -например докато Тахир търсеше стаята на Фара из къщата или Мехмед и Баде в паркинга  ,ама съм наясно,че трябва да се запълват два часа и половина 🤕

# 138
  • София
Е  Махмут молла ,но ясно владее принципа ,,Не ме гледай какво правя,ами изпълнявай какво ти говоря.Хем е набъркан в далаверите на Бехнам,хем уж не понася тези разголени жени,ама не бърза да си ходи,седи си в Истамбул.И правилно питате защо Гюнюл,най -малко е дъщеря на врага му.

# 139
И правилно питате защо Гюнюл,най -малко е дъщеря на врага му.
  Идва ми на ум дали не е бил притиснат точно от Орхан за това завещание

# 140
Бехнам със сигурност е болен и то сериозно. Дали се е лекувал или не - не знаем. Дали близките му знаят въобще, че е болен - едва ли.
Накрая Бехнам да не “ моли” Тахир да се грижи за Фара и Керимша. Ако усети, че е в края на пътя си - или съвсем ще откачи или ще се опита да се промени към добро / като някакво изкупление - най-малкото към Тахир когото направо си го уби/.

# 141
Марта,добре че ме подсети , кръвта от носа не е случайна, да видим на него каква болест ще му намерят.Макар че като донор преди година са го изследвали основно, трябва да е бил здрав.

# 142
  • Пловдив

Да го илюстрирам. Ами вдигнал е кръвно Бехнам - как да премахне Тахир от живота си. Разбра, че го е подценил като враг. И да - не е случайно показан този момент. Да видим как ще ни освободят от присъствието му - нещо ми се върти в главата, вероятно се досещате.

ДОпълвам се за да отговоря на araselia.
Не се вързах на бордо чорапите, защото краката, които ни показваха бяха къси и панталонът бе подгънат. Бордо чорапи и часовникът са достатъчне да заблудят очакващите го извън кабинета на Бехнам. Но не познах, че това е Адил - просто късите крака ми подсказваха, че нещо няма да е каквото очакваме. Нищо, че е близо до ума - на кого би се доверил Тахир. Пиша това, след като вече съм изгледала 18 епизод - "колко пъти"...

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:08 от mariana51

# 143

Да го илюстрирам. Ами вдигнал е кръвно Бехнам - как да премахне Тахир от живота си. Разбра, че го е подценил като враг. И да - не е случайно показан този момент. Да видим как ще ни освободят от присъствието му - нещо ми се върти в главата, вероятно се досещате.
  Не му е много здрав цвета на лицето, жълтакъв

# 144

Жълтеникав,уморен ,измъчен вид има!

# 145

Жълтеникав,уморен ,измъчен вид има!
Рак на кръвта - анемия, по- скоро блед цвят.Жълтеникав цвят - нещо свързано с бъбреци, чер дроб…
А- бе, ако е болен - ще му докарат нещо.
Имайки предвид изблиците на агресия и откаченото поведение - един Ту в мозъка също е вероятен. Освен физическите прояви които най- вероятно крие, психическите са явни.
Няма да познаем, ама само едно кръвно за него - много ще го пожалят.

# 146
  • Пловдив

Рак на кръвта - анемия, по- скоро блед цвят.Жълтеникав цвят - нещо свързано с бъбреци, чер дроб…
А- бе, ако е болен - ще му докарат нещо.
Имайки предвид изблиците на агресия и откаченото поведение - един Ту в мозъка също е вероятен. Освен физическите прояви които най- вероятно крие, психическите са явни.
Няма да познаем, ама само едно кръвно за него - много ще го пожалят.

Марта с кръвното започвам, нагоре по-вероятно ми се струва и в 26 епизод - инсулт, инфаркт, става ли така...

# 147
Става, става…
Обаче Керимша как ще предпочете Тахир пред баща си?

# 148
  • Пловдив

Става, става…

Марта, не си ми разбрала питането. Какво предпочитане, аз мисля Бехнам да гушне букета...
Важно е какво мислят сценаристите. Държавата трябва да се чисти от такива боклуци - нищо че в полицията има агнета... Доживотен затвор... вариант е, ако пиша аз сценария...
Тя и Фара каза: "Да се отърва от този звяр!"

# 149
  • София
Става, става…

Керимшах е достатъчно наблюдателен.Той е до майка си когато тя се опълчва срещу всички да го защити,а баща му и се  кара.Да не забравяме ,че Керимшах в Иран ще е непризнат,той е незаконно  роден.Ако подслуша разговор между баща си и майка си и разбере,че той е много обичан от баща си,но закрилян от майка си,кой би избрал.А ако на Бехнам му паднат позициите и разбере,че ако се освободят иранците от него,Керимшах  ще бъде унищожен.Може и самия той да го повери на Тахир, сигурен, че ще си даде животът ,но ще пази синът му.Решения много,но кой ще ни поднесат,Дано времето стигне за нормално разплитане на неизвестните,би било жалко  за труда на всички нас и участници ако се претупат

Общи условия

Активация на акаунт