Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 431

• 37 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

Рейтингът - паднал е. Ами благодарение на писаниците на Бирсен.
Още 8 епизода ни остават.
Конкуренцията:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 10:14 от mariana51

# 61

Момчето ни на стори!

Kami999,:heart:,приятно  прекарване!
Да си дойдеш с хубави спомени и много снимки!

# 62
  • Варна
Привет, момичета !
Не можах да го гледам снощи за съжаление Rage само в началото ....
 благодаря за каквото сте писали !
Мариянка, мерси за трейлъра и превода, не се наемам с коментари Mask

И докато не изгледам серията с превод не мога да преценявам за сценария, много са ми важни
диалозите, дано са се справили добре новите Neutral Face

Араселия Two Hearts

Сега видях рейтинга Weary  за мен няма никакво значение, ще си го завършим сериала,
но е неприятно, когато виждаш хора, които нарочно работят по въпроса да падне надолу ...
Но и продукцията има вина, маркетинга им не е от най- добрите, не могат да разчитат само на актьорите,
при такава смазваща конкуренция !

# 63
Привет!

Не можах да гледам епизода и благодаря на всички,които споделят каквото са разбрали.

Скрит текст:
Аз претърпях лека злополука, но се оправям.

Честито на именниците! Бъдете живи и здрави!

Бързо оправяне!

# 64
Ами излиза, че сериала на канал Д , който преместиха от четвъртък в сряда( нарочна ли е тази машинация или не, незнам) ни е взела зрителите, а и онази убавица дето незнайно защо реши да "премести"сериала ни в събота докара работата до това положение. Много се ядосвам на такива задкулисни машинации.
Макар, че не знам какви са сериалите в събота, в този ден пък може да ни е по - добре и вместо да извадят очи, да изпишат вежди.
За мен няма значение деня, ама да подценяват по такъв начин такъв сериал като нашия, направо не знам.
Може пък от следващата серия новите сценаристи да направят "бум", знае ли човек. А дано.

Дамата благодаря, едва ли ще стигна до сетовете да видя Енгин, но на мен винаги ми е хубаво когато съм там.

# 65
Добро утро!
Нищо не е такова каквото изглежда!
Снощната серия остави много въпроси без отговори,дали не е жив Али Галип,и Бехнам да го държи на синджир,за гаранция да държи Фара!?
Да ни е спорен деня и усмихнат!

И аз първо помислих дали не е Али Галип (окования), много са го почернили- мургав ли е, мръсен ли е...

# 66

И един рейтинг,по различен!

# 67
  • София

За мен няма значение деня, ама да подценяват по такъв начин такъв сериал като нашия, направо не знам.
Може пък от следващата серия новите сценаристи да направят "бум", знае ли човек. А дано.

Аз не съм специалист по турските сериали ,малко съм гледала.Но определено не искам новите сценаристи да направят ,,бум,, защото до тук винаги когато някой филм е с голям рейтинг на мен нещо не ми допада.Идва ми в повече люпенето на семки,махленски клюки,или мъж който тероризира цялото семейство,но жена му вика,,добър е , тичайте деца да послугувате на баща си.Искам тази динамика,но новите могат и малко повече романтика да вкарат.Ама кой ли ме пита.Някой от вас бе превел,че за момента филма е най продавания навън,и един от недооценените у дома.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 12:33 от Leddel

# 68
  • Пловдив

https://twitter.com/someratr/status/1717466094493925832

Рейтингът на  Somera. "Казвам се Фара" е на 2-ро и 5-то място с повторението на епизода.

# 69

Аз не съм специалист по турските сериали ,малко съм гледала.Но определено не искам новите сценаристи да направят ,,бум,, защото до тук винаги когато някой филм е с голям рейтинг на мен нещо не ми допада.Идва ми в повече люпенето на семки,махленски клюки,или мъж който тероризира цялото семейство,но жена му вика,,добър е , тичайте деца да послугувате на баща си.Искам тази динамика,но новите могат и малко повече романтика да вкарат.Ама кой ли ме пита.Някой от вас бе превел,че за момента филма е най продавания навън,и един от недооценените у дома.

Leddel, под "бум" нямам предвид рейтинга да се качи на 10, а да задържим един сигурен рейтинг около 3, може и малко отгоре. Хубаво е, че сериалът ни се отценява навън и, че има много продажби. Истинските хора знаят какво да гледат. Да не забравяме, че нашето момче не е фаворит на зрителите в собствената си страна от време оно.

# 70
Историята е интересна и важното е, че го дават (филма), пък на кое място е за мен не е важно.
От снощната серия, за тези, които не са разбрали- Бехнам е много ядосан за завещанието и иска да се отвори във фирмата пред него. Вера е убедена, че ще има акции, но Бехнам не е много сигурен в това. Обаждането от Иран- питат Бехнам кой е този Тахир Лекесиз и как е взел акциите от Халюк, ако чичо Махмут разберял, много щял да се ядоса, на което Бехнам отговаря, че ще се оправи по този въпрос и останалите акции са във Вера, а тя е в ръцете му и да кажели на чичото, че отговорността е негова (на Бехнам). От отсрещната линия му казват, че ако имал смелост сам да кажел на чичото.
Фара казва на Тахир за белега, че е инцидент, съответно той не е убеден, тъй като го връхлитат спомени, че Фара е предпазлива и не би допуснала инциденти, трябва да е добре, жива и здрава, за да се грижи за Керим. Тахир разпитва Гюнюл, Мерджан и Керимшах за този "инцидент". Накрая сам стига до извода, че си е посегнала. Мехмет се скарва с Тахир, защото разбира, че Тахир го е използвал, за да вземе акциите от Халюк и предавайки Акбар (къртицата във фирмата) на Халюк. Пред управлението Мехмет пита Акбар дали някой го е заплашвал, защото информацията, че той е къртицата е "излязла от управлението" и му дава съвет да се движи с охрана. Докато Мехмет е в управлението Перихан се обажда на Орхан и му казва, че Мехмет иска да разкрие кой го е застрелял и Орхан нарежда на Перихан да ги следи (кара я и да снима човека с когото Мехмет разговаря- Акбар). Бехнам отива при Вера, за да изкопчи информация относно Тахир- майка, баща, братя, сестри и роднини, но Вера тогава нищо не му казва, казва, че е сам, имал е само Фара и е убил роднината си (но накрая след отварянето на завещанието му каза, че Мехмет му е брат).
Разговора м/у Фара и Тахир в кухнята- Тахир обвинява Фара, че го е издала, ще си отмъщава, докато не си отидат в Иран. Фара отрича да го е издала, но Тахир не й вярва. Фара пък му вика, че е пречка, да не й се появява, че заради него няма да може да ходи във фирмата.

Само толкова, да не ви се загуби интереса Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 13:26 от Ponky

# 71
  • Стара Загора
Честита нова тема! Нека е изпълнена с добри новини и успех!Бъдете здрави и простете ,че се включвам рядко.

# 72

Нов стилист ли има !

# 73
Привет момичета. 

Благодаря за написоното. Hug

Нямах възможността да изгледам цялата серия. Не спирам  да се забавлявам със зализаната прическа на Вера. Излезе по алчна и подла от очакваното, но новия и вид й приляга.Joy

Не го разбирам, този интерес и рейтинг на турските зрители  към какво е насочен.   Важното е,че  продължаваме до 26 епизод.

Демет е в Будапеща. 

# 74

Благодаря за споделеното от серията. Ще си изчакам превода, но разбирам като чета тук-там, че СЦ са оставили доста отворени линии за продължение от новите СЦ.

Лично аз мисля, че можеха да приключат поне с "агнетата", че да продължим с "овците" Двете /Перихан и Вера/ са напълно достойни заместнички.

От трейлъра - Бехнам съвсем ще подивее, явно Тахир му е станал абсолютен трън някъде си... Щом в крайна сметка пак иска да го убива и явно го държи в плен. Иранските мафиоти са на линия.

Но, както се казваше в един култов български филм - "А-а, това сме го учили!".
Тахир трябва да се самоосвободи...

Общи условия

Активация на акаунт